Intellektuelle udviklingTarot

Tarot divination på forholdet - den ældste måde at lære hemmelighederne af fremtidens

Historien om forekomst af tarotkort er stadig ikke helt kendt. Der er forskellige hypoteser om tid og sted for deres oprindelse. Så hvis du mener en af dem, udseendet af disse kort på grund af ankomsten af romaer i Europa (15. århundrede). Og De Givry forskning, at Taro dukkede op i Tyskland i 1939.

Den største del af forskerne er tilbøjelig til at tro, at de Tarot kort først dukkede op i Italien i middelalderen. Det vigtigste bevis på denne hypotese er dækket af Major Arcana, som er bevaret i National Library of Paris. Vi ved fra historien, at det blev skabt af kunstneren Zhakmenom Gringonneur på anmodning af Charles VI - den franske konge.

En stor bidrag til udvikling og systematisering af Tarot gjort enkel frisør fra Paris Eteylla der forlod deres håndværk alvorligt været involveret i det okkulte. På grund af deres manglende uddannelse, kunne han ikke ændre eller tilføje noget til den filosofiske aspekter kortene symbolik, men det er helt poleret divination selve systemet. Takket være ham, selve divination Tarot relationer, situationen og fremtiden, og udseendet af kortene erhvervet sin endelige form i anden halvdel af det 18. århundrede. Det var dengang, at de første professionelle Fortunetelling malkestalde blev åbnet.

Tarot divination relevante holdninger og situationer i livet tabt i begyndelsen af det 19. århundrede, da vogue almindelige spillekort. Tarot-system flyttede ind i skyggerne og blev interesseret kun i en snæver kreds af mystikere og okkultister. I anden halvdel af samme århundrede, Alphonse Louis identificeret dækket af Major Arcana fra den mystiske og meget kraftfuldt system af Kabbalah. Dette har bidraget til en markant udvidelse kort værdier Taro og deres endelige forvandling til en af de mest magtfulde, indflydelsesrige og alvorlige tarot-systemer.

I dag er der flere typer af tarotkort: et dæk af Tarot Osho, egyptisk Tarot pakke, universel tarot, hedensk og endda nogle andre. Alle dæk består af 78 kort, 56 af dem - Major Arcana, som er de trumfer, og 22 - Yngre mystiske.

Der er mange typer af divination disse mystiske kort, den mest populære af dem - Tarot divination relationer. Til dette formål, sådanne klassificeringer som "Pyramid of Love", "Afskeden", "Railway Station for to", "Min elskede", og et par andre.

"Station for to"

Dette Tarot divination på forholdet, som kan være både kærlighed og partnerskab. Dette layout giver dig mulighed for at lære om de virkelige følelser for hver af partnerne til dato.

Fra dækket af Major Arcana kortene og fjernet den ene passer ind i midten. Det viser essensen af forholdet, og at den bindende partner.

De resterende kort er taget fra dækket af Minor Arcana og lagt ud på den venstre kolonne først, derefter til højre for den centrale kortet.

Den venstre kolonne tilhører gætte. Det øverste kort fortæller om sine tanker, er den gennemsnitlige - omkring følelser, ønsker og intentioner, og bunden - på handlinger viser, i forhold til partneren.

Lige samme kolonne henviser til den person, der spørger, det er en partner. Kort over denne kolonne har den samme værdi som kortet fra venstre, blot for at fortælle ikke om at gætte og hans partner.

"pyramide Lovers"

Det er en universel tarot forhold og kærlighed, lader dig vide, om de varme følelser om skæbnen for deres videre udvikling.

Skiftevis fjernet fra dækket og fire kort er lagt ud i form af en pyramide af to rækker. Den første (øverst i midten) på kortet karakteriserer gætte dens reelle adfærd tilstand. Den anden (venstre anden række af kort) viser adfærden af partneren, dens indvirkning på krybdyr. Den tredje angiver tilstanden af forholdet i øjeblikket. Og endelig den fjerde kort forudsiger yderligere udvikling af forbindelserne, de mest sandsynlige udsigter for deres udvikling.

Tarot divination på forholdet tager en stor mængde energi strøm, anbefales det, at hver af de layouts til at gøre noget mere end én gang om dagen. Ved afslutningen af processen bør vaske hænder og bruge et par minutter i en rolig, afslappet tilstand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.