SundhedPræparater

Anxiolytisk stof "Nozepam": brugsanvisning

Medicin "Nozepam" betjeningsvejledning beskriver som anxiolytisk lægemiddel, hører til den farmakologiske gruppe af benzodiazepiner. Det har beroligende effekt. Anvendelse af et antikonvulsivt giver mulighed for en relativt kort tid til at reducere angst, frygt og angst, følelsesmæssig spænding eliminere normalisere søvn. Desuden lægemidlet "Nozepam", hvis pris varierer fra 70 til 80 rubler, har en udtalt anxiolytisk virkning på nervesystemet, har en muskelafslappende virkning og signifikant forenkler smertefulde symptomer på alkohol tilbagetrækning. Således medicinen forøger GABA-erge processer, der foregår i hjernen og reducerer opfattelsen af sensoriske receptorer impulser såkaldte limbiske system.

Tilgængelige anxiolytisk lægemiddel "Nozepam" (brugsanvisning altid er der i hver pakke) som sædvanlig spidsendeventiler hvide tabletter. Sammensætningen af hver pellet er ti milligram oxazepam stede som hovedkomponent. Det er dette stof reducerer indflydelsen af motoren, emotionelle og autonome stimuli, øger præsynaptisk inhibering og undertrykker epileptogen aktivitet.

Med hensyn til brugen af de antikonvulsive og miorelaksiruyuschego narkotika piller "Nozepam" Læger anbefaler normalt tager folk, der lider af forskellige neurose og neurotiske tilstande forbundet med træthed, irritabilitet, vegetative forstyrrelser og søvnforstyrrelser. Desuden er denne anxiolytisk lægemiddel i kombination med et antidepressivum tildeles ofte fjerne reaktive depression abnormiteter.

Når abstinenser og neuroser (frygt, angst) også bør begynde at tage piller "Nozepam". Brugsanvisning, er knyttet til lægemidlet, og rådgiver at bruge dem som et effektivt middel til behandling af det autonome labilitet.

Afstå fra anxiolytisk lægemiddel "Nozepam" fabrikant anbefaler, at folk med snævervinklet glaukom, myasthenia gravis, svær respirationsinsufficiens eller obstruktiv lungesygdom. Patienter med svær depression (undgå selvmordsforsøg), og med en øget følsomhed over for oxazepam heller ikke nødvendigt at bruge denne muskelafslappende middel. Hertil kommer, tildele krampestillende medicin "Nozepam 'brugsanvisning ikke tilrådes hos patienter med nyresvigt, hypoproteinæmi, stofmisbrug, søvnapnø eller leversvigt. Med stor omhu skal tages denne anxiolytisk lægemiddel til spinal eller cerebral ataksi, psykoser, organiske hjernesygdomme, samt personer under en alder af tolv. I alle tilfælde er det umuligt at kombinere lægemidlet med alkohol og med MAO-hæmmere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.