TravelingRetninger

Plzen, Tjekkiet: seværdigheder og fotos

den berømte fødestedet for Pilsener øl er berømt ikke kun berusende drikke. En vigtig industrielle centrum i Tjekkiet har holdt en vidunderlig middelalderlig karakter, og dens gader skærer hinanden i rette vinkler, længe siden blevet hans varemærke twist.

Søster byen Jekaterinburg, erklærede zone for beskyttelse af monumenter, vil ikke efterlade ligeglade nogen kender af gamle arkitektoniske attraktioner. Og takket være de forskellige aktiviteter afholdes hver dag i 2015, Plzeň erklærede den kulturelle hovedstad i Europa. I dag vil vi fokusere på den smukkeste by i Tjekkiet, som på ingen måde ringere end pragt af Prag selv.

Byens udviklingsplan, der ligner et skakbræt

Beliggende i det vestlige Bøhmen, Plzen (Tjekkiet) ligger på skæringspunktet mellem fire floder, der går over i en biflod til Vltava - Berounka. Maleriske by, der har bevaret historiske træk, har ikke undgået moderne arkitektoniske tendenser. Dets vigtigste funktion - skærende vinkelret på gaden, så at den industrielle centrum af landet ligner et skakbræt.

Motortrafikveje gøre den kulturelle hovedstad i den vigtigste trafikknudepunkt, og lad den udvikle sig økonomisk.

arv

Datoen for fundament Vestbøhmens indkøbscenter anses for at være 1295, mens den stadig i X århundrede på dette sted var der en lille patrulje i byen. Gradvist er byen opdelt i flere blokke, er det blevet en af de største indkøbscentre i landet. Blomstrende Plzen (Tjekkiet), hvis skatkammer var altid fyldt, var berømt for sin øl i XIV århundrede, da han fik lov til at fremstille aromatiseret drikke.

Gradvist, byen, hvor hans bopæl var kong Rudolph II i Tyskland, voksede og blev til et kulturelt og socialt center af staten. Han overlevede epidemien af pest, hyppige brande, deltaget i militære begivenheder.

Under anden verdenskrig blev byen alvorligt beskadiget, og mange historiske monumenter blev ødelagt.

Klima og vejr

Klimaet i tempereret. I sommeren kan temperaturen overstige 30 grader, og om vinteren med lidt sne falder under 10-15 c. Man skal huske, at i løbet af dagen kan holde det varme vejr, der om aftenen giver vej til den kølige og regn.

Den koldeste måned i året - januar og den kommende sommer, kan vi tale i anden halvdel af maj.

náměstí Republiky

Begynd at udforske den charmerende by anbefales det at dens historiske del, hvilket er det største område af Vesteuropa. På torvet var støjende messer på forskellige helligdage. Og nu, til jul på Republic Square sæt træhuse, der sælger en bred vifte af slik, tøj, hjem dekorationer og meget mere. Og på nytår alle besøgende, der ankommer i Pilsen (Tjekkiet), glad levende træ, væskende en vidunderlig duft. I hjertet af den gamle bydel er de vigtigste historiske monumenter, der udkom for et par århundreder siden.

Den mest berømte område Bøhmen, hvis længde er omkring 190 meter, omslutter hele ensemble smukke bygninger og Marian kolonne fuldender harmonisk komposition. Her er den smukke katedral St. Bartholomew, er kendetegnende for det kulturelle centrum, designet af den italienske arkitekt Rådhus, residens for Rudolph II. I hvert hjørne af pladsen, dekoreret med byen Pilsen (Tjekkiet), bygget smukke springvand og bygget pest kolonne dedikeret til Jomfru Maria, minder os om den frygtelige epidemi kostede mange borgere. Gamle huse, som er eksempler på tjekkisk arkitektur, skaber den særlige atmosfære i en storslåede by.

bryggeri Museum

Den venlige Plzen (Tjekkiet), seværdighederne , der er forbundet med de gamle traditioner for brygning, inviterer sine gæster til at gå på sightseeing ture.

Måske den største attraktion af turister anses Pivovarské muzeum, beliggende på adressen: Veleslavinova, 6. Her kan du fuldt ud, idet besøgende til et par århundreder siden, at føle atmosfæren af pubber. Og hver gæst får specielle mønter, der kan veksles til et krus øl.

Udflugt til bryggeriet

Tour kaldte Pilsner Urquell er populær blandt turister, der ønsker at lære en masse om produktionen af øl. Besøgende til byen for hundrede minutter bekendt med historien om gamle håndværk, madlavning deltage og støbning butik, købe en bred vifte af souvenirs.

I slutningen af tour vacationers slappe af i ølhaven, hvor du kan smage de forskellige sorter af berusende drikke.

Bad fyldt med øl

En af de mest usædvanlige underholdning for voksne er en øl bad, tjente for nylig. Dette er den anden institution af sin art i hele Vesteuropa, hvor i to timer kan du slappe af krop og sjæl. Bath kompleks tilbyder gæsterne et bad fyldt med friskbrygget øl brand, som du kan prøve under badning. Efter afslutningen af sessionen sendes til gæsterne i massageklinik eller infrarød sauna.

Plzeňské Historické podzemí

Hyggelig Plzen (Tjekkiet) er berømt for sine mystiske huler, bygget i middelalderen. Dette er et helt system af labyrinter, som var skjult i de turbulente år af dens beboere. Det er kendt, at den samlede længde af katakomberne, gennemtrængende den historiske del af byen, mere end 24 kilometer, men for besøgende er tilgængelige kun 700 meter væk.

interessante museer

Scenic Plzen (Tjekkiet), som overfører et foto af hans forbløffende skønhed, ikke forgæves har sikret herlighed et kulturcenter.

Ghost Museum (Muzeum strasidel) er beliggende i hjertet af byen, og dens tema er forbundet med de tjekkiske folkeeventyr og sagn. Gå en tur gennem de nedslidte lokaler, hvor der er mærkelige væsner og skræmmende og spændende på samme tid. Imidlertid kunne den lokale monster skræmme små børn, så speciel rute designet til dem.

Dukkemuseum (Muzeum loutek), selv voksne fordybe sig i atmosfæren i barndommen. Mere end 300 udstillinger, i en eller anden forbindelse med historien om byen måde, samledes inden for dets mure, og den ældste fejrer to hundrede år.

Helligdage i Tjekkiet

Plzen har bevaret charmen af middelalderen, det er perfekt til en familieferie. Bored børn kan underholde i den næststørste zoo i landet, kombineret med interaktiv Dinopark, beboet af repræsentanter for den forhistoriske periode. Det ligger på det område, og en unik botanisk have, som vil være i stand til at besøge alle.

De dyr i zoologiske haver er indsamlet fra forskellige verdensdele, trives i naturen. Og i "Dinopark" børnene kan klatre på små dinosaurer, røre ved dem og høre de lyde, rovdyr engang offentliggjort.

I oktober, er byen fyldt med turister, der kom til ølfestival Pilsner Fest - den ældste i Tjekkiet. De er ikke kun gratis at prøve skummende drik, men også til at deltage i kostume show, som finder sted på den centrale plads.

Plzen i sommeren er et ideelt sted for cyklister og vandsport entusiaster. På et rent Bolevetskih damme går sejlere og alle ivrige efter at tilbringe deres ferie i skødet af karakter.

Plzen (Tjekkiet): anmeldelser

Turister beundrer den lokale øl, som løber som vand i byens barer og restauranter. Af den måde, kun i denne by, kan du prøve unik lokal suppe, forberedelse af drink specials.

Mange siger overkommelige hotel med fremragende service, hvor satsen ikke rammer for dyrt.

Fans af shopping er glade for, at i de mange butikker, der tilbyder mærkevarer artikler er langt billigere end i Prag.

En enorm mængde af underholdning og arkitektoniske monumenter - de vigtigste grunde til at komme til den berømte øl kapital og forelske sig i det for evigt. Turister tøv ikke med at indrømme, at den venstre er en del af sjælen, og beklager det ikke om turen til den farverige by, gennemvædet med en speciel atmosfære.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.