TravelingRetninger

Hovedstaden i Irak

Endnu engang høre navnet på Saddam Hussein, ordene "politisk ustabilitet", "amerikanske styrker" og andre, kommer til at tænke, kun ét land - Irak. Og det er meget trist, at associeringen med dette land ikke er forbundet med dets skikke, traditioner og kultur. Lad os forestille os, at vi først hører om eksistensen af dette land, og at lære lidt af hende.

Republikken Irak, dette navn tilhører officielt til landet. Det er et stort land med forskellige nationaliteter, men de fleste er domineret af øst - arabere, tyrkere, persere og andre.

Hovedstaden i Irak - en vidunderlig by for Bagdad. Eftersom alle muslimske troende, ikke for ingenting, at de gav det et navn til byen, fordi der i oversættelse betyder det "gudgivne." Denne vidunderlige by har en fremragende beliggenhed, som er berømt for sin frugtbare jord og, vigtigst, involverer en masse handelsruter.

Hovedstaden i Irak - en meget gammel by, har det gentagne gange været udsat for forskellige angreb. Dybest set, alle de attraktioner, som ligger i staten Irak, Bagdad butikker på deres område. Landet er kendt for sin rige historiske verden, gammel kultur og talrige arkitektoniske værker, hvoraf den ene er den berømte "Gyldne Moské". Mange turister også isoleret smukke bygninger af uddannelsesinstitutioner, bygget i det 12. århundrede.

Med hensyn til kultur i dette land, er det meget forskellig fra den sædvanlige europæiske. Derfor før hovedstaden i Irak, byder dig, du har brug for at komme i nærkontakt med sin karakteristiske skikke og traditioner.

Først og fremmest, er dette udtryk i forholdet mellem modsatte køn, bør kvinder være særlig opmærksom på din garderobe. Kroppen skal være lukket så meget som muligt, og bør dække hendes hoved tørklæde, som kunne dække ansigtet. Til gengæld kan mænd ikke bære bukser, der ville være lun fødder, bør tøj også lukke så meget som muligt. Kan ikke undvære den stærke gulv af sløret dækker håndled og ankler. Det skal bemærkes, at i forhold til resten af de muslimske lande, er kvinder får flere privilegier. En interessant tradition for de lokale spiser, når det bliver mørkt. Men vær ikke så bange, det gælder kun for ramadanen,.

Irak - hovedstaden i kød madlavning, kan sande gourmeter altid kontrollere dette. Lam og oksekød er de vigtigste retter. Besidder en unik opskrift, kan iranerne behage dig berømte "kryds" i form af små stykker af lam, stegt på spid. Dybest set pynt du vil blive tilbudt med ris eller grønne grøntsager. En kæmpe rolle spilles af alle former for krydderier, uden hvilke udarbejdelse af kødretter ikke er mulig. Iranere - en meget gæstfri mennesker, som det fremgår af tilstedeværelsen af en bred vifte af slik i huset. Hvert måltid er ledsaget af en drink, især te og kaffe. Fælles alkoholiske drikke er anisette.

Som du kan se, er dette en meget interessant land, og ikke for ingenting er hovedstaden i Iraks hellige navn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.