SundhedPræparater

Amoxiclav til børn

Amoxiclav børn administreret tre gange om dagen. Mellem doserne bør være mindst fire timer. For at et barn vant til stoffet, skal det gives på samme tid. Doseringen fastsættes individuelt i hvert enkelt tilfælde, afhængigt af lokaliseringen af infektion og sygdommens sværhedsgrad. Under hensyntagen til følsomheden af patogenet til antibiotika, sundhedstilstand og barnets alder. alle lægens anbefalinger skal følges nøjagtigt i doseringen af lægemidlet.

Amoxiclav for børn under tolv år anbefales i form af en suspension, dråber eller sirup. En enkelt dosis indstilles fra 65 mg til 25 mg. I de mest alvorlige tilfælde kan dosis øges to gange. Amoxiclav suspension til børn, såvel som dråber og sirupper er fremstillet på grundlag af vand, andre væsker ikke tilladt.

amoxiclav tabletter kan drikke både vand og frugtsaft og mælk. Det er nødvendigt at forsøge at gøre et barn sluger pillen uden at tygge. Amoxiclav for børn måles den måleske særlige inkluderet i pakken. Anvendelse til måling af dosis af te eller spiseskefuld kan ikke anbefales. Amoksiklav tage børn på tom mave en halv time før måltider. Hvis et barn lider af fordøjelsesbesvær eller mavekatar, anbefales at blive taget med mad lægemidlet.

Efter starten af behandlingen, de første tegn på bedring i barnets tilstand er allerede mærkbar i et par dage. Forløbet af lægemidlet er nødvendigt at gå hele, selv om der er tegn på bedring. Ved afbrydelse af kurset kan forekomme i bakterier immune til Amoksiklava.

I tilfælde af opkastning, skal behandlingen gentages.

I tilfælde, modtagelse er udeladt, og tog mindre end en time, Amoksiklav børn givet gentagne gange.

Overskridelse af den anbefalede dosis af lægemidlet trussel mod barnets helbred kan ikke holdes. Bare bør foretage gastrisk lavage og en aftale af aktivt kul for at reducere absorptionen af lægemidlet. For at undgå de alvorlige konsekvenser af en bedre konsultere en læge.

Sammen med høj effektivitet stof har bivirkninger. For eksempel en allergisk reaktion på amoksiklava komponenter manifesterer sig som kløe eller udslæt, hævelse af ansigt og tunge. Du bør straks kontakte din læge, hvis disse symptomer. Bivirkninger kan også udtrykkes i form af rødme og afskalning af huden, diarré og mørk urin.

I nogle tilfælde, at barnet har en lille mave forstyrret, og undertiden opkastninger og kvalme. Så snart barnets krop tilpasser sig stoffet, disse symptomer forsvinder. Undertiden kan det forekomme hovedpine, som afsluttes efter afslutning af behandlingen.

Amoxiclav kan tages sammen med præparater indeholdende ibuprofen og paracetamol, hvis der ikke er nogen direkte lægelige begrænsninger. Den behandlende læge skal underrettes om al medicin, der træffes af barnet. Tag ikke amoxiclav med narkotika recept.

Kontraindikationer for anvendelsen amoxiclav er sygdomme, såsom kronisk lymfatisk leukæmi, infektiøs mononukleose, overfølsomhed over for penicillin eller komponenter amoxiclav, hepatiske
svigt og cholestatisk gulsot.

Alle doseringsformer amoxiclav skal opbevares ved
temperatur på højst 26 grader i et mørkt og tørt sted. Suspensionen er
amoxiclav til børn skal opbevares i køleskab og brug
i løbet af ugen.

Forudsætning salg på apoteker dette stof er dispensering ved recept.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.