Nyheder og SamfundNatur

Butterfly Peacock - Beauty detachement Lepidoptera

Lepidoptera trup ringere biller af mangfoldighed, men overgår dem i skønhed, fordi den omfatter de smukkeste Earth insekter - sommerfugle. Disse lyse, yndefulde skabninger har besat alle kontinenter i verden undtagen Antarktis. Alle Sommerfugl opdelt i sytten familier, hvoraf den ene kommer ind og Peacock.

Navnet "lepidoptera" denne trup skyldtes strukturen af deres vinger - de er dækket med bittesmå skæl, hvoraf, som en mosaik, der består af en broget mønster eller design. Hver art disse insekter har en individuel og unik farve. Desuden er arrangementet af skalaer, hver sommerfugl er lidt anderledes end deres "slægtninge". Mønstre på deres vinger kan sammenlignes med vores fingeraftryk - ingen lige. Ligesom mennesker, sommerfugle opfatter verden de fem sanser: syn, lugt, berøring, hørelse og smag. Den mest akutte af dem - de to første. Insekt ser langvejs blomsten for sin sammensatte øjne og føle duften. Behårede krop sommerfugl består af et bryst, mave og hoved. Kredsløbssygdomme har næsten ingen - tyr løber langs kun ét fartøj.

Men Peacock, såvel som resten af sommerfuglen er ikke kun interessant struktur og en multi-farvet farve. Livet for disse insekter består af kontinuerlige transformationer. Efter parring dans voksne repræsentanter for Lepidoptera lægge æg. Gennem forfaldsdatoen som klækkes larver. Efter at have spist frisk grønt, er de pakket ind i silketråde og blive pupper. Det er inden for denne kokon, og der er en fabelagtig forvandling - grim, og nogle gange giftige larve forvandles til en smuk sommerfugl.

Det samme livscyklus har formen og repræsentative Peacock. Disse sommerfugl, fælles for hele Rusland, kendetegnet den oprindelige farve vinger. Deres ydre er indrettet som et øje mønster, som er omgivet af kirsebær-brun baggrund, og "bag" side af skalaerne er foret i sort og brun. Den vingefang på dette insekt er seks centimeter.

Æg påfugl normalt lægger i midten af sommeren. Som regel sommerfuglen efterlader dem på brændenælde blade, der lever af larver og af arterne. Af den måde, den sidste ser helt grimme. Sort, dækket med hvide prikker, hvilket skaber lange kæber samles i grupper på m olodyh skud af planter. Efter at ødelægge dem, larver knytte sig til træer og forpupper sig. Sommerfugle af dem synes i august, og deres aktivitet fortsætter indtil oktober, efterfulgt af en periode med dvale. På dette tidspunkt påfuglen arrangeret i en overdækket og køligt sted, hvis temperaturen er for høj, vil sommerfuglen tilbringe sin energiforsyning og dør.

Dvæler visning af haver og frugtplantager, enge, marker og skovbryn. Der er denne smukke sommerfugl og i byens parker. Insekter af denne type er opdelt i to typer. Særligt bemærkelsesværdigt nat påfugl. Det anses for den største sommerfugl Sydeuropa og Lilleasien. Den kvindelige af denne art har pyatnadtsatisantimetrovye vinger, og dens larver lever ikke på nælder, og på træerne. Dag Peacock er ikke så stor. Det kan findes ikke kun i Lilleasien, men også i deres eget land.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.