SundhedPræparater

Amiksin børn

Mange mennesker tror, at forkølelser og andre luftvejssygdomme kan ikke behandles, siger de, at de vil passere af sig selv uden medicinsk intervention. Specialister, til gengæld hævder, at denne opfattelse er forkert. Enhver infektion kræver passende behandling, der vil bidrage til at undgå mulige komplikationer, samt overgangen til den kroniske form. Ignorerer den nemme kolde, for eksempel kan få det til at udvikle sig til lungebetændelse eller bihulebetændelse. Således rettidig og korrekt behandling ORVZ nødvendigvis bidrage til en hurtig genopretning uden komplikationer.

Under hensyntagen til viral og bakteriel og viral ætiologi sådanne sygdomme via kausal behandling skal baseres først og fremmest, anti-bakteriel og anti-virale midler. Imidlertid har de fleste kliniske undersøgelser vist, at i visse specifikke tilfælde, passende og korrekte for udnævnelsen af immunmodulerende og immunokorrektiruyuschih stoffer.

Det er kendt, at de immunmodulerende midler ved akut respiratorisk sygdom kan have både en terapeutisk virkning og præventiv virkning. "Amiksin" børn - en af induktorer af endogen interferon. Det kan bruges til behandling af børn over syv år. Den populære analoge af lægemidlet - "Anaferon børn" (inducer af interferon syntese hos spædbørn fra seks måneder).

Det er ingen hemmelighed, at disse immunstimulerende midler har en udtalt effekt på immunsystemet. Imidlertid er beslutningen om deres anvendelse i behandlingen kun træffes efter at have sikret den type immunsystemet dysfunktion med klare indikationer. Terapi selv er udelukkende bestemt for den kliniske immunologiske overvågning og kontrol. Men vegetabilsk adaptogener bakterielysater og deres mulige syntetiske analoger ikke kræver nogen indledende undersøgelse, da sådanne lægemidler veltolereret og øge chancerne for korrekt farmakologisk immunocorrection, især i tilfælde af rehabilitering af børn, der lider oftere end andre. Næste vil blive drøftet handler om medicin "Amiksin" og dens anvendelse til børn.

Beskrivelse af fremstillingen

"Amiksin" - overtrukket gul eller lysegule tabletter runde form. Indre lag tablet - orange, der kan ses i tværsnit af tabletten. Lægemidlet sælges i pakninger med 6 og 10 tabletter.

"Amiksin" børn indeholder en vis andel af den aktive substans og flere hjælpestof. Således, den vigtigste aktive ingrediens - tirolon hjælpemotor - polyvinylpyrrolidon, magnesiumcarbonat, calciumstearat, sukker, mineralolie, titandioxid, talkum, bivoks og gelatine.

Lægemidlet anvendes til behandling af viral hepatitis, herpes, akutte luftvejsinfektioner, cytomegalovirus. Voksne medikament "Amiksin" foreskrevet i tuberkulose, urogenital eller åndedrætssygdomme, encephalomyelitis og andre. "Amiksin" ordineret til børn med influenza og andre respiratoriske virusinfektioner. I denne alder bør være mere end syv år.

"Amiksin" børn: brugsanvisning

Drug brug inde efter at have spist. Per behandlingsforløb, sit løb og varighed direkte indflydelse på form af sygdommen. Typisk er lægemidlet tages med 125 mg eller 250 mg (en eller to tabletter) per dag i to dage. Efter denne periode en tablet tage en hver anden dag.

Med influenza og SARS "Amiksin" børn ansøgt om 7 dage. Behandlingsforløb hos voksne og børn med hepatitis A og hepatitis B er to og tre uger, hhv. Neyrovirusnyh infektioner behandles med stoffet i 3-4 uger, og cytomegalovirus, herpes og hlamidnye - måned.

Som regel børn over syv år, ordineret tabletter indeholdende den vigtigste aktive ingrediens i mindre mængder (ikke 125 mg og 60 mg). I tilfælde af ukompliceret influenza narkotika "Amiksin" barn er tildelt én tablet om dagen i en, to eller fire dage efter behandlingens start.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.