FormationHistorie

Støjsvage kejser Alexei Mikhailovich Romanov. Karakteristik af bestyrelsen

Russiske zar "roligste" kaldt tilbage i det XVI århundrede. "Støjsvage" (senere erstattet af "nådig") - den honorære titel, som blev kaldt Kremls hersker på tidspunktet for bønner og toasts i hans ære. Men i historien om den roligste af alle russiske monarker forblev kun Alexei Mikhailovich Romanov, den anden repræsentant for Romanov dynastiet på det russiske trone. Han var elsket af folket, religiøse, venlig, velovervejede og veluddannede for deres tid. Det ser ud til, at bestyrelsen "roligste" kejseren var anderledes rolig, målt og velvære. Men i de år af hans regeringstid (1645 - 1676) var der en masse populær uro i landet og militære konflikter med nabolandene.

Den livshistorie russisk monark på vegne af Alexei Mikhailovich Romanov - biografi stor personlighed, der har ydet et væsentligt bidrag til historie og kultur i den russiske stat.

Søn af Kejser Mikhail Fedorovich blev født den 19. marts 1629 Ifølge skik, og 5 år af en dreng og en barnepige tog sig Sygeplejerske, senere hæve kommende konge var engageret Boyar Boris Morozov. Efter tronbestigelse af hans elev , Boris Morozov faktisk regerede landet, hvilket førte til Moskva opstanden i 1648 - "Salt Riot" Dette oprør var en begivenhed, hvorefter Alexei Mikhailovich Romanov begyndte at beslutte større politiske spørgsmål. I den senere periode af hans regeringstid monark undertiden lod sin omtrentlige en betydelig indvirkning på statsanliggender, men kun indtil det tidspunkt, de ført en politik, der opfylder deres interesser. På et tidspunkt hvor reglerne for Romanov Aleksey Mihaylovich, det offentlige system russiske rige erhvervede træk af absolutisme. Kode lovgivning - konciliære kode, der blev vedtaget i 1649, endelig sikret landmændene og på samme tid, udvidede rettigheder adelen og den handlende klassen. Kirke reform af Patriarch Nikon resulterede i en splittelse i Moskva Kirke (optrådte "gamle troende") og bitter kirke-religiøs kamp.

Vigtig udenrigspolitik begivenhed var indgåelsen af Pereiaslav-traktaten i 1654 og fagforeningen Ukraines område med den russiske rige. Alexei Mikhailovich Romanov ledede krig med Polen. Manglende afsluttede krigen med Sverige (1656-1658) for Østersøen. I løbet af de 70-erne af det XVII århundrede, har krigen ikke ophøre med Krim og Tyrkiet. Utilfredsheden af befolkningen i den forværrede situation på grund af konstant krigsførelse førte til brutalt undertrykte optøjer og opstande (1648 og 1662 i Moskva i 1650 i Novgorod og Pskov, 1670 - 1671 år under ledelse Stepana Razina i Don, Volga-regionen og den sydlige Moskva tilstand).

På foranledning roligste konge, der regerede i "buntashny" århundrede, gennemført reformer i hæren og monetær reform. I løbet af sin regeringstid, den første krigsskib, udretter "handlingen komedie" (teater) blev bygget i forskellige områder af livet gennemsyret europæiske kultur, og i den traditionelle russiske kultur optrådte verdslig litteratur og sekulære maleri.

Alexei Mikhailovich Romanov døde den 29. januar 1676 velsignelse Kongens Søn Fjodor.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.