TravelingHoteller

Rainbow Castle Hotel 3 * Hotel (Tyrkiet, Side): anmeldelser, beskrivelser og anmeldelser

Dejlig familie Rainbow Castle Hotel 3 * Economy Hotel (Tyrkiet, Side) er indrettet meget kreativt. Han syntes ned på jorden fra nogle lyse børns eventyr drøm. Faktisk hvorfor i vores dagligdag hjemme og dermed byen for det meste - er kedelige og monokromatisk? Er det fordi folk ofte deres forvirrede og alarmeret, og et smil - en sjælden gæst på deres ansigt? I et ord, hvis du beslutter dig til en rimelig pris at tilbringe din familie ferie med børn i byen Side, er kendt ikke kun smukke Middelhavet ferie, men som en by - et museum, så er dette hotel Rainbow Castle 3 * ville være en god mulighed.

Den gennemsnitlige pris for turen (med forbehold for flyvning og overførsel) per person med overnatning i dobbeltværelse på dette hotel 7 nætter er 18 273 rubler. Hotellet, som har en af de bedste i sin niche business pris / kvalitet, tilbyder sine gæster en pæn spafaciliteter.

Beliggenhed

måde times kørsel (68 km) fra lufthavnen i Antalya, og de nyankomne turister få op beskrevet i denne artikel, hotelkomplekset. Bundfældning sker næsten straks ved ankomsten. Den udvej, hvor hotellet ligger Rainbow 3 * sverhpopulyaren. Grunden til dette - en moderne, veludviklet og varieret udvej infrastruktur, hvilket bidrager til velstanden i et større investeringsprogram for at stimulere udviklingen af hoteller, restauranter, underholdning komplekser.

Hotellet blev bygget i den anden linje, 400 meter fra de lokale gæstfrie sandede Middelhavets strande.

Til centrum af Side om hotellet Rainbow Castle 3 * gå lidt længere (afstand - 3 km), den bedste - bare langs havnefronten. Ifølge anmeldelser det og komme til byen, turister, beboere i hotellet. Embankment de kunne lide: brolagt med originale fliser af småsten, det er som skabt til gåture.

om hotellet

Rainbow Castle Hotel 3 * (Tyrkiet, Side) er høj nok til, at "trojkaen" - 4,26 ud af 5. Mange turister, der har erfaring med at leve i et budget hotel, hævder, at nogle af dem "trojkaen" - the Rainbow - det bedste. I øvrigt kan vi konstatere, at denne vurdering var forgæves, trods indsatsen fra nogle få klart motiverede vælgere, der sætter dette dybest set dejligt hotel (på alle punkter!), Den laveste rating på "1".

Malerisk beliggende på det område af regnbuen på sine syv flerfarvede beboelsesejendomme. Alle af dem - den lille fem-etagers spa bygning med rummelige og lyse værelser: to lyse orange, grøn, gul, blå, blå, lilla.

Den udendørs swimmingpool er foret med terrasse, i et overskud af liggestole og parasoller. Puljen er meget ren, dens vægge der ikke er snavs, som det er tilfældet i mange hoteller. Vand er chloreret. I løbet af dagen i poolområdet kører buffet.

Nå, den by Side længst finde verdensomspændende berømmelse i frilandsmuseum. Her, den højeste tæthed i placeringen af fortidsminder Middelhavet.

I nærheden af dem er Hotel frugthave granatæbler og oliventræer, blomsterbede glædeligt udseende.

Om værelser til gæster

Hotellet består af 208 værelser. Af disse 80 "standarder" område på 26 2, 126 suiter på 38 m2 og et område nummer 2, desuden udstyret for handicappede, et areal på 26 m2.

Hvad du skal gæst i hotelkomplekset? Selvfølgelig, rummelige værelse; bedst - to. Det er rart, når møblerne er nye, med hvide møbler har en særlig charme. Samt brugen af et komplet sæt af serviceres og moderne apparater, herunder satellit-tv, aircondition, minibar, telefon, hårtørrer og et pengeskab - .. Fri, dvs. inkluderet i turens pris. Det var sådan en trøst tilbyder under overvejelse i denne artikel hotel.
Det sker, at en turist bevæger sig ind i et rum, han ikke kan lide på nogle af målet eller subjektive kriterier. For eksempel kan jeg ikke lide badeværelset eller gerne vil se ud af vinduerne åbnes i løbet af maleriske landskab. I dette tilfælde, så snart universet er bedst ikke at "lide og sørge," ødelægge dit indtryk af ferien, og straks kontakte administratoren. The Rainbow altid vil møde sådanne anmodninger.

service

Hotellets personale - hjælpsom, venlig og munter. Hver morgen, er hotellet område rengøres grundigt. Wi-Fi hurtig og stabil. Dette hotel var heldig med manager. Hassan (som hans navn) har en særlig gæstfrihed uddannelse, taler flydende russisk. For ham, kan du gøre anmodninger. Han arrangerer en mini-ferie til de dage af fødslen af hotellets gæster.

Hotellet tilbyder vaskeri, valutaveksling. Der er udstyret med borde til bordtennis.

Bonus Rainbow Castle 3 * hotel kompleks er godt for spa med tyrkisk bad, sauna. Hotellets gæster sætter pris på effektiviteten af helbredsmæssige aspekter kurser massører fra Marina og Ibrahim (som i år serveret turister melde sig til dem).

Børns infrastruktur

Måske børnenes infrastruktur - det vigtigste knowhow, der adskiller blandt de andre "tripler" Hotel Rainbow Castle Hotel 3 * (Tyrkiet). Anmeldelser indikerer flittige arbejde af børns entertainere.

Små udvej besøgende er på hotellet sit område for spil samt en sikker pulje.

Tid af året, det bedste for en ferie i Side

For at købe en tur til Rainbow Castle Hotel 3 * (Tyrkiet Side) vigtig faktor er weatherization. Turistsæsonen starter Side Resort i slutningen af april, når vandet varmes op til 19 0 C og slutter i midten af november, når temperaturen er 22-23 0 C. Der er mange turister allerede i maj måned, når vandtemperaturen er 21-22 0 C.

Den høje feriesæsonen (han er i juli og august) vandtemperaturen er 28-29 0 C. På dette tidspunkt hviler meste beboere i Vesteuropa og Tyrkiet. Velvet sæson i Side er i november. Det er optimal for indbyggerne i tempererede breddegrader, som endelig kan være sikkert i lang tid, solbadning eller brænding under stråler af den tyrkiske solen.

udflugter elskere, der ønsker at se beviser på gamle civilisationer tusinder af år med høj feriesæsonen er i risiko for solskoldning. Til denne optimale april, maj, og den anden halvdel af oktober og november.

helligdage strand

Dens lille strand er og Rainbow Castle 3 * (Side, Tyrkiet), er han kaldte "Dolphin". Det kan nås med Neskuchny muntert malet Hotel bussen. Der er en pæn sand, rent vand, er der masser af fisk.


Men hans gæster med en bred vifte af succes nydes af strandene i den udvej by Side. Generelt fra hotellet til den nærmeste strand "Fantasia" for at gå 5-7 minutter. Det er meget velegnet til badning børn. Feriegæster kan for at flytte ham på tværs af gaden for at drage fordel af særlige underjordisk passage med en rampe.
Nyankomne beachgoers, baseret på de anbefalinger, der allerede hvilede kolleger her, helst ankomstdagen at besøge Hammam Hotel. Åbn porerne og rense huden opdateres vil være mere klar til de helbredende virkninger af det lokale klima. Også på ankomstdagen (træk ikke) skal købe en solcreme sådan effektiv hjem ikke sælge. Samtidig, være meget opmærksomme på figuren solntsezaschischennosti SPF. Den bør samle op i intervallet 50-70.

byens strande i nærheden er alle sandede, ren renset, udstyret med liggestole og parasoller. Kommunale strande er altid gratis, ved den offentlige skal betale for en liggestol og parasol. West om byen, kysten mere overfyldt, mere livlig, og dens strande er mere komfortable. Der er mange restauranter, barer og caféer. Når de har betalt små private strande, til indgangen, som koster $ 2, men at købe is til samme pris, gratis spa Visitor hviler på dem.
Men på strandene i Side ikke føler overskuddet af sommergæster, i Kemer, så popularitet er nyligt voksende Side.

Øst om byen-museum kyst mere afslappet. Vilde strande er næsten øde. Vandet er klart, sandet er ren, indgangen til havet - glat. Hvil her - stille, for en amatør.

mad

Læsning bedømmelserne af Hotel Rainbow Castle Hotel 3 * (Side), lære nuancerne og problemer af tyrkisk catering i hoteller. Inflationen siden, på den ene side, øger prisen på produkterne; og de yderst konkurrencedygtige hotel satser reducerer prisen på ture. Krisen har alvorligt begrænset menu Kulinarisk teknologi. For midler modtaget fra salget af økonomi-ture, kan restauranten købe hummer, laks, osv Derfor de vigtigste retter i tyrkiske hoteller - .. "Treshki" er udarbejdet for det meste fra kylling og indeyki.Ochen mange retter til at appellere til turister afhænger kunsten kok -povara. I den forstand, hotelkomplekset anset heldig. Det er overraskende, for eksempel, hvor meget (og hvad!) Retter han forbereder kylling. Ubetinget og ramte hans underskrift skålen er kylling med birkes.

Overvej Rainbow Castle 3 * hotel typisk menu. Morgenmad er normalt let, gæster fodres røræg, pølser, pølser, flere typer af ost, korn, tørre morgenmad. Grøntsager tomater, squash, peberfrugter, bønner, agurker. Te, kaffe. Ledige ruller, forskellige syltetøj og chokolade spredning.

Til frokost, er hotellets gæster behandlet for en række supper, hovedretter ofte lavet af kalkun eller kylling. Af de side retter ris, nudler, kartoffelbåde, pommes frites, pasta. Gennem dagen er der en fisk vigtigste blyudo.Mnogo greens, rå grøntsager, dampede grøntsager. Meget velsmagende pickles oliven, peber. Frugt vandmelon, cantaloupe, grapefrugter, mandariner, appelsiner. Forbered 5 - 6 slags desserter.

Middagsmenuen af hotelkomplekset Rainbow Castle 3 * maksimum minder frokostmenu det er. Lokale alkoholiske drikkevarer

udflugter

Hotel Rainbow Castle Hotel 3 * (Side) ligger i gåafstand fra nær den antikke by vartegn Side. Skønheden i disse ture er, at de er - gratis. Ingen grund til at købe billetter, kan du ikke leje en vejledning, og anvende passende online information. Efter alt, byen Side århundreder er et frilandsmuseum. Der er ruiner romerske teater, Apollo tempel Agora (markedsområde), og det springvand ruiner Nymphaeum t. D.

Typisk turné denne region af Tyrkiet er standard. Them til mere rentabelt at købe fra specialiserede tur agentur end et rejsebureau ledere. I dette tilfælde, at prisen er 40% lavere. Blandt de mest populære udflugter:

  • besøge de mineralske kilder i Pamukkale (1 dag - 60/35 $ per person);
  • et overblik over byen i klipperne, unikke klippeformationer og huler af Kappadokien (2 dage - 125/150 $ per person);
  • undersøgelse Grand Canyon (fra voksne - $ 70, og med børn - $ 40 per person);
  • en dag, flybillet, besøge øen Cypern (250/350 $ per person);
  • dagstur til Jerusalem 425/375 $.

shopping

Erfarne gæster Rainbow Castle 3 (Side), dem, der kommer her med jævne mellemrum har tendens til at vide en masse shopping. Efter alt, her blev skabt infrastruktur til det.

I deres gennemgang, indeholder en advarsel for turister, der har købt ture, der kan henføres til den høje feriesæsonen, der falder i juli og august. På dette tidspunkt, at prisen på pels, læder, etc. maksimeret, og køberen er ganske vanskeligt at forhandle en rabat. Det faktum, at vi er nødt til at forlade et maksimum af europæerne til disse måneder.

Hvilke butikker Side - den mest rating i Økonomi runder købere? Det er klart, dem, der ikke har brug for den ofte besværlige røverkøb:, end Tyrkiet så velkendt. Hotel Rainbow Castle Hotel 3 * - et godt udgangspunkt for shopping. Hans gæster på den første position i rækkefølgen af handels- institutioner har identificeret et indkøbscenter LC Waikiki, ligger 7 km fra Side, Manavgat.
Hvor priserne er faste. Den første sal sælger kvinders tøj og fodtøj, -muzhskoy sekund, den tredje - gartneriet. Produkter med høj kvalitet og billige :. Pris t-shirts - fra 160 rubler, trøjer og jeans - fra 330 rubler. Mange kvinder drømmer om at købe i Tyrkiet oprindelige guld produkter. Godt valg af tilbud butik Cadaro Side Smykker, placeret på søjle sidegade. Hvis varen er vellidt - Call direktør, da kun han har autoritet til at bestemme diskontoen.

På boulevard Ataturk (Side), der er god læder og pels butik Side Leder. Der bør være et godt køb. Det er nogle gange muligt at bringe prisen ned til det halve.

For souvenir shopping turister besøger det lokale orientalske basar. Der kan være masser af røverkøb, som oprindeligt foreslået pris normalt er overvurderet sælgere i de 2 til 2,5 gange.

konklusion

Hvilede her en gang, som regel, og ønsker til næste sæson at slappe af i Rainbow Castle 3 *. Svar om ham vidner om den virkelige serviceniveau 3+. Gunstige beliggenhed, gode levevilkår, velsmagende og sund mad, og, selvfølgelig, smaragd ren blid Middelhavet med komfortable sandstrande. Hotellet er virkelig god.

Det er dog præget af et generelt problem med alle hoteller i Tyrkiet: i slutningen af feriesæsonen, når strømmen af turister skudeet, og hotellet ligger nogle få mennesker, objektivt reduceret, og rækken af deres magt, i samme grad som den reducerede indtægter af hotelkomplekser.

Hvis vi vurderer det objektivt, Hotel Rainbow 3 * - et levende eksempel på, at der stadig er i hotelbranchen, hvor "trojkaen", som ligger i hjertet af byen, ser bedre "fem", som ligger i forstæderne. Denne form for anmeldelse om hotellet Rainbow Castle Hotel 3 * i Tyrkiet (Side) - er ikke ualmindelige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.