TravelingRetninger

Gorgeous beach ferie i Spanien til den bedste bugten

Hvor imidlertid gå til Spanien for den bedste strand ferie? Forestil de smukke strande, solen spiller på havoverfladen, dine børn boltre sig i sandet, og du på dette tidspunkt at få den perfekte tan, som længe vil tale på arbejde, når du kommer tilbage fra ferie! Du kan ikke gå galt med valget af en turistdestination, hvis du beslutter at leje en lejlighed i Spanien.

I Spanien, mange strande tildelt Blå Flag strande, award-Q mærke for kvalitet, naturist strande, strande med småsten eller fint sand, hvidt sand eller gyldne - du kan vælge, hvad der passer bedst til dig og passer til dine præferencer. Men vi vil skynde mig at anbefale en strand ferie i Spanien i små bugter, fordi charmen af disse paradiser du husker.

Lad os starte med resten af øen. Leje en villa på Mallorca er en favorit mulighed for mange turister, der kommer her for en god nattesøvn. Hvis vi til dette et luksuriøst ophold i villaen også nyde solen og havet i bugten Samarador, får vi en virkelig kongelig version af ferien. Denne bugt har været med i mange magasiner og blogs for sine maleriske landskaber, hvidt sand og klart blåt vand. Her finder du steder, hvor du kan spise. Bay er let tilgængelige til fods. For dem, der foretrækker at holde ferie i Ibiza, kan vi anbefale den Conta bugten eller salat. Den første bugten er ideel for familier med børn, fordi den er trådt i vandet er fladt og glat. Som for salat Bay, her vil du finde en lang række tjenester, og tjenester, herunder brusere, toiletter, saloner, restauranter og førstehjælp tjeneste. Menorca at besøge bugten og Turketa Makareleta.

Nu hurtigt frem til fastlandet, især til den iberiske halvø. På Costa Brava, tæt på Lloret de Mar er en lille bugt Boadella på bare 250 meter. Selv at komme her lidt kompliceret, belønner i form af komfortable, en afslappet, bugt du vil helt sikkert sætte pris på. På samme kyst er bugten Isla de la Rocha. Umiddelbart advare dig, at i denne bugt ofte praktiserer nudisme, holde dette i tankerne, når du besøger dette smukke sted. Som for kulisser, bugten, beskyttet af klipper og fyrretræer på den ene side og havet på den anden, bare tigger om at dine fotos. Hvis du er i Alicante-provinsen, gå ikke glip af muligheden for at besøge bugten Granadella, ideel til dykning. Desuden tæt på bugten Granadella Castle er værdig til din opmærksomhed. I provinsen Almeria, anbefaler vi en tur til bugten af San Pedro, i provinsen Cádiz og ikke passere bugter de Roche, som er placeret nær byen Conil de la Frontera. Det er absolut uberørt af forløbet af den naturlige bugt, hvor du vil finde et stort antal boder og udlejning.

Som du måske forestiller dig, i Spanien er der bugter, der opfylder alle krav i selv de mest krævende turister. Næsten enhver kystnære provins der som en lille stille bugt, og mere udstyret og overfyldt bugt. Du vælger. Vi ønsker at få en fantastisk ferie i Spanien!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.