SundhedPræparater

Magnesiumsulfat

Magnesiumsulfat ved indtagelse. Formålet med at tage lægemidlet og dets virkningsmekanisme: Sænk anvendelse af magnesiumsulfat er fundet som et afføringsmiddel. I dette tilfælde er det lægemiddel ordineret inde ti til tredive gram pr halv kop vand for voksne og et gram for hvert år af livet for børn.

Ofte anvendt lavement med en opløsning af den aktive bestanddel til kronisk forstoppelse. Virkningsmekanismen er pull-magnesiumoxid self vand ( koncentrationsgradient). En sådan fremgangsmåde er udviklet langs hele tarmen, hvilket resulterer i en betydelig fortynding af dens indhold og letter dets fjernelse. Anvendes i betydelige mængder magnesia forhindrer absorption af giftige stoffer, der er fanget i tarmen og letter deres hurtige udskillelse. Fordi magnesiumsaltet opløsning direkte i kontakt med tarmvæggene, dehydrering forekommer sidste celle, der reducerer symptomerne ved inflammatoriske smerte symptomatologi letter og fremmer hurtig heling (på grund af fjernelse af hævelse af væv). Kontraindikationer til brugen af dette stof er den egentlige dehydrering menneske.

Derudover magnesiumsulfat anvendes som en choleretisk lægemiddel. En tilsvarende virkning er forårsaget af irritation af nerveender i den duodenale slimhinde. Som choleretic lægemiddel magnesiumsulfat pulver blev fortyndet med 25% koncentration og udpege en spiseskefuld tre gange dagligt.

Til parenteral ind lægemidlet har en sedativ (sedativ aktivitet og sinker centralnervesystemet) virkninger. Det indtastede nummer af lægemiddel bestemmer graden af inhibering i CNS, hvilket forårsager sedativ, hypnotisk eller narkotisk. Effektivitet bestemmes af dens evne til at inhibere aktiviteten af neuromuskulær transmission.

Overdosis af lægemidlet kan føre til udvikling kurarepodobnymi effekt. En betydelig overskydende dosis af lægemidlet kan føre til lammelse af de respiratoriske muskler på grund af en kraftig reduktion af sin ophidselse.

Som antagonisten ioner calcium, sulfat af magnesium, hvis formel er mindre stabil, forårsager modgiftsmængde virkning af behandlingen i tilfælde af forgiftning med dette lægemiddel. I dette tilfælde de modgifte handle stort set alle de calciumsalt.

Magnesiumsulfat er afledt af urin. Lavt desynkronisering i en dosis der forårsager både narkotika handling og lammelse af de respiratoriske muskler, tillader ikke at bruge præparatet som et narkotisk analgetikum. Men i forbindelse med andre smertestillende det bruges ofte til at forøge virkningen af sidstnævnte.

Som en spasmolytisk lægemiddel magnesiumsulfat sjældent bruges (kun under de tidlige stadier af hypertension). Oftest 25% opløsning i et volumen femogtyve milliliter anvendes til at afslutte tilbagetrækning anfald og bly kolik (forgiftning med salte eller dampe af følgende stoffer).

Magnesiumsulfat bl.a. safener er opløselige bariumsalte, tetraethylbly og kviksølv. Når således indtastning af maven bariumsalte, vaskes det med en procent opløsning af modgiften og desuden indgives enteralt ved tyve til femogtyve g af en opløsning til binding salte.

Grund af risikoen for lammelse af de respiratoriske muskler, er parenteral anvendelse af magnesium strengt kontrolleret. Indførelse af løsningen er langsom. Når de udvikler tegn på respiratorisk depression indføres i venen ti procent opløsning af calciumchlorid i et volumen på 5-10 ml.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.