InternetPopulære links

De gyldne regler for Facebook-bruger, som du bør huske på,

Forskere ved Arizona State University har brugt fokusgrupper og undersøgelser de studerende til at bestemme de ti vigtigste regler for brug af den verdensberømte sociale netværk Facebook. Med deres hjælp, kan du sikre dig, at dine handlinger i det sociale netværk ikke vil føre til udseendet af dine virkelige fjender. Undersøgelsens resultater blev offentliggjort for et par år siden i en af de videnskabelige tidsskrifter. Disse regler kan være forskellige for en brugers alder, men i henhold til de studerende disse regler er de mest vigtige og relevante for brugen af dette sociale netværk.

Venter på svar

Medlemmerne erkender, at stor betydning er spørgsmålet om gensidighed. Så hvis nogen på din væg har efterladt en besked, antages det, at du vil reagere på det. Det samme gælder for, hvad du skriver på væggene forlade dine venner.

Sig "nej" mangel på respekt

Hvis du placerer et respektløst besked om din ven i Facebook, anses det for dårlig opførsel. Prøv at respektere andre mennesker på nøjagtig samme måde, som du ville respektere dem i det virkelige kommunikation.

Tænk før du poster

Det er vigtigt at tænke på den negative effekt, at dit indlæg kan producere. Det er bedre ikke umiddelbart at trykke på for at sende en besked knap, og vente lidt længere. Overvej genlæse hvad du har skrevet, rette op på nogle ting. Du kan opleve, at du har brug for helt omskrive stillingen som manglende respekt sneget sig ind i det.

Placer ikke et indlæg igen

Hvis man fjerner det indlæg, du har placeret, ikke høfligt at skrive det igen. Mest sandsynligt, din ven havde grund til at sikre, at fjerne dit indlæg, og det vil gøre det samme med den anden, bortset fra, at forholdet mellem det at du allerede rodet op.

Må ikke være en fremmed

Facebook er ikke en erstatning for personlig kontakt. Med venner i det virkelige liv, du har brug for at kommunikere på andre måder, ud over et site på internettet.

Vær ærlig

Høflig af jer ville være, hvis du præsenterer dig selv ærligt og positivt til dine venner.

Må ikke være afhængig

Må ikke sidde på det sociale netværk så længe, at det begynder at blande sig med din personlige liv og arbejde.

Beskyt dig selv

Anbring ikke de oplysninger i netværket, som derefter kan blive brugt imod dig.

Tænk igen

Mange brugere siger, at de gør implementere reglen om "sund fornuft", når de kommunikerer med deres venner på Facebook.

Tænk på arbejde

Tænk over, hvordan dit indlæg vil kigge efter en arbejdsgiver, før du sender den.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.