FormationHistorie

Teheran-konferencen 1943

Den Teheran-konferencen er en af de største i Anden Verdenskrig. Denne diplomatisk begivenhed fandt sted i 1943, fra 28 november-1 december. Den Teheran-konferencen blev indkaldt på initiativ af den sovjetiske ledelse. Det var af stor betydning for udviklingen af inter-allierede og internationale relationer.

For en diskussion af de store spørgsmål var ikke vant til planen - hver delegation havde ret til at fremsætte en række emner.

Den Teheran-konferencen, beslutningen om, der blev taget på de vigtigste spørgsmål i den tid, haft en betydelig indvirkning på konsolidering af den anti-Hitler koalitionen. Dette skaber forudsætninger for udvikling og styrkelse af de fremtidige forbindelser mellem Sovjetunionen, USA og Storbritannien.

På trods af de åbenlyse forskelle i det politiske system i USA og Storbritannien på den ene side, Sovjetunionen - på den anden side, Teheran-konferencen har vist, at mellem disse lande mulighed for gensidigt samarbejde i bekæmpelsen af den fælles fjende. Selvfølgelig var der stridigheder, og staten ofte kom til at betragte dem fra forskellige vinkler. Samtidig blev lande leder efter, fundet og tog stilling acceptabel for alle.

Den Teheran-konferencen bestemte det præcise tidspunkt for åbningen af en anden front i Frankrig, blev afvist af "Balkan strategi", som kun fører til forlængelse af fjendtlighederne og dermed større tab.

På grund af det faktum, at på åbningen af en anden front beslutning udskudt allierede, Sovjetunionen måtte kæmpe med Hitlers hær stort set alene. Den sovjetiske ledelse mente, at for at vinde, er det nødvendigt at tilslutte den militære magt i landet, satte de tyske styrker fælles angreb fra forskellige sider. Som et resultat, kan ud over det største oppositionsparti til den sovjetisk-tyske front bliver militære operationer i Vesten europæiske område.

Det skal bemærkes, at en diplomatisk begivenhed fandt sted på baggrund af udestående sejre i den sovjetiske hær, der styrkede det pivotale situationen under Anden Verdenskrig. Ved den tid, de tyske angribere blev løsladt venstre-bank Ukraine og Donbass. I 1943, i begyndelsen af november blev fjenden drevet fra Kiev. Ved udgangen af året det blev udgivet, mere end halvdelen besat sovjetisk territorium. Men på trods af de militære succeser i Sovjetunionen, Tyskland forblev en stærk modstander, og kunne råde over tilstrækkelige ressourcer i næsten alle europæiske område.

Den Teheran-konferencen, hvis resultater blev begrænset til brugen af hæren mod Hitler fælles og endelige foranstaltninger, havde en positiv indvirkning på forholdet mellem allierede. Desuden blev der skitseret konturerne af efterkrigstidens verdensorden, regeringer var i stand til at komme til enighed om spørgsmål for at sikre varig fred og international sikkerhed. Således ikke kun vi var tilfredse med militære interesser, men også etableret en gensidig forståelse og tillid mellem de ledende stater i det anti-Hitler koalitionen.

Som et resultat af vellykket militær aktion sovjetiske hær, har det ændret sig dramatisk, ikke kun militære og politiske ydre miljø, men også forholdet mellem magtbalancen i verden.

Delegationen af briterne og amerikanerne nummereret 20-30. Stalin kom til konferencen, ledsaget af Molotov, Voroshilov og Pavlov (oversætter). Udføres ikke kun plenarmøde mellem de tre lande, men også bilaterale møder. Ifølge historikere, sidstnævnte havde en positiv indvirkning på den videre sammenfaldende synspunkter beføjelser og effektiviteten af Teheran-konferencen i almindelighed.

På trods af den betydelige omfang af sovjetisk-tyske front, følte tilgangen af den fælles sejr allieret hær i løbet af den fælles fjende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.