Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvad er den bedste ris pilaf - nogle nyttige tips

Pilaf kogt med kød, ris og krydderier. Denne ret er meget populær blandt mange nationer, især i Centralasien, hvor den er æret i mange århundreder. De lokale har altid givet stor vægt på spørgsmålet om, hvad der er bedst for ris pilaf.

Moderne fødevareindustrien tilbyder flere sorter af ris. Han er rund og langkornet, poleret og upoleret, hvid og brun. Og for at finde ud af, hvad der er bedst for ris pilaf, brug være opmærksom på de kvalitetsegenskaber forskellige typer af korn.

Runde figur stærkt falde fra hinanden, er det mere klæbrig og derfor ofte holde sammen. God til supper, flydende korn. Lang - temmelig tør, men kornet når kogt forblive intakt, fadet viser sig smuldrende. Denne ris er godt for madlavning pilaf side parabol til kødretter, salater.

Central asiater ved, hvad der er bedst for ris pilaf bare vaske hvad du har brug for at hælde over kogende vand, og som har brug for at trække i et par timer før tilberedning.

Ordet "pilaf" på Usbekisk består af 7 bogstaver, består af kapital komponenter, der anvendes til at forberede usbekisk pilaf: løg, gulerødder, kød, fedt, salt, vand og ris.

Nu er der mange måder at tilberede denne parabol. Hver nationalitet bringer til denne opskrift nogle af sine egenskaber og ingredienser. Tilføjelse af nye komponenter fører til oprettelsen af nye varianter af denne populære ret. Og nu kan vi ikke sige med sikkerhed, hvilken af alle opskrifter den mest korrekte, og hvad der er bedst for ris pilaf.

Den klassiske proces med madlavning pilaf "i usbekisk," består af tre faser:

- kalcinering af olien;

- forberedelse zirvak;

- udlægning af ris.

Traditionelt betragtes fremstillingen af denne skål i en støbejern gryde med en tyk bund. Derfor er vi ikke afgår fra tradition, forbereder risotto i potten. Dens sæt i brand og godt opvarmet. Tilsæt olie og mindske ilden. Villighed til at bestemme fordelingen af hvid røg.

Zirvak - en blanding af kød og grøntsager. Dens forberede høj varme, og i de halve trin falder temperaturen og tomim blanding for 25-30 min. Således fremstillede kød sat i en gryde med varm olie og dybe stegt ved høj varme. Når de får en karakteristisk rosenrødt farve, begynde at tilføje de grøntsager, intensiteten af pærer på samme tid reduceres.

I den færdige zirvak tilføje berberis, peber og andre krydderier. Salt og derefter hælde den kogt vand, som skal omfatte zirvak 2 cm. Simmer.

Forberedt diverse dæklag af for-gennemblødt ris. Leveler, men sørg for, at det ikke er blandet med zirvak. Derefter pilaf tilsæt salt smag, svagt kraftigere opvarmning til kogning, og derefter fortsætte madlavning pilaf ved moderate temperaturer (det skal koge ensartet).

At tillade vand at fordampe, er det nødvendigt at gennembore flere gange med en kniv på tværs af pilaf gryde dybde. Dæk gryden med låg og henstår i 15 minutter sygne hen.

På samme måde forberede vi pilaf derhjemme for deres kære, på helligdage og hverdage i vinter og sommer. Efter alt, er det aldrig kedeligt, altid relevant og kærlighed. En fornøjelse at dig selv og familie og venner!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.