SundhedPræparater

"Relief" salve. Anmeldelser. instruktion

Lægemiddel "Relief" (salve), hvis pris starter fra 245 rubler, henviser til protivogemorroynyh midler. Sammensætningen af medikamentet er til stede hajleverolie. Denne komponent har immunomodulatorisk, antiinflammatorisk, sårheling, lokal hæmostatisk virkning. Phenylephrinhydrochlorid - et andet aktivt lægemiddelstof - en forbindelse fra gruppe vasokonstriktor agonister. På grundlag af lokal anvendelse komponent reducerer vaskulære lumen, normaliserer derved balancen mellem udstrømningen fra knuderne og hyperæmi i hemorrhoidal væv. På grund af denne aktivitet fortsætter kløe, exudative fænomener serøs sekretion, hævelse med hæmorider og andre anorektale patologier zone.

vidnesbyrd

Drug "Relief" (eksperter anmeldelser bevidne dette) er effektiv til anal revner, hæmorider (eksterne og interne lokalisation), anal kløe. anbefales lægemiddel til erosioner eller mikrotraumer anus. På grund af anti-inflammatorisk, sårhelende, styptic salve og "Relief" beroligende egenskaber (vurderinger læger bekræfte disse oplysninger) kan anvendes som en symptomatisk behandling for at fjerne ubehag, brændende og andre ubehagelige fornemmelser, der ledsager sygdommen perianale område og endetarmen.

brug metoden

Salve "Relief" (anmeldelser af læger advarer om dette) bør anvendes efter tømning og hygiejne procedurer. At lindre symptomerne og opnå en stabil terapeutiske resultater ved at bruge den medicin regelmæssigt. Til hjælp for at anvende liniment på det angrebne område bør bruge en speciel applikator. En lille mængde lægemiddel forarbejdet ydre zone eller anorektal region indføres i anus. Den anbefalede brugshyppighed - mindst fire gange i løbet af dagen. Det er ønskeligt at udføre behandlingen om morgenen, i aftentimerne og efter hver tømning. Efter brug af applikatoren skal vaskes med varmt rindende vand, tørres og anbringes under en beskyttelseskappe.

bivirkninger

Salve "Relief" (patient Begejstring vidner om dette) var veltolereret i overensstemmelse med anbefalingerne fra lægerne. Sjældent sandsynligt en allergisk reaktion som følge af overfølsomhed. I tilfælde af betydelig overskydende dosering af medicin forekommer sandsynligt hyperkoagulations.

Kontraindikationer

Ikke tildelt salve "Relief" (anmeldelser af læger advarer om dette) for tromboembolisk sygdom, granulocytopeni, intolerance over for narkotika komponenter. Under graviditet og amning terapi anbefales, hvis der er tegn på liv er, efter at have vurderet de sandsynlige risici og forventede fordele for sundheden af fostret, moderen eller grudnichka.

For mere information,

I praksis ingen tilfælde af overdosering. Ved brug af medikamenter bør være omhyggelig med at undgå indtrængning af agenter i munden eller øjne. Lægemidlet anbefales ikke samtidig med MAO-hæmmere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.