Intellektuelle udviklingTarot

Sådan læses kort af Tarot, eller se ind i fremtiden

Mange har hørt om tarotkort og ved, at de kan bruges til at forudsige fremtiden. Anyway, så siger de, der gør det til et levende. Ved du, hvordan man læse kortene Tarot? Så uanset om det er svært eller alle kan lære at se dem som noget mere end en kryptisk billede? Spørgsmålet er, helt sikkert, stille en masse selv. Vi besluttede også at deltage i eftersøgningen efter et svar på det.

Før du begynder at regne ud , hvordan at læse kortene i tarot, ikke vil være overflødigt at finde ud af mere om, hvad det er. I vores præsentation af Tarot kort - det er noget gammelt, tilgroet næsten tusind-årige historie. Faktisk er det første gang, de er dukket op kun i det XV århundrede. Og ikke på en eller anden mystisk og uudforsket land, og i en temmelig oplyst for den tid i Italien. Af den måde, forskere mener, at forfædrene til tarotkort var normale spillekort, og ikke omvendt, som de kan lide at argumentere tilhængere af "den mystiske kunst." Men deres mestre, kan forstås. For dem er overordentlig vigtigt mystisk aura omkring primære værktøj af deres aktiviteter. Tanken om, at kortet har skabt en almindelig person, hvilket gør dem ikke længere så mystisk og skræmmende. Det er for visse velkendt, og at Tarot blev oprindeligt brugt til et spil, der var meget populær i Europa på det tidspunkt. Kun omkring XVI århundrede deres formål var at ændre sig gradvist. disse kort er imidlertid et stort antal legender omgiver, og tror på dem eller ej - en privat sag.

Sæt tarotkort består af to grupper eller mystiske. Den første betragtes som den ældre og indeholder toogtyve kort, og den anden henholdsvis yngre. Den består af halvtreds-seks kort, som er inddelt i fire kategorier. Kort er lavet i forskellige udformninger. Men betydningen af billederne er uændret.

At lære at gætte på Tarot kort er svært, men muligt. I sidste ende er dette kunst og nu ejet af hundredtusinder af mennesker. Og så meget, som de var i det sidste århundrede - tæller ikke. Hvorfor ikke være en af dem?

Ikke så kompliceret processen med divination Tarot. Klassifikationer kan være ganske let at huske, da værdien af kortene selv. Her skal du blot en stærk nok hukommelse og udholdenhed, intet mere. Lad os beskæftige sig med det faktum, at Rådet selv, "spåkone", undervisning begyndere.

Først og fremmest bør du købe din personlige spil kort. Selv hvis du blot ønsker at prøve dem nedbrydes, ikke låne en anden for et stykke tid. Desuden har mange mener, at det er bedre at bruge en personlig dæk ikke kun, når krybdyr selv, men når du spørger sig selv. Tarot - naturen er fint. Det føles meget god ejeren, så det er vigtigt at etablere et stærkt bånd med hende. Det anbefales oftere at tage kortene i hånden, kan du sætte dem under hovedpuden under søvn. Kort sagt kontakten. Af den måde, at købe kort, tage dem, du lige har set op. Dette er den sikreste tegn på "beslægtede sjæle".

Før du læser kort af Tarot, bør nøje formulere deres spørgsmål. Hvis grøden, vil ingen kort ikke hjælpe i mit hoved. De vil bare ikke hvad jeg skal svare på dem. Spørgsmålet bør holdes for øje i hele processen med divination.

Husk, at ikke nok til at vide værdierne af de enkelte kort. Gætte, for en stor del, den kreative proces. Det er nødvendigt at forbinde dem med hinanden, for at vurdere situationen i sin helhed. Nogle gange er du nødt til at tilbringe en masse tid, kan svaret pludselig dukke op, selv efter flere dage.

Så hvis vi har brug for nogle særlige gave for at opnå de ønskede resultater? Nogle vil måske spørge, hvordan man kan gætte på Tarot kort, hvis det ikke er? Det ser ud til, at svaret på spørgsmålet alle har for sig selv. Hvis du tror på deres evner, så gå videre, gå videre. Hvis ikke, er det bedre at overlade det til andre at gøre, fordi med denne holdning er det usandsynligt, at det vil vise sig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.