ComputereUdstyr

Sådan konfigureres WiFi-router "Rostelecom"? Tilslutning, indstilling adgangskode

I denne oversigt materialet vil blive gradvist beskrevet ikke kun, hvordan du konfigurerer WiFi-router "Rostelecom", men også at gøre det ordentligt ved eksemplet F @ ST netværksenhed 2804, udviklet af Sagemcom. Givet det følgende algoritme skifte router indstillinger af dens konfiguration og teste den er universel og kan anvendes til andre routere, der sælges denne førende russiske internetudbydere.

information om virksomheden og dens tjenester

"Rostelecom" selskab har sin oprindelse i det fjerne 1992. Dette er en tilstand på det tidspunkt, hvor selskabet blev dannet ved at kombinere omkring 20 organisationer med speciale i levering af faste telefonitjenester. I løbet af de sidste 24 år en del af virksomheden til stadighed tilføje forskellige organisationer. Hvad enten gennem anskaffelse, ved fusion. Som et resultat, i det øjeblik, "Rostelecom" er en af de største virksomheder, der giver ikke kun telefonitjenester til faste og mobile kommunikation og adgang til internettet og interaktivt tv. Tilgængelighed af fastnettelefoni i næsten alle steder i Den Russiske Føderation tillader virksomheden uden problemer at give adgang til det globale web. Først nu tilsluttes WiFi-router i denne situation er lidt kompliceret af en usædvanlig form for sin indgangsport. Som regel alle moderne netværk routere har input RJ-45-port. Men her i dette teleselskab til dette formål er forsynet med en helt anden ADSL-port betegnelse. Væsentlige proprietære routere i dette tilfælde kombineret i et hus 2 straks enhed: den konventionelle router, der gør det muligt at skabe det på grundlag af kablet og trådløs computernetværk, og ADSL-modem, som konverterer et signal fra telefonlinien til et klart signal for routeren.

Tekniske specifikationer for routeren

Router F @ ST 2804 har følgende tekniske specifikationer:

 • Som indlæsningsindretningen kan virke ADSL port, Ethernet-port, eller 4G-modem via USB-porten.
 • transmissionshastighed i kablet del af nettet kan nå 100 Mbit / s, og en trådløs del deraf ved aktivering 802.11n modes - 150 Mbit / s.
 • Denne router kan fungere som en printserver eller filserver. I det første tilfælde er det nødvendigt at tilslutte printeren via en USB-port, mens den anden - en flash-drev på den samme port.

På sidevæggen klistret et mærkat, der viser detaljerede indstillinger af routeren. Dette er hans model, den og de mulige driftsformer, er MAC-adressen, brugernavn, og adgangskode fra WiFi. "Rostelecom" vil installere i deres netværksenheder speciel firmware på deres routere og få adgang til indstillingerne for det sidste med individuelle brugernavn og adgangskode. Derfor før opsætning af en sådan anordning anbefales, at omskrive indholdet af mærkat på et særskilt ark papir. Det er meget længere forenkle processen med at konfigurere og test.

Komponenter af netværksenheden

Valg i dette tilfælde er som følger:

 • Routeren.
 • Installations-cd med drivere og den elektroniske udgave af den fuldstændige dokumentation.
 • Strømforsyningen.
 • Opsætning af WiFi-router "Rostelecom» Sagemcom denne model er beskrevet i detaljer i brugermanualen.
 • Garantibevis.
 • Parsnoet sænksmedet med begge sider af en længde på omkring 1 m.

Slut routeren til at konfigurere og yderligere udnyttelse

kredsløbskonfiguration og uanset typen af udstyr anvendt den, bør indsamles på en fuldt deaktiverede. Og dette gælder både routeren og de personlige computere, bærbare computere, fjernsyn. Som et eksempel, vil netværksforbindelsen betragtes som en router med ADSL-indgang. I nogle tilfælde er dette en alsidig enhed erstattes med to. En af dem - det er en ADSL-modem, og den anden - en konventionel router. I dette tilfælde kredsløbet forandringer og forbinde WiFi-router "Rostelecom" vil blive udført i denne rækkefølge:

 • Input tråd af telefonlinjen forbundet til indgangen ADSL-modem.
 • Output ledning (snoet krympet ved begge ender) af en af dens ender forbundet til ADSL-modem, og den anden - input porten mærket c WAN router.
 • modem motor er monteret i soklen, og bæres af det i sin sokkel.
 • Den anden strømforsyning fra routeren forbundet med den anden frit udløb, og bæres af det - i en tilsvarende bøsning spændingsforsyning til en netværksenhed.
 • Wired del af netværket at oprette forbindelse til LAN-portene.

I fremtiden konfiguration af systemet er ikke anderledes end den sædvanlige konfiguration af routeren. Derfor anser vi denne mulighed i fremtiden ikke vil være. Tilslutning WiFi-router "Rostelecom" med ADSL-entry udføres i følgende rækkefølge:

 • Komplet strømforsyning er installeret i soklen. Wire fra sin opsummering til en router og slutte den til den korrekte holder.
 • Wire fra telefonlinjen er tilsluttet til porten på netværksenhed til ADSL inskription.
 • Sætte kablet del af en computer netværk ved at forbinde til en LAN-porte er mærket og nummereret fra 1 til 4.

forsyningsspænding og input i opsætningsmenuen

Dernæst skal du tjekke detaljerne indsamlet i den foregående etape kredsløb og sørg for at det er korrekt. Tænd derefter bagsiden låg tumbler netværksenhed, ved siden af, som er en Power inskription. Dernæst skal du vente, indtil den er downloadet, hvilket normalt tager mindre end 60 sekunder. Så starter den personlige computer eller bærbare computer. Det er gennem dette udstyr anbefales at konfigurere et centralt element i den computernetværk. I det næste trin, hvordan man konfigurerer WiFi-router "Rostelecom", skal du indtaste opsætningsmenuen. For at gøre dette, efter at have downloadet PC køre på det en af de tilgængelige browsere. I sin tale bar sæt rekruttere rt, og tryk på "ENTER". Efter dette, vil et vindue, hvor du skal indtaste en administrators navn og adgangskode. Disse oplysninger kan tages fra mærkaten, som er placeret på siden af netværksenheden. Indføre den og klik på "OK". Efter at et vindue vil åbne routerindstillingerne.

Software konfiguration af netværksenhed

Lad os nu se på, hvordan man konfigurerer WiFi-router "Rostelecom" på programniveau. I den menu, der vil være kun to muligheder: "Setup Wizard" eller "Manuel opsætning". Siden den første af dem er meget lettere, du vælger hans navn. Den anden mulighed konfiguration passer bedre til mere avancerede brugere. I det næste vindue, skal du angive:

 • Oplys placering.
 • I det andet felt, skal du vælge en by eller et datterselskab, som omfatter din placering i hierarkiet af "Rostelecom".
 • Det tredje felt - vælg den type service. Den enkleste løsning - det er bare internettet. En mere kompliceret sag - det er en telefon og internetforbindelse. Men det maksimale niveau af kompleksitet i dette tilfælde har den mulighed - telefon, internet og TV. tjeneste type er angivet i kontrakten, og det er, hvor det kan raffineres, hvis det er nødvendigt.

Når identificeret disse data, dirigere markøren arm på "Fortsæt" og derefter klikke på denne knap. Hvis du har brugt den teknologi af dynamisk IP-adresse, så næste skridt bliver automatisk sprunget. Men når du bruger PPPoE teknologi skal angive brugeren brugernavn og en kode for adgang til det globale web. De næste to etaper, simpelthen sat et flueben i havnen i den tilsluttede set-top-boks og en telefon. Næste vi sat det trådløse netværk navn og adgangskode til det. Efter overgangen til det næste vindue kontrollere rigtigheden af de indstillede værdier og gemme dem. Luk browservinduet. Efter yderligere genstarte netværksenhed du er færdig, og du er klar til at teste.

Kontroller kablet del af computernetværk

Efter handlinger tidligere WiFi-router setup "Rostelecom" overstået. Nu skal du sørge for, at det fungerer korrekt. Til dette formål, er computeren kører browser og indtaste den adresse, du er interesseret i nogen side. Klik derefter på "Enter". Efter dette, skal du åbne den ønskede side.

test WiFi

Yderligere aftale med, hvordan du tilslutter WiFi-router "Rostelecom", og en mobil enhed. Til dette formål, sidstnævnte ind i opsætningsmenuen og gå til afsnittet "Trådløse netværk". Find aktivering af menuen «WiFi» og begynde at scanne for udarbejdelsen af listen over tilgængelige trådløse netværk. I denne liste, skal du vælge det navn, der tidligere var tildelt. Så bliver bedt om at indtaste adgangskoden for at få adgang. Efter at lukke alle tidligere åbne vinduer. Så vi starte e-mail-klient og tjek for ny post. Hvis det gøres korrekt, er listen over modtagne e-mails automatisk opdateret.

resumé

Denne oversigtsartikel beskriver ikke kun, hvordan du konfigurerer WiFi-router "Rostelecom" enhver model, og omdirigere til sin ret. beskrev også testning teknik. Alt dette vil uden problemer at oprette forbindelsen fra ISP til den globale net af deres egne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.