ModeShopping

Fashion hættetrøjer 2013

Med accelereret tempo i livet, de fleste kvinder foretrækker en behagelig og tøj. Sweatshirt - det er bare den perfekte kombination af blød komfort og utrolig praktisk. Find ud af alt om mode hættetrøjer fra vores artikel.

Svært at tro, men denne beklædningsgenstand skylder sit navn til den russiske forfatter Leo Tyk. Selvom det tøj, der foretrækker den store romanforfatter, bar lidt lighed med moderne jakker. Tolstoy bluse bar, men hendes billede blev skabt sweatshirt - lange lige jakke, designet til at holde på varmen.

I første omgang, trøjer bæres udelukkende af mænd, men snart migreret til denne praktiske ting i den kvindelige garderobe. I dag er de mange forskellige modeller for sådanne jakker er simpelthen fantastisk, så du kan afhente et sæt tøj til enhver lejlighed.

Fashion hættetrøjer er lavet af to grundlæggende materialer - fleece og sidefod. Den første version af væv - en syntetisk, men det bevarer varmen godt. Footer - er et stof, baseret på bomuld.

Der er en myte, at sweatshirt - det er kun en del af de sportsgrene billedet. Det gjorde at bære til gymnastik, jogging og cykling. Men initiativrige unge damer har, lange hættetrøjer kombinere ikke kun med sportstøj. Ja, behøver og designere ikke mister din tid og skabe en ny model.

Bemærk, at mode hættetrøjer kommer i flere former.

  • Sport sweatshirt. Denne jakke med en lynlås, som ofte har en hætte.
  • Hoodie - Lang hættetrøje. Det kan have knapper eller lynlås og kan bæres over hovedet. Hættetrøjer er blevet meget populære i Amerika, og bruges aktivt af russiske kvinder af mode.
  • Svitshot - har ingen lynlåse eller andre fastgørelsesmidler.
  • Hættetrøjer kænguru, opkaldt til ære for pungdyr. Og det er ikke tilfældigt, fordi denne jakke er afgjort i underlivet en stor lomme. Hun er utrolig komfortabel i koldt vejr, fordi det i lommen, kan du varme deres hænder. Men skjule det i en række små ting pigerne ikke anbefales. Udseende det kan alvorligt ødelægge.

Mode sweatshirts til piger fås i alle farver og med alle former for indretning. Du kan dog vælge en mørk jakke diskret design, der passer perfekt, selv i en virksomhed måde. Med hvad er accepteret at bære hættetrøjer?

Den mest almindelige løsning - en kombination af jakker med jeans og sneakers. Sko, ved den måde, kan være en hvilken som helst, for eksempel på en sådan måde passer perfekt ballet lejligheder eller sandaler. sofistikeret båd med høje hæle, vil imidlertid skabe dissonans med stil med afslappet.

Jeans kan erstattes med leggings. Især en god mulighed, hvis du beslutter at bære en hættetrøje. Feet skoet anbefalet i lave hæle sko eller uden støvler eller sportssko.

De sidste par sæsoner i tendensen farve jeans - det er også et udmærket supplement til hættetrøjer. Bemærk dog, at disse jakker i de fleste tilfælde ganske poset, så det er bedre at kombinere med stramme bukser, ikke at gøre figuren helt formløse.

Fashion hættetrøjer til skrøbelige piger kan være helt vilkårlig, men skønheder nemodelnyh parametre kan bedre at vælge aflange jakker. Denne model er i stand til at skjule stout hofter og fokusere ikke ufuldkommen mave. Hvis din presse er godt skjult under Zhirkov, så er det bedre ikke at bære hættetrøjer kænguru, hvilket vil øge maven og taljen.

I dag, populære jakker minder om børn i deres design. De kan udskrive med et billede af en tegneseriefigur, og hætten er ofte ører.

For unge piger er det en meget god mulighed, men ældre kvinder bør vælge en mere diskret model.

Også i butikkerne kan du finde sweatshirts med pels. En sådan model kan sættes på og under vintertøj i de døde af vinteren, og erstatte hende jakke i efteråret vejr. Vælg hvad du kan lide og ikke være bange for at eksperimentere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.