TravelingRetninger

Astrakhan, sanatorium "Tinaki": hvile, reelle priser og den officielle hjemmeside

Måde at genoprette sundhed gennem mudderet har længe været kendt. Det blev åbnet omkring to årtusinder siden af græske kolonister, der levede i det nuværende Krim. De udvundet mudderet fra bunden af de saksiske søer (Sortehavskysten) og bruges til behandling af mange sygdomme.

oversigt

Historikere mener, at mudderet fra Astrakhan salt reservoirer behandles med den første halvdel af det XVI århundrede. De blev kaldt Tinakskimi søer efter Astrakhan sluttede sig til Moskva State. Den venstre bred af Volga blev et sted for grundlaget for de nye russiske bosættelser. Ved bunden af de lokale farvande var et tykt slimlag. Deraf navnet på: Tinakskie søen.

historiske oplysninger

I 1820, i nærheden af søerne i træ kaserne bygget. De midlertidigt boede militær hyret mænd, der blev sendt her til behandling. Rygtet om de magiske egenskaber Tinakskogo sø spredt vidt. Nu repræsentanter for de øverste klasser søge hjælp fra traditionel medicin. Merchant Sapozhnikov i taknemmelighed for helbredelse bygget et særligt rum, hvor du kan tage mudderbade. Senere opførte tre bygninger til indkvartering af dem, der kom til at blive behandlet. Så begynder der foreligger en særlig lægelig institution i Tinaki.

Siden 1982 har institutionen var kontrolleret af fagforeningsorganer. Fra det øjeblik begynder arbejde "sanatorium № 2". I slutningen af det XX århundrede - det er Federal statsinstitution, der styrer RF Social Insurance Fund.

Nærmere oplysninger om wellness center

Sanatorium "Tinaki" (Astrakhan), et foto, som vil blive præsenteret i artiklen er på højre bred af Volga, 16 km fra byen. Denne tværfaglige medicinsk kompleks løser mange problemer for sundhed opsving. Sanatorium "Tinaki" modtager tusindvis af mennesker med forskellige sygdomme. At bo på campus skabt en meget behageligt miljø. Du kan ikke kun gendanne kroppen, men også nyde den smukke natur, frisk luft og helbredende ressourcer. Sanatorium i Astrakhan "Tinaki" har moderne medicinsk-diagnostiske base og det nødvendige udstyr. Kompetente og venlige personale vil gøre alt for at sikre, at vacationers føler sig godt her. Officiel hjemmeside www.tinaki.ru give alle de nødvendige oplysninger om de foreslåede procedurer, samt udgifter til værdikuponer og indkvartering betingelser.

Udvikling og drift af hospitalet

Det vigtigste Centrets arbejde er rettet mod bekæmpelsen af krænkelser af funktion af det kardiovaskulære og nervesystem, urinvejene, og bevægeapparatet. Sygdomme i huden og de problemer, der er forbundet med gynækologi, er også kernen til institutionen.

Unikke helbredende egenskaber er kendt for karakteren af byer som Astrakhan. "Tinaki" Den udvej blev berømt takket være hende. Her er blot nogle få af rigdom:

  1. Mineral chlorid natrium jod bromvand kaldet "Tinakskaya". Det anvendes i medicinsk og drikkevand og til badning.
  2. Linserne er sulfid mudder. Det er taget fra søen "terapeutisk".

Genoprette sundhed til at hjælpe ikke kun naturlige faktorer, men også brugen af de nyeste opfindelser. Regelmæssig opdatering af materielle og tekniske grundlag, erhvervelse af moderne medicinsk udstyr, indførelse af nye teknologier - som alle er indikatorer for vækst og udvikling af centret. Driftspersonalet er konstant uddannet og øger niveauet af kvalifikation. Her kommer de mennesker, der har erhvervssygdomme, og de, der har lidt en arbejdsulykke. Her genoprette deres helbred, patienter, som havde undergået kirurgi på hjertet og de store kar, har mavesår og sår på tolvfingertarmen. Centret arbejder med abnormiteter i luftvejene og fordøjelsessystemet, nyrer og urinveje. Og det vil hjælpe dem, der lider cerebrovaskulær blodcirkulation og stofskifte. Også her kan henvise gravide kvinder i fare.

rekreation

Stor værdi for midten har en familie med børn. Ønsker at hjælpe, ikke kun voksne, men et barn, det giver en licenseret medicinsk støtte inden for pædiatri. Yderligere introduktion af kuponer som "Mother and Child", "Familie" gør det muligt ikke kun at forældre, men også for at besøge børnenes sanatorium "Tinaki" (Astrakhan). Priser for overnatning i komplekset er forholdsvis overkommelig. Leveomkostningerne per person - 2000 rubler per dag. Dem, der ønsker at bare slappe af fra travlhed i byens liv center tilbyder ture i weekenden. I naturlige omgivelser kan slippe af med de problemer, at fordybe i den rolige atmosfære, nyde den friske luft og skønheden i verden. Det er let at afvise ubehagelige tanker svømning i poolen eller dyrke sport. Alt dette kan give sine besøgende et sanatorium "Tinaki" (Astrakhan). Anmeldelser af mennesker, der besøgte sanatoriet, har kun positivt indhold. Alle, der er på ferie her, entusiastisk huske opholdet i midten. Mange mennesker kommer til den udvej mere end én gang.

service

Centre personale "Tinaki" skabe et behageligt miljø for sine kunder. Afhængig af faciliteter ledige værelser klasse "luksus" og "Junior". De er designet til en eller to personer. Hvert værelse har det nødvendige udstyr, aircondition, badeværelse og bruser. En af de store fordele besat af sanatorium "Tinaki" (Astrakhan) - Hotelanmeldelser bekræfte det i fuld - er et højt serviceniveau. Måltider består af regelmæssige og kost retter. På forespørgsel tilberede noget, der er i plejehjemmet menuen.

Aftener her er rig og sjov. Tale af amatør grupper, kunstnere og teatre Astrakhan Regional Philharmonic vil give en masse positive følelser. I sin fritid, kan du gå til et diskotek eller en film. For dem, der elsker udflugter, holdt kendskab til seværdigheder i byen i Astrakhan. Sanatorium "Tinaki" har en butik og et indlæg, barber shop, print og souvenirbutik, skønhedssalon, bar og solarium. Bestil elskere vil sætte pris på biblioteket, og de yngre gæster - legerum for børn.

Som nævnt ovenfor er det center placeret på bredden af floden Volga, i et af de smukkeste steder i byen Astrakhan. Sanatorium "Tinaki" er blandt de rige grønne plæner, træer og buske. Maleriske parker bidrager til patientens ønske om at være udendørs så meget som muligt.

procedurer

Fysioterapi er en del af en omfattende behandling. Sundhed reduceres ved hjælp af et magnetfelt, direkte og vekselstrøm, elektromagnetisk stråling. Efter visse procedurer (fodbold, vibrotherapy, ultralyd, trækkraft, inhalation, kryoterapi, barotherapy) patienten føler meget bedre.

Rehabilitering af en separat gruppe af patienter

Folk, der har modtaget arbejdsskader på grund af en ulykke, kommer til behandling i byen Astrakhan. "Tinaki" sanatorium arbejder aktivt for at genskabe sundheden i disse patienter. For at reducere den periode med midlertidigt handicap og reducere antallet af mennesker med handicap, er rehabilitering klinik blevet påvirket.

Anvendelsen af massage

Dette er en af de ældste metoder til effektiv indflydelse på kroppen. Han ikke kun helbreder, men forynger også kroppen. Massage anvendes både som en selvstændig procedure, og som en del af komplekse behandling. Under dens indflydelse organer bedre og hurtigere fyldes med blod, normal lymfe flow. Massage fremmer foryngelse, øger hudens elasticitet. Det bliver mere følsom, at komme af keratiniserede epidermis. Takket være massage forbedrer funktionen af sved og talgkirtler, styrker led og ledbånd, forbedrer det kardiovaskulære system. Procedurer fremskynde stofskifte, normalisering og stabilisering af den mentale og følelsesmæssige tilstand. Ud over den manuelle i et rehabiliteringscenter brugt hardware massage. Vi taler om berøringsfri undersøiske gidroprotsedury, elektrostatiske, pneumatiske og vibrerende massage, en procedure i en lænestol "Shiatsu" og virkningerne af indretningen "Marutaka".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.