ComputereNetværk

Detaljerede instruktioner om, hvordan man "VC" gem musik

Site "VKontakte" - en temmelig velkendt socialt netværk, har det opnået enorm popularitet i CIS. Hun ikke kun udfører sin primære funktion (chat og dating), men fungerer også som en stor spiller. Mange mennesker bruger "VKontakte" (i det følgende blot "EF") specielt til dette formål - opbevaring og afspilning af lydspor. I denne artikel vil vi bare tale om, hvordan man "VC" for at gemme musik. Det vil ikke kun føje til en afspilningsliste, men også om, hvordan du henter den til computeren og "Android".

Tilføj og gemme musikken i "Playlist"

Før beskriver, hvordan man "VC" for at gemme musik, lad os diskutere, hvordan man kan tilføje det. Og for at gøre det helt enkelt, er denne funktion kendt for næsten alle.

For at tilføje et spor til "Playlist", skal du gå i den tilsvarende sektion på webstedet, er det til venstre på siden. Når du har flyttet, hvis du allerede har gemt rekord, vil du se dem. Men at tilføje mere fra din computer eller enhed, skal du klikke på plus (+) ikonet øverst til højre, ved siden af "Min record".

et lille vindue vises foran dig, som vil være det "Vælg fil" knappen. Af den måde, her kan du se begrænsningerne. Den tilføjede fil må ikke veje mere end 200 MB og må nødvendigvis have MP3-format.

Klik på "Vælg Arkiv". Åbn Stifinder, der bliver nødt til at bane vejen for filer til download. Og hvis han opfylder alle kriterier for tilføjelse, så vil det starte overførslen. Ved afslutning, kan du se det i hans lydoptagelser. Dog vil han ikke blive underskrevet, vil det fortsat være standard navn. Ved at klikke på ikonet redigere, kan du omdøbe den. Der kan du tilføje tekster, hvis nogen.

Så vi demonteret den første metode, som i "VC" gem musikken, men han er ikke den eneste, så gå til den næste.

Spar musik ved repost

Regelmæssige brugere af det sociale netværk "VK" ved, hvad repost. Andre mennesker i dag forstår alt. Du ved allerede, hvordan man "VC" gemme musik ved at downloade den fra computeren, men processen er ganske lang, hvis du vil gemme det spor, som længe har været i det offentlige rum i "VC", det kan gøres meget lettere og hurtigere .

Så her er et par måder. Den første og nemmeste måde at finde den nødvendige sammensætning og føje den til din lyd bibliotek. For at gøre dette, gå til "Playlist", skal du indtaste den sang, du vil gemme i søgefeltet. Foran bør du se alle de muligheder der findes. Her kan du lytte til titlen. Hvis du er tilfreds, så svæve over plustegnet "+", som er placeret på højre side af sporet titel. Og klik på venstre museknap (LMB) på den. Efter at opdatere siden, og du vil bemærke, at sammensætningen er tilføjet til din rekord.

Nu er den anden vej. Hvis du finder en lydoptagelse på væggen af hans venner eller i en hvilken som helst gruppe, kan du trække indlæg på din væg, og derved spare det. Bare se for en fortegnelse over højttalerikonet, klikker på det, vælg "Venner og abonnementer" og klik på "Del et indlæg."

Hvis du ønsker at vide, hvordan du fjerner lagrede musik i "VC", så er det simpelt. I din "record", klik på tværs ikon, som er placeret på stedet af et plustegn "+".

Gem musik på din computer

Lad os nu tale om, hvordan man "VC" tilføj musikfiler, der er gemt på din computer. Desværre, sådan funktion i "VC" er ikke, så vi vil bruge det ekstra program VKMusic.

Så downloade og køre dette program. Nu skal du gå til menuen "Vkontakte" → "Mit record". Så hvordan kan du starte programmet for første gang, bliver du bedt om at indtaste deres data fra kontoen i "VC". Herefter vil du se en liste over din musik med "BK". For at downloade det ved at klikke på ikonet ved siden af sangtitel. Dette er på pil ned. Download vil starte.

Spar musikken på "Android"

Det er nu op kun at tale om, hvordan man kan gemme musik til "EF" på "Android". Og for at gøre det er også ganske enkel.

For at komme i gang skal du logge fra enheden til "Playlist". I søgelisten den ønskede titel og begynde at spille. Nu er du nødt til at vente, indtil sammensætningen er fuldt lastet. Dette tyder på en blå stribe, der kører lidt hurtigere fra cirklen spilleområde. Da hun nåede enden, i toppen af overførslen, skal du klikke på ikonet for pil, der peger nedad. Nu gemme dine sange til at blive vist. Det vil således være muligt at lytte til musik uden en internetforbindelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.