SundhedPræparater

Zinksulfat: den anvendelse i medicin

Zink er til stede i vores kroppe ene eller anden måde i næsten alle organer - fra øjet til huden. Det er et medlem af mere end 200 enzymer (fx insulin), og dens mangel forårsager forskellige patologiske tilstande. Her er nogle af de symptomer: tab af hår op til skaldethed, akne, betændt hud, skøre negle, usund teint, diarré, sløvhed, svær træthed, konjunktivitis, nedsat potens, tandkødsbetændelse, infertilitet og endda BPH. Men listen er imponerende?

Man modtager dette mineral fra mad, men i meget små mængder. Arten af hans kilder er østers, rejer, saltvandsfisk (sild, makrel), lever, svampe, græskarkerner og solsikkekerner. Kroppen har brug for at få omkring 20 milligram dagligt, men dette sker ikke på grund af den uansvarlige holdning hos flertallet til deres egen sundhed. Derfor kræve medicinske præparater indeholdende zinksulfat (zinksulfat).

Hvad er indikationen for brug

Formuleringer administreret til ekstern brug (dråber, opløsning) oralt, (tabletter), rektalt (suppositorier).

Zinksulfat (tabletter) er overdraget til den interne administration, når det er nødvendigt at fremkalde opkastning, i immunologiske lidelser, til terapi og profylakse af anabolske og andre processer.

Stede i kombineret behandling: cerebral parese tilfælde alopeci (hårvækst stimulerende), levercirrhose, at et forløb af kemoterapi behandle dermatozabolevany (fremmer hudens regenerering) diabetes. Zink støtter niveau af vitamin A i blodet og forlænger virkningen af insulin, der bidrager til dens akkumulering i vævene.

Zinksulfat (Zn2 +) fremmer processen med regenerering af huden, transmissionen af nerveimpulser, syntesen af cortisol og har en udtalt antimikrobiel aktivitet. Stimulerer enzymsystemer, for eksempel produktion af alkalisk phosphatase, ACE, kulsyreanhydrase, og andre enzymer.

Hovedsageligt zink indeholdende lægemidler ordineres under en mangel på dette mineral i kroppen. Zinksulfat finder anvendelse i behandlingen af øjensygdomme og kronisk bluetongue halsbetændelse.

videnskabelige udvikling

Japanske læger har udviklet en unik produkt baseret på zink ( "Polapretsink"), som behandler ulcerøse læsioner i maven og duodenum, ikke modtagelig for behandling med andre lægemidler.

Succesfuld udført arbejdet på oprettelsen af nye zink-holdige lægemidler, der vil kæmpe med prostata adenom, psoriasis, hjertesygdomme og andre afvigelser, der er karakteristiske for de ældre.

Dosering med lægemidler og doser af zink

Tager tabletter, hvori zinksulfatet er til stede, skal være i nøje overensstemmelse med recepten. Det stof er taget eller mens man spiser eller efter, men aldrig drikke på tom mave. Tabletterne bør ikke tygges eller dele.

Ved behandling af fungale hudlæsioner anvendes, indeholder zink salve.

Når konjunktivitis ordineret øjendråber (0,1-0,5%) med vaginitis og urethritis - opløsning (0,1-0,5%) for udskylning og halsbetændelse foreskrevne 0,5% opløsning til smøring halsen.

Zink sulfat tabletter er vist med en mangel på zink i kroppen: til profylakse - 15 mg én gang dagligt, terapien - 20-50 mg to gange dagligt. For at fremkalde opkastning og må tage en-gang fra 100 til 300 mg af lægemidlet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.