SundhedPræparater

Vaginal kapsler "Laktozhinal": Vejledning til brug

Det stof "Laktozhinal" vejledning beskriver, hvordan eubiotics beregnet til intravaginal brug. Dette betyder en relativt kort tid er i stand til at genskabe den naturlige lokal immunitet og normalisere stofskiftet. Desuden lægemidlet "Laktozhinal", hvis pris er et gennemsnit af fire hundrede til fire hundrede og halvtreds rubler, har en udtalt antagonistisk aktivitet i forhold til et stort antal opportunistiske og patogene mikrober. Aktive ingredienser, der indgår i sammensætningen af denne eubiotiki, efter kun få timer efter indgivelse direkte fører til reduktion af pH og forbedre vaginal mikroflora.

Tilgængelige drug "Laktozhinal" (bruger ham altid kommer) som en gennemskinnelige gelatine vaginal kapsler. Indholdet af stoffet er et pulver af lys gul farve med en let brunlig skær.

Sammensætningen af hver kapsel virker som hovedkomponent omfatter en særlig lyofiliseret kultur af mælkesyrebakterier i volumen tre hundrede enogfyrre milligram. Yderligere stoffer er magnesiumstearat og lactosemonohydrat. Rolle hjælpeelementer tilføjet til lyofiliseringsprocessen, rager kartoffelstivelse, natriumthiosulfat og natriumglutamat. Sammensætningen af skallen indbefatter gelatine lægemiddel i et volumen på halvfems-otte milligram.

Brug vaginale kapsler "Laktozhinal" instruktion anbefales generelt for at genskabe en naturlig vaginal mikroflora, for eksempel efter antibiotikabehandling af sygdomme, såsom bakteriel vaginose. Hertil kommer, dette eubiotics ret ofte ordineret af gynækologer og jordemødre i løbet af prænatal forberedelse til den planlagte gynækologisk kirurgi. Gravide kvinder, der er i en højrisikogruppe med hensyn til bakteriel vaginose anbefales også at anvende præparatet "Laktozhinal". Guide råder til at bruge disse eubiotics og alle kvinder, der snart bliver nødt til at gennemgå elektiv gynækologisk kirurgi.

Anvend dette stof til intravaginal ved at indføre dybt ind i skeden. Den behandlingsplan vises som regel, som følger: en kapsel om morgenen og lige før sengetid i en uge eller én kapsel dagligt i fjorten dage. Således, afhængigt af alvorligheden af en klinisk effekt doseringsplan kan ændres.

Det skal understreges, at brugen af vaginal producent kapsel data forbyder kvinder, der lider af overfølsomhed over for nogen af de komponenter, der er til stede i deres sammensætning. Patienter, der ikke har opnået en alder af atten, og bør afstå fra brugen af lægemidlet "Laktozhinal". Anmeldelser note og det uønskede i deres udnævnelse i tilfælde af sættet af vulvovaginal candidiasis.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.