SundhedSygdomme og betingelser

Biceps brachii som et af de vigtigste elementer i bevægeapparatet hænder. Strukturen af biceps

På trods af at strukturen af muskel strukturer hænderne på en måde meget lettere end knogle, de fortjener ikke mindre opmærksomhed. Dette relaterer sig primært til fremkomsten af smerter i musklerne i armene. Selv i virkeligheden, kan du ikke lægger stor vægt på en bestemt muskel, fordi de arbejder sammen. Men den største byrde på arbejdsmarkedet aktivitet på den person oplever biceps og de tre-ledet. I mere almindeligt sprog, kaldes de biceps og triceps, hhv. Den første spiller rollen som flexor arm ved albuen, og den anden - extensor. I denne artikel et kort kig på strukturen i biceps, dets funktioner og andre vigtige detaljer.

Biceps, eller biceps brachii, ved hjælp af sener og ledbånd, der er forbundet til underarmen halv hænder. På toppen af denne muskel er opdelt i et par hoveder. En af dem ved hjælp af sener knyttet til coracoid til skulderbladet. Andet knyttet til en lille bakke blad, som er placeret over samlingen. Ved krydset af disse dele er bursa. fastgørelse bicepssene udføres over en radius.

Som allerede fastlagte biceps udfører bøjning arme ved albuen funktion, håndsoprækning. Endvidere ved anvendelse af biceps underarm svingbart indad. Som regel, mennesker, der regelmæssigt gør fysisk hårdt arbejde eller deltager i styrketræning, biceps helt udviklet.

Biceps - den første ting, folk er opmærksomme, når retssagen mod menneskets fysiske styrke, især mænd. Derfor er en masse styrketræning rettet specifikt mod at pumpe biceps. Når det er faktisk forkert: efter biceps er mere udviklet i udførelsen er ikke isoleret (løfte vægtstænger eller håndvægte til biceps), og andre belastninger. Det er mere effektivt under hård træning at bruge sådanne grundlæggende øvelser som at trække i baren, trækkraft stang til maven, trække på blokken og simulator m. P.

På trods af sin vigtige funktion og en relativ høj arbejdskapacitet, biceps er meget sårbar. Efter alt for meget belastning det kan gendannes til det niveau af fiber i lang tid. I nogle tilfælde, som regel på grund af kroniske sygdomme (tenosynovitis og m. P.) Med en ukontrolleret opstigning eller store skalaer i en meget kraftig reduktion af bicepsmusklen kan blive brudt. Dette er først og fremmest den lange hoved. Det første symptom er uudholdelig smerte, hånd deformitet i biceps osv. D. Biceps efter sådan skade længe nok til at komme til den normale position og vender tilbage til det tidligere niveau på handicap. Og så - kun med korrekt fiksering af sener og muskler mest.

Smerter i skulder muskler i nogen del af dem bør løses på kortest mulig tid. Med henblik herpå kompetent pleje læge. Men hvis smerten er for stærk, og absolut klart, at det skete efter de usædvanlige magt belastninger, er det muligt at gøre uden en læges hjælp. Årsagen til de ubehagelige symptomer er ganske enkel - udvælgelsen af mælkesyre i musklerne. Dette er en naturlig reaktion at overbelaste musklerne for deres hurtig bedring. Eliminer smerter i sådanne tilfælde er det muligt ved hjælp af enkle, billige, men gode opvarmning salver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.