Nyheder og SamfundKultur

Hvem er kosakkerne, og hvad vi ved om dem

Ordet "Cossack" i tyrkisk sprog betyder "fri mand". Denne definition afspejler mere præcist betydningen af begrebet, selv om forskellige nationer har sin egen fortolkning af dens betydning. Ophedede debatter om oprindelsen af ordet er ikke stoppet indtil nu. Ikke alle ved, hvem kosakkerne, og når de er generelt udformet som en klasse.

Den første af dem er nævnt i det XIII århundrede. Franske ambassadør Gilom De Rubruck tilbage i 1253 gik til mongolerne og så Don Cossacks.

De fleste russiske historikere på spørgsmålet om, hvem Kosakkerne, hedder det, at det er en integreret del af den slaviske nation, dens særlige gren. Nogle eksperter hævder, at den ovennævnte klasse fremgik af nomadefolk af indoiransk løb, som har forladt det område af den østlige del af Bajkalsøen og gik til at leve på kysten af Angara. Andre forskere som svar på et spørgsmål om, hvem Kosakkerne, tyder på, at de er efterkommere af Sortehavet og Azov stammer, der er bundet af slægtskab og dannede en unik nation. Der er også en opfattelse, at fødestedet for "Cossacks" altid har været det nordlige Kaukasus.

Argumentere om, hvem kosakkerne, er endeløs. Det er ikke klart én ting - hvordan stammer såsom Khakassia, tanaity, Alans esser, Kaisaks, betragtes forfædrene til den beskrevne klasse, var i stand til at lære russisk kultur, traditioner og skikke, og dermed de facto at blive slaver. Det skyldes sandsynligvis det faktum, at en stor horde af krigsførende Rousseau vandt de sydlige områder, i antal var meget større end de enheder af de lokale stammer. Blandt andet de store vidder i syd var fuldstændig øde, så de slaviske stammer der var ingen til at assimilere - de blev aldrig gidet at leve i overensstemmelse med deres århundredgamle fundamenter.

På baggrund af ovenstående kan det konkluderes, at kosakker er en unik symbiose af slaviske folkeslag, som blev dannet for det område af den russiske stat i de betingelser, uafhængigt af det. Inden sin afrejse til forskellige årsager uden sit hjemland, har det russiske folk nået de sydlige steppe Ruslands grænser, hvor han "afgøres", på trods af at der var en række fjendtlige naboer. Det er herfra, "oprindelse" Kuban kosakker. De forsvarede deres hjem mod angreb fra nomadestammer og til sidst sig selv razzia. Krigen er blevet deres professionelle erhverv, stålsatte hun deres karakter og påvirke deres liv. I mellem de militære slag kosakkerne vokset kvæg, jaget og fisket.

Som allerede understreget, blev Don Cossacks første gang nævnt i 1253 af den franske ambassadør William af Rubruck. Don Cossacks officielt begyndte at blive dannet efter sammenbruddet af den gyldne Horde. Dens "skelet" lavet russiske kristne. Nogle forskere hævder, at de var soldater, der ikke ønsker at gøre tjeneste i de mongolske-Tatar Khans, mens andre mener, at det var røverne med Khlynovsky jord. Anyway, hæren af Don Kosakkerne var den mest talrige og militante i det russiske imperium.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.