Intellektuelle udviklingTarot

Thoth Tarot - store arbejde af Aleister Crowley

Dette har skabt en sæt tarotkort Alister Krouli - berømte esoteriske begyndelsen af det tyvende århundrede. Thoth Tarot (kaloda kort og bog) grundlæggende arbejde af Crowley, hvor han skitserede sin omfattende viden, overbevisninger, mystiske og magiske oplevelse. For at oprette systemet (ikke kun hypotetisk, men også filosofisk) tilbragte han mest dybtgående undersøgelse af gamle kulturer og arven fra de hemmelige lære. Den Thoth Tarot kombineret: klassisk spå tarot card-ordning, viden og symboler for verdens religioner og kulter, hellig viden om det gamle Egypten, og endnu mere gammel videnskab af kabbalah (som i øvrigt er grundlaget for alle religioner og trosretninger). Forfatteren ikke bare oprette et redskab til praktisk brug (divination og forudsigelser) ... Thoth Tarot - et forsøg på at forstå universets love og hente nøglen til ham. A. Crowley selv troede hans skabelse "Reference for okkult filosofi, indledes med en linje af magisk og mystisk tanke for 2000 år ud i fremtiden." Faktisk er oplysningerne i dette system i dag ikke dekrypteret til det sidste, så de moderne okkultister fortolke det forskelligt. Mange af dem mener, at dækket "omfattende" og indeholder en enorm mængde information for forståelsen af den sande betydning af Major Arcana.

Funktioner i dette dæk

Spil kort Thoth Tarot udkom i 1944, udviklet af A. Crowley tegninger og figurer, skal du følge kunstneren og ægyptolog Frieda Harris. Sammen med kortet blev skabt "Book of Thoth", forklarer detaljeret værdien af kortene Tarot Thoth. Ved at bygge dette dæk adskiller sig ikke fra de klassiske britiske tarot dæk (mest tæt det er at tarot Rider - Waite). Antallet af kort sædvanlige - 22 Major Arcana og 56 Minor. Men billedet på kortene af Major Arcana er markant forskellig fra den traditionelle ene: på hvert kort sæt af symboler, der er nødvendige til at fortolke dets betydning. Tal Major Arcana primært på egyptisk mytologi (som navnet antyder), Toraen og profetien. I arbejdet på dette dæk kunstneren brugte et helt usædvanlige farver. Betydning af tarotkort Toth noget anderledes end normalt; fortolket forskelligt mange kort, Arkan Arkan Styrke og retfærdighed byttes (hvilket svarer til den franske Tarot), ændret navnene på nogle af de store Arcana; Styrken af den navngivne Lust, retfærdighed - forordning, Moderation - Art Lovers Arkan har en anden betegnelse - Brothers. Den Thoth Tarot fortolkning af en sådan "tunge" som Devil Arcana og hængte mere positiv. Minor Arcana også usædvanligt for numeriske kort (fra to til ti) ingen plot billeder, værdien af kortet er afsløret ved hjælp af komplekse, symbolske tegninger af objekter betegner dragten: diske, kopper, sværd og tryllestave. I hvert numerisk lasso skrevet navn, der afspejler dens essens (dette ofte forvirrer nyankomne, der tog først i hænderne på Thoth Tarot, fortolkningen af værdierne af denne spil kort ikke lettere andre).

Anbefalinger for valg af kort

For at kunne arbejde med tarotkort er det vigtigt at komme i kontakt med betondækket er ikke en lille rolle, som det ubevidste spiller. Når de tal og symboler, der vises på kortene som og intuitivt - det er "din" dæk. Derfor, når du vælger en tarot dæk bør kun stole på dig selv, dine følelser. Selv de mest autoritative anbefalinger er usandsynligt, at hjælpe dig med dette. Hvis du kan lide Thoth Tarot, kan du nemt arbejde med det, selv hvis du lige er begyndt at lære Tarot. Og hvis du er bange for "tvivlsom" populariteten af Aleister Crowley, bør du ikke lægge for meget tillid alt, hvad der er skrevet om ham. Læse en bog og arbejder med kort skabte dem, du er bedre i stand til at forstå og mester i hans verden. Så du "første hånd" lære hans filosofi er det rigtige for dig eller ej.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.