SundhedPræparater

Vetoron: instruktioner, anbefalinger, anmeldelser

Tro af mange kvinder på grund af kosmetiske procedurer er grænseløs. Tør hud på albuer eller hofter synes ubehagelige stød. Og damen går til en skønhedssalon. Adskillige procedurer - og huden bliver elastisk igen. For et par dage. Og så er det tørrer ud igen. Hvorfor sker det?

Erfarne eksperter mener, at før de går til salonen, skal du have en meget opmærksomme samooosmotr. Kun med hudproblemer? Prøv at komme ud af den oplyste rum i et mørkt rum. Hvor meget tid du har brug for at tilpasse sig til den mørke? 5 sekunder? Fremragende. Mere end 10? så din krop bare mangler vitamin A.

Hvis der tilsættes listen til de lidelser, blødende gummer, ledsmerter, søvnløshed, træthed, derfor, med vitamin E og C er også et problem.

I dette tilfælde vil kosmetiker ikke hjælpe. Du er nødt til at tage vitamin komplekser.

De bedste af disse komplekser - "Vetoron". Guide rapporterer, at denne multivitamin stof binder fri ilt, og dermed bidrage til at bevare den cellulære struktur fra de skadelige virkninger af frie radikaler. Med denne evne, "Vetoron" øger kroppens evne til at tilpasse sig ved forhøjet fysisk aktivitet. Endvidere multivitaminer øger stress, beskytter kroppen mod permanente skadevirkninger: kraftige vibrationer, overdreven støj, selv industrielle, barske miljøer. Det har radiobeskyttende og høj antioxidant (anti-stråling) karakteristika.

Det er bevist, at beta-caroten, som er en del af komplekset, dreje kroppen til vitamin A, accelererer eller normaliserer stofskiftet og fremmer hurtig vævsregenerering, forbedrer synet.

Men stoffet "Vetoron" guide fortæller om det i detaljer, er ikke kun at A-vitamin E-vitamin og C, som også er dets komponentdele, hjælpe den normale funktion af kroppen i alle forhold.

Fx vitamin E forhindrer oxidation af lipoproteiner. Det er disse molekyler fremstillet af fedt og proteiner er årsag til det meste af hjertet eller karsygdom.

Vitamin C er involveret i syntesen af et stof, der hjælper slå fedt til energi. Dette stof - carnitin - omdanner skadelige kolesterol i galdesyrer. De til gengæld fordøje de skadelige fedtstoffer, øge peristaltikken. Desuden C-vitamin hjælper vævsregenerering, fordi hvad der er involveret i syntesen af collagen, som er afgørende for udvikling og funktion af de sener, led og knogler.

Selv C-vitamin er "ansvarlig" for stemningen, koncentrationsevne, er ansvarlig for de andre psyko-fysiske processer.

"Vetoron" instruktion om dette rapporterne findes som tabletter og dråber. Børn opfordres tabletter og dråber. forberedelse Voksen frigivelse i form af dråber. Baby "Vetoron" dråber i sin sammensætning vitamin A 20 mg, 8 mg vitamin E, C. De anbefaler at tage på 2-8 dråber, afhængig af barnets alder hver dag. Den samme sammensætning har en baby piller Vetoron".

Tabletter til voksne i at sælge næsten aldrig forekomme. Også dråber består af 20 mg vitamin A, men vitamin E og C er aktiveret af en 40 mg.

Så hvem udnævne "Vetoron"? Guide forklarer, at lægemidlet er ordineret til mennesker, der lider af vitaminmangel, hypovitaminose. Det hjælper til at komme sig hurtigere efter operationen, alvorlig sygdom, nervesammenbrud, stress og andre psyko-fysiske og psyko-emotionelle overbelastning. Komplekset er ordineret til behandling af komplekse visuelle træthed, forkølelse eller infektionssygdomme, gastrointestinale sygdomme.

Børn under tre år af multivitamin supplement er ikke udpeget.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.