InternetSøgemaskineoptimering

Adaptive layout til hjemmesider

De stadig mere populære mobile enheder, jo større ubehag følte, da du ruller de fleste steder. Det er grunden til, siden 2012, er blevet webmastere bruger løsning, der gør visning af ressourcer med lidt mere komfortable opløsning skærme - adaptive layout.

Den nuværende tendens

I dag er omkring fem milliarder mennesker i verden bruger mobiltelefoner, med en tredjedel af dem har smartphones. Derfor er mobil datatrafik bliver stadig vigtigere for webstedsejere. Sandsynligvis vil en sådan kilde til besøgende over tid kun stige.

Søgemaskiner reagerede hurtigt på denne tendens. Store selskaber "Yandex" og Google foretaget væsentlige ændringer i deres algoritmer for rangordning hjemmesider i søgeresultaterne, under hensyntagen til tilgængeligheden af adaptive layout og design. Kort sagt, web-baserede ressourcer, der er optimeret til mobiltelefoner, smartphones og tabletter, vil have en fordel i forhold til deres konkurrenter.

Definition af adaptiv layout

Adaptive layout - en metode til at skabe en ramme af websider, automatisk ændre placeringen af blokkene i overensstemmelse med beslutningen af skærmen enhed, som det er set. Det vil sige, med denne tilgang du oprette separate stilarter for en række forskellige tilladelser. Denne effekt opnås ved særlige skrive CSS-filer. problemet blev løst noget anderledes før. Udviklere foretog en masse mere "gestus", skaber vorstku og design af den grundlæggende version af hjemmesiden og det samme gælder for at lave en mobil. Afhængigt af enhedens skærm, der er blevet set en internet-projekt med det eksisterende mobile platform, kører den relevante version af sitet.

Denne fremgangsmåde er i mange henseender ikke længere er berettiget, og de fleste webmastere ikke i gang med at skabe en mobil version. Nu erstatte en sådan ordre kom adaptive layout. Når du opretter et websted rammer med hjælp af denne teknologi, webmaster er at koncentrere alle sine kræfter på at skabe en version af projektet, og besøgende kan have det samme niveau af komfort, se det som en stor computerskærm og på din mobiltelefon, smartphone eller tablet.

Fordele ved adaptive layout

Hvad er fordelene ved en adaptiv layout sites? Det blev tidligere bemærket, at fordelen er den korrekte visning af alle blokke af siden på en hvilken som helst enhed. Det er også et positivt aspekt af denne tilgang i skabelsen af en skabelon kan kaldes hastigheden af implementeringen af ændringerne. Hvad betyder det?


Når der først blev gennemført på det sted, de to platforme vorstku foretaget de nødvendige ændringer i den fungerende version, og efter - i den mobile. Hvis ændringer i koden var ganske betydelige, kunne den proces til fremstilling af sådanne ændringer stærkt forsinket. Når adaptiv vorstke arbejde på sitet udføres i en enkelt fil. Ændringer til den webside layout vil være det samme snart blive vist som i en fungerende version, og mobil.

Ulempen ved denne fremgangsmåde, nogle webmasters kaldet kompleksiteten af dens gennemførelse. Men med fremkomsten af CSS 3 til at skabe en adaptiv layout skabelon var meget enkel. Ikke engang de mest erfarne webmastere kan gøre dit websted let at se på en mobil enhed.

Den principper og funktioner adaptive layout

Hvilke principper ligger til grund for metoden af adaptive layout i webdesign?

- Brugen af "gummi" type layout.

- "gummi" billede.

- mediebrug forespørgsler (medie-forespørgsler).

- Behovet for at tænke på mobile enheder med starten af layoutet.

Ud fra disse grundlæggende principper for denne metode til at skabe en skabelon afledt adaptiv layout følgende funktioner:

1. Design og fremstilling af site design, under hensyntagen til arbejdet på hele spektret af beslutninger: fra mobil til store formater skærme.

2. Positionering ved hjælp af cascading style sheets med medier forespørgsler ved hjælp af teknologi, der dukkede op i CSS 3.

3. Programmering på siden af både klient og server til overførsel af billeder til mobile enheder af mindre størrelse og opløsning.

Et vigtigt aspekt, med henblik på hvilket skaber et adaptivt layout - beslutning matrix populære elektroniske enheder. En sådan tilgang i design vil gøre web browsing på enhver skærm er meget komfortabel. Men hvordan kan du vide, hvilke der er værd at medtage i stilarter?

Kom godt i gang vorstku adaptive layout?

De fleste steder er lavet således, at i de smartphones og tablet-skærme vises rullepaneler, der ikke er så let at surfe, og design og layout af mange Internet-projekter blot "float". På web-steder, der er oprettet til at undervise webdesign, indeholder en række skærmopløsninger af forskellige enheder, som bærer skrift sider på dit websted.
Adaptive layout, og eksempler herpå kan findes ganske ofte, har mange fordele. Hvad skal man huske med denne tilgang til skabelsen af et sidelayout?

Kom til at arbejde på skabelonen, er det vigtigt med jævne mellemrum at teste, hvor godt det viste indhold og layout af blokkene på forskellige skærme. For at gøre dette, undertiden blot ændre bredden af browservinduet. Fil med stilarter modtaget medier forespørgsel og ændre placeringen af blokkene, hvilket gør væsentlige ændringer. Et godt værktøj til at teste den adaptive layout skabelon kunne være websteder, der efterligner skærme af mobile enheder i forskellige modeller. Disse tjenester vil gøre det muligt nøje at overveje og vurdere, hvordan design ser på skærme af en række mobile enheder.

Selv om teknologien i den adaptive layout er ikke så enkelt, vil dens udvikling bære frugt meget snart.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.