Intellektuelle udviklingNumerologi

Hvad det består af, og hvordan det virker magisk kvadrat

I oldtiden, de store videnskabsmænd troede grundlag af essensen af verden. Magisk kvadrat, hvis Hemmeligheden ligger i det faktum, at summen af tallene i den resulterende kryds i hver række, i hver lodret, og diagonal er den samme i hver, bærer denne betydning. Men en fuldstændig beskrivelse af magisk kvadrat op til nutiden findes ikke.

Magic kvadrat af Pythagoras, "attraktiv" energi rigdom, gjorde grundlæggeren af numerologi Pythagoras.
Den store videnskabsmand, der grundlagde en religiøs-filosofisk doktrin og proklamerede grundlæggelsen af de kvantitative relationer af ting, mente, at en persons fødselsdato er dens essens. At vide, hvordan det magiske kvadrat, kan du ikke kun lære karaktertræk, hans helbred, hans intellektuelle og kreative evner, men også udarbejde et program for forbedring deraf og udvikling. Tallene, der er skrevet på en særlig måde til pladsen, tiltrækker ikke kun rigdom, men også den nødvendige energi strømmer til mennesker. For eksempel malet Paracelsus et kvadrat som en talisman af sundhed. Tallene danner tre rækker, for i alt ni squared tal. For at bestemme din numerologisk kode, der er nødvendige for at beregne de ni numre.

Hvordan virker et magisk kvadrat?

Den første vandrette række af firkantede form for dag, måned og år for fødsel. For eksempel fødselsdato på den person svarer til 1971/08/09 år. Derefter vil det første nummer på pladsen være 9, og er gemt i den første celle. Det andet tal er det antal måneder, det vil sige 8.
Derfor er det nødvendigt at være opmærksom, hvis personens fødsel måned svarer til december, dvs. antallet 12, er det derfor nødvendigt at konvertere ved at tilføje i primtal 3. Det tredje ciffer svarer til antallet af året. Med henblik herpå i 1971 er det nødvendigt at dekomponere i dets bestanddele tal og beregne deres samlede beløb svarende til 18 og yderligere at forenkle 1 + 8 = 9. Fyld den øverste vandrette firkantede boks vil få numrene: 9,8,9.

I den anden række af pladsen er skrevet numrene svarer til for- og efternavn på den person på numerologi. Hvert bogstav har sin numeriske værdi. Tallene kan fås ved henvendelse til korrespondance tabellen de bogstaver og tal på numerologi. Dernæst skal du opsummere antallet af de første, midterste og sidste navne, og bringe dem til de enkle værdier.

Den anden række af pladsen dannede fylde tallene. Den fjerde tal svarer til antallet af navne, den femte - et efternavn, og den sjette - navnene. Nu får jeg den anden linje af den energi pladsen.

En yderligere princip om, hvordan det magiske kvadrat, baseret på astrologi.

Den syvende ciffer svarer til det antal tegn i dyrekredsen mand. Vædderen er det første tegn på tallet 1, og yderligere for at Fiskene - 12. Ved påfyldning den tredje række af kvadratet på tocifret fører til simple betyder ikke, de har alle deres egen værdi.

Den ottende ciffer er en nummerplade på den østlige kalender. Det vil sige, i vores version i 1971 - det år, hvor Boar.

Den niende ciffer er en numerologisk kode begær. For eksempel, den person har en tendens til at have et godt helbred, derfor nødt til at finde de numre, der svarer til bogstaverne i ordet. Resultatet er en sum af 49, som derefter forenkles til 4. tilsætning af fra 10 til 12, som i tilfældet med tegn i dyrekredsen person er ikke forpligtet til at skære. Nu, vel vidende, hvordan man arbejder det magiske kvadrat, kan du nemt gøre det og bære, som en talisman eller sted, ligesom et billede og hænge det derhjemme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.