Hjem og familieBørn

Diatese på kinderne barnets

En masse børn i den lille alder lider diatese. Og hvis dit barn er ikke en undtagelse, det kun bebrejde sig selv er dette ikke nødvendigt. En sådan reaktion af barnet kunne forekomme ikke kun i fødevarer, men også i de ting, der omgiver ham. Desuden kan dette fænomen være en genetisk disposition for en allergisk reaktion. Oftest unge forældre bekymrede er barnet en diatese på kinderne. Hvis tiden ikke tager op til behandling af sygdommen, kan det gå til en allergi.

Hvad kan være årsagen til sygdommen

Desværre kan endda moderne medicin ikke identificere de specifikke faktorer, der forårsager diatese på barnets kinder. Men der findes flere versioner, hvorefter sandsynligheden for allergi er stigende i tilstedeværelsen af bestemte faktorer. For eksempel, hvis en vordende mor under graviditeten toxemia var ikke nok vitaminer og mineraler, eller maden var ubalanceret. Også kunne fremkomsten af en diatese favorisere det faktum, at under graviditeten moderen indgår i kosten af eventuelle allergifremkaldende fødevarer, rygning, idet alkohol eller misbruger narkotika.

Hvad vises på kinderne diatese i et barn? Primært, denne rødmen af kinderne, udseendet af kløe og afskalning af huden. Ud over alle de ovennævnte, indikerer forekomsten af allergi og kan være i strid stolen.

Hvordan til at behandle diatese på kinderne barnets

Enhver mor, der bekymrer sig om sundheden for hendes baby, bør være undrende, hvordan man kan slippe af sygdommen. Til at begynde med, så husk at den bedste løsning er forebyggelse. Hvis du opdager, at dit barn er udsat for allergiske reaktioner, så er du bare nødt til at have en fødevare dagbog. Det er nødvendigt at registrere alle de fødevarer, du spiste. Det er tilrådeligt, at hvis du ammer, til at overholde en streng diæt. Blandt andet må vi ikke glemme den daglige våd rengøring i barnets værelse. Hvis du stadig havde et tilfældigt møde med dette problem, er det nødvendigt først at afgøre, hvad der forårsagede fremkomsten af en diatese. Behandlingen involverer en diæt med undtagelse af mulige allergener. I nogle tilfælde, som supplement til diæt, skal du tage mere og allergi medicin, og nogle gange enzymatiske eller probiotiske. Der er også mange populære opskrifter, men før du anvender dem, bør konsultere en læge, så han foreslog for dig, end at behandle diatese hos børn. Det kan bruges i hjemmet?

Der salve diatese til børn under et år. Men det bør kun anvendes på lægens råd, da sådanne midler kan omfatte i sin sammensætning hormonelle komponenter. Selvom deres mindste antal, men anvende denne salve er kun nødvendigt på den berørte hud. Behandlingen er sædvanligvis fra 5 til 7 dage. Husk, at værktøjet vil hjælpe kun at fjerne symptomerne, men at fjerne årsagen til deres udseende er nødvendig for at afslutte behandlingen.

Til diatese på barnets kinder er ikke forvandlet til en mere alvorlig sygdom, er terapien påbegyndes, så snart meddelelsen rødme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.