FormationVidenskab

Armmuskler

menneskelige lemmer er temmelig kompleks struktur, som afspejler deres høje grad af funktionalitet. Ønsker at se de endelige enheder forventer kendskab til et stort antal muskler i arme og ben, sener, knogler af forskellige arter. Af særlig interesse er dette tema i atleter og folk, der bekymrer sig om skønhed og sundhed af kroppen. Overvej hånd muskler.

Anatomi: hvilke muskler

Muskel - en kroppens organer, som er sammensat af muskelvæv, som er kendetegnet ved elasticitet og fleksibilitet og kan reduceres under indvirkning af nerveimpulser. På grund af muskel en person kan udføre handlinger: flytte dele af kroppen, åndedrættet, tale, græde, smile, og osv Fra et velfungerende muskler, baseret på deres evne til at trække sig sammen, det afhænger ikke kun af mobiliteten af kroppen, men også udviklingen af alle fysiologiske processer. Det regulerer funktionen af muskler og energiprocesser i kroppen nervesystemet. Den forbinder dem med rygmarven og hjernen.

Størrelse og form af musklerne er meget forskelligartet. De fleste er beliggende i den lille øre og knyttet til de mindste knogler. Den største - er de bagdelen muskler, hvilket resulterer i bevægelse af foden.

Spindelformede muskler, der er mest karakteristiske af ekstremiteterne samt de overordnede muskler, der danner kropsvæggen - det er den mest almindelige form for muskel. Muskler har en fælles sene, og to eller flere hoveder kaldes to-ledet, triceps eller lårmusklen.

Afhængig af fremgangsmåden til beregning af de forskellige muskelgrupper af det samlede antal i området fra 639 til 850. En sådan flerhed af forskellige muskler er normalt opdelt i grupper.

Fra hvad muskler er arrangeret arme

Muskler human arm span to grupper.

Først - dette er en muskel i skulderen bælte, som omfatter deltoid, infraspinatus, supraspinatus, subscapular, små runde og teres større muskler. Den anden - musklerne i den øverste ende fri. Til denne gruppe hører henholdsvis muskel håndled, underarme (forsiden, bagsiden og stråling) og skulder.

De vigtigste armmusklerne inkluderer:

  • deltamusklen af skulderen;
  • biceps;
  • anterior muskel i overarmen;
  • triceps;
  • bageste overarmsmusklen;
  • underarmsmuskulatur.

Deltoid - denne armmuskler involveret i deres hævning og sænkning, og dreje dem i forskellige retninger, der er ansvarlig for bevægelsen finder sted i albuen. Delta har 3 stråler: bagtil, forreste og midterste. Det danner en skulder rundhed, der dækker overfladen af skulderleddet på ydersiden. Denne brede muskel, der har finnede struktur.

Biceps er biceps hænder. De er relativt små, og ikke desto mindre den mest populære blandt nybegyndere bodybuildere. Biceps er ansvarlige for at bøje armene, der opstår i albueleddet. Biceps omfatter to vigtigste muskel bundter - lange og korte hoved. Nederst knyttet de til radius af underarmen.

Triceps (triceps muskel) - de største og mest udviklede armmuskler. Virkningen af disse muskler mod virkningen af biceps og er en udvidelse arm ved albuen. Triceps placeret over albuen på den bageste overflade af den øvre arm. Denne muskel består af tre akkorder. Denne laterale, lange og mediale hoveder.

Muskler af hånd, der tilhører underarmen, fire lag udgør den forreste gruppe og bag gruppe af de to lag. De tillader dig at flytte dine fingre, en knytnæve, rotere håndleddet.

Ved hånden muskler er også:

  • skulder muskler - flexor, er placeret under biceps;
  • brachioradialis muskel - flexor, beliggende på underarmen.

håndled muskler omfatter musklerne i håndfladen overflade, højden af tommelfingeren, samt et separat korte muskler, som fjerner tommelfingeren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.