HjemlighedVærktøj og udstyr

Elektroshashlychnitsy - hvordan du vælger? Husholdningsapparater

Alle kender den følelse, når sjælen spørger ferie, ønsker at gå på naturen og slappe af, sidder ved ilden. Det gør billedet kebab ferie komplet. Men hvad nu hvis vinduet er dårligt vejr, og den nærmeste "natur" af et par kilometer? Nu kan du få en picnic uden at forlade lejligheden. Til dette har vi brug for en god virksomhed, godt humør og elektroshashlychnitsy. Hvordan at vælge den enhed, hvad man skal kigge efter, når de køber? Producenter tilbyder en bred vifte af modeller og konfigurationer.

Hvad er elektroshashlychnitsy

Hvordan til at vælge en enhed til madlavning grill, hvis du ved, at det kan være lodret eller vandret? Vertikale indretninger består af et legeme med cylindrisk form, varmeelementet af held og spyd. Også en særlig beholder placeret i bunden, som dræner fedt under tilberedning.

Ti af indretningen opvarmer centrum af kødet fra den ene side og reflekteres fra enhedens vægge, opvarmer den med en anden. På dette tidspunkt spyd roterer om sin egen akse. Således kødet stegt på alle sider. Fat afløb ind i en særlig kop, som derefter kan let fjernes og vaskes. Denne teknik er meget kompakt og ideel til små køkkener.

Vandret Grill er anderledes, idet det er muligt at udarbejde en større mængde af kebab. Det er arrangeret på baggrund af grillen. En sådan elektroshashlychnitsy ofte brugt i restauranter eller caféer, som de er ganske omfangsrigt. Varmeelementerne er anbragt under eller over. Begge alternativer arbejde fra 220 volt.

Hvad man skal kigge efter, når man planlægger et køb

Den bedste mulighed for hjemmet - det er lodret elektroshashlychnitsy. Der er flere kriterier, der var bestemmende for bedste elektroshashlychnitsy. Hvordan at vælge den enhed til at nyde sit arbejde så længe som muligt? Det er nødvendigt at overveje sådanne kriterier:

  • enhed materiale;
  • placering af varmeelementet;
  • model magt;
  • antallet af spyd.

materiale

Grill på materialet afhænger direkte af dens pris. Dyrere modeller er lavet af rustfrit stål. Billigere de muligheder, der er lavet af aluminium. Dette er naturligvis mindre holdbare materiale, men lysere. Derfor, hvis du har planer om at transportere elektroshashlychnitsy, bør kigge i retning af aluminium modeller. Den gennemsnitlige varmeelement opvarmes til 550 grader, henholdsvis skal materialet være varmebestandige, så det er bedre, hvis det er en stålkonstruktion. Rustfrit stål materiale er ikke oxideres, og vil tjene dig trofast i en lang periode.

varmeelement

Den lodrette elektroshashlychnitsy varmeelement placeret i midten, som bidrager til optimal ristning kød. I den vandrette, de er i top og bund.

magt

Elektoshashlychnits power spænder fra 700 til 2500 watt. Optimal - 1000 watt. Modeller til 700 volt er meget økonomisk, men de bør vælges, hvis du ikke principfast hastighed madlavning. Jo højere magt, jo dyrere enhed. Hvis du planlægger at lave mad sjældne og den lille familie, er det ikke nødvendigt at betaler for meget for strøm. Efter alt, er der ikke travlt, når du er på ferie, selv improviseret. Men du risikerer at tage alle de gratis tid på at forberede måltider. Mens dine gæster vil have en lang tid til at hvile, vil du være glad for at forberede den næste portion.

Antal spyd

Hvis fem Grill spyd og du invitere syv gæster kan være en ubehagelig situation. Blame det bliver dig, ikke elektroshashlychnitsy. Hvordan at vælge den optimale mængde belastning? Tæl antallet af mennesker, der vil være på picnic. Hvis du køber en lille, men meget kraftfuld Grill, kan du lave mad kødet i små portioner. Men det er ikke meget bekvemt, så du skal købe en model i mindst 6-7 spyd.

instrument pleje

Enheden skal være sammenklappelig, ellers kan du have svært ved udformning af vask. Hvis du har en non-stick belægning, bør huske på, at det er nødvendigt at forsigtigt behandle og beskytte mod ridser.

virkemåde

Når det gevind på spyd kød, skal du indsætte dem i rillerne på enheden og tænd for netværket. Kebab i elektroshashlychnitsy vil spin om sin egen akse og centreret omkring varmelegemet. Stykker bør ikke være for stor, så de ikke fange på væggen af enheden, og kan dreje frit. Det fungerer på 220 volt.

Top elektroshashlychnitsy

Grill Ledere af salget i Rusland - det er "Smag", "Kaukasus", "Saturn", "Smile".

Elektroshashlychnitsy "Kaukasus" har 5 eller 6 spyd afhængigt af modellen. Desuden er der en model af størrelse XXL, som er designet til 8 spyd. Pris elektroshashlychnitsy omkring 2000-3000 rubler. I en sådan indretning kødet tilberedes i 20 minutter. Til grill ikke glider ned og behøver ikke at korrigere ham, hver gang hans hænder, er der specielle klip. Spyd og boliger fleste af de modeller af dette mærke har en behagelig plasthåndtag. Der er særlige stande dryppende fedt.

At dømme efter de anmeldelser af købere minusser denne enhed ikke er til stede. Den bedste mulighed for en by lejlighed. Indenlandsk producent vil give dig en kvalitet build. Ad gangen kan fremstilles op til et kilo kød, på trods af sin kompakte størrelse. Sættet indeholder en bog med originale opskrifter.

Elektroshashlychnitsy "Aroma" - en reference design for 5 spyd. Du kan købe udskiftning skål for fedt og spyd. Materialekonstruktioner - aluminium, stål, kroppen fremstillet af kompositmaterialer. enhed magt på 1000 watt. Nogle modeller har en non-stick belægning. Vægt anordning 2-3 kg. Forberedelsestid 17 minutter, er det meget hurtigt til en indretning, såsom elektroshashlychnitsy. Prisen på omkring 2000 rubler.

"Saturn" - tjekkisk elektroshashlychnitsy. Dets vigtigste forskel er tilstedeværelsen af ekstra funktioner. Ud over grill, er det muligt at forberede grillet kylling eller kød til shawarma. Grill område udstyret med en glasdør, hvorigennem du nemt kan styre tilberedningen. Designet til 5-7 spyd. Automatisk slukning for at beskytte strukturen mod overophedning. Krop Materiale - stål. Strøm 1000-1400 watt. Nogle modeller har en intern lys og en timer. Muligt at forberede omkring 2,5 kg ad gangen. I modellen Saturn ST-FP 8561 spyd rotere i en cirkel (ikke roterer omkring sin akse). Sættet indeholder en spyddet med en gaffel og et akvarium. Pris - 3000-4000 rubler.

"Smile" - elektroshashlychnitsy grillet kontakt med varmeelementet og mekanisk styret. Non-stick belægning. Power - 1600-2100 watt. Rummelig og let at bruge. Dette design er ubelejligt at vaske - det er ganske svært elektroshashlychnitsy. Pris - 2000-3000 rubler.

ulemper elektroshashlychnitsy

Uanset hvad producenten, uanset årsagerne kan påberåbes, grill i elektroshashlychnitsy mister retter tilberedt over et lejrbål. Fedt bliver brændt i apparatet er temmelig vanskeligt at rengøre. Kraftfuld enhed ryster store mængder elektricitet. En mængde af kogt kød kan ikke brødføde mange virksomheder. Af denne grund, mange Barbecue efter erhvervelsen at bruge det et par gange og smide ind i det fjerneste hjørne.

Den største ulempe ved grill derhjemme er manglen på lugt brand. For at rette op på situationen, kan du bruge et lille trick og føje til marinaden lidt flydende røg eller wrap kød skiver af røget bacon.

Gå på naturen ud sjældent, og at behage familien velsmagende og duftende grill er ganske realistisk og hjemme. Takket være denne enhed kødet viser sig ikke værre end en åben ild. Og tilberedningen meget hurtigere og nemmere. Ingen grund til at hugge brænde, lave en brand og vente, indtil det brænder ud, efterlader den nødvendige kul. I mange modeller, ud over grill, du kan også koge grillet kylling, bagte grøntsager eller fisk. I al slags vejr hver sæson på dit skrivebord vil være en appetitlig fad. Nok til at købe elektroshashlychnitsy.

Så Grill ikke er for forskellige til hinanden, men at vælge en enhed, skal du være opmærksom på de ovennævnte parametre, så for ikke at bruge penge for ingenting. Overvej også det komplette sæt af produkter og brugerfeedback, så kan du ikke gå galt. Overveje behovet for yderligere funktioner. På magt er bedre ikke at gemme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.