Intellektuelle udviklingNumerologi

Spådom på papir: hvordan man kan finde ud skæbne?

En af de nemmeste måder at finde ud den nærmeste fremtid gætter på papir. Normalt bruges denne metode til at bestemme: vores planer kommer sandt eller ej. Denne spådom er meget enkel, og alle kan nemt bruge papiret til at se i fremtiden.

Spådom ved papiret - "Double Square"

to felter, der skal skæres. Man skal være tom, og den anden er nødvendigt at krydse diagonalt i korsform. Mentalt stille et spørgsmål svaret på, som kun kan være ordet ja eller nej, både papir firkantet bør smides ud af vinduet, er det ønskeligt fra en høj bygning. Næste du nødt til at se på resultatet af flyvningen. Når den første dråber buret rent, så er svaret ja, ellers - nej. Dette er en meget enkel, let at udføre divination, som afhænger af skæbnen.

Spådom ved papiret - "Valg af begær"

Denne metode anvendes, når det er nødvendigt for at løse et vanskeligt spørgsmål, som svaret er ikke, eller omvendt kan være en række måder, og jeg ønsker at vælge den rigtige. I dette tilfælde, på arket angiver ønske eller kort beskrive virkeligheden, som er svaret på dette spørgsmål. Så krølle papiret nødvendigt og bland med seks krøllet, ensartet størrelse, clean sheets. Det skal sikre, at indskriften ikke var synlig. Som et resultat, der fokuserer på ønsket eller stof forpligtet til at tage en klump. Hvis han er mærket, så alle vil gå i opfyldelse eller vil blive løst positivt. Hvis tom, så kan du gøre et nyt forsøg. Hvis det lykkes, at udfaldet af problemet eller ønsket går i opfyldelse, men ikke så hurtigt. Når fiasko får en tredje chance. Hvis alle tre klump faldt tom, skal den positive udfald ikke tælle. Men behøver ikke at bedrage os selv og den vellykkede tredje forsøg. Det varsler hvad skæbnen har nægtet at give et vink, og den rigtige beslutning, vælge selv.

Gætte "drenge"

I papiret skriftlig objekt navn vedhæftede filer, så arket er brændt, og på vej ud af skyggerne og den dannede aske tegn, kender resultatet.

Brug også divination på drengen, når det optages uanset i hvilken tælles antallet af bogstaver. Respons er bestemt af den værdi, der svarer til den modtagne ciffer. Man skal huske, at spørgsmålet kun kan have et konkret svar. Når tælle vendte tocifret tal, derefter tilføje op tallene. For eksempel 63: 6 + 3 = 9.

Værdien af følgende numre: 1 - et svar på spørgsmålet er allerede kendt, 2 ja, 3 - No 4 - deromkring, men med de uundgåelige problemer snarere ja 5-, 6 - formentlig - nej, 7 - måske otte - næppe 9 - chancerne er meget små.

En hurtig måde at teste de følelser af den person af interesse er de divination pinde på papir. Siden den forudsigelse, er det nødvendigt at fokusere i tankerne at nævne navnet på emnet, samt at formulere spørgsmålet om det fremtidige forhold til ham.

For en succesfuld gætte er nødvendigt at finde en mage. Så, på arket trækkes fra højre til venstre lodrette pinde. Når assistenten siger stop, dash trække på den næste linje. Som et resultat, bør komme ud fire rækker. Næste krydses pinde, som koster tre sammen, og det resterende registrerede antal: 0, 1 eller 2. Som et resultat, bør nå fire figurer. Afkodning digital kodeværdier kan let findes på internettet. For eksempel kan en kode på fire nuller siger, at en person tilhører et krybdyr, som et ideal, men et tegn på dem angiver, at den unge mand drømmer om en anden.

Alle divination papir rive med af sin enkelhed og er uundværlig, især for unge piger, der er bekymrede over spørgsmål af første kærlighed, søgen efter nye venner og veninder. Det bør ikke være meget alvorligt med data forudsigelser. Efter alt afhænger af den menneskelige underbevidsthed, at selv på tærsklen til divination tænkte på foruroligende spørgsmål, der satte sit præg på resultatet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.