TravelingRetninger

Den mest berømte fæstning Krim

Sikkert alle bemærket, at ingen steder så skarpt og klart ikke føler tiden, som i de halvt ødelagte slotte - vidner om tidligere herlighed og storhed. På et lille stykke jord, næsten helt omgivet af det turkisblå vand i havet, Krim-halvøen, kan du finde utrolig mange slotte fra forskellige epoker. Nogle af dem er nu i god stand og fortsætte med at overraske med sin majestætiske skønhed, andre reduceret til murbrokker. Og vi kan kun gætte på, hvad de var, de virkelig er. Men der er noget til fælles, der forener alle de fæstninger i Krim. Dette er deres fantastiske omgivelser: de naturskønne bjerge, indrammet af grønt og blomster, turkis blå himmel og storslåede horisont.

Historisk arv af Krim

Denne vidunderlige halvø i forskellige perioder af dens eksistens var under herredømme af forskellige stater, og dermed de forskellige kulturer. Det er derfor, de fæstning Krim er så forskellige fra hinanden. Der er en meget gammel, i den hellenistiske stil, og middelalder-europæisk, og jødisk og muslimsk. Hvert år tusindvis af turister kommer her for at besøge ruinerne af fortidsminder, rejse tilbage i tiden og komme i kontakt med historien.

Chersonese

Denne fæstning kaldet russisk Troy. Det ligger i nærheden af byen Sevastopol. Arkæologer mener, at Chersones mere end 2000 år. Det blev grundlagt i det 5. århundrede f.Kr., og eksisterede indtil det 15. århundrede, en ny æra. Denne fæstning tjente som et referencepunkt for de rige Pontus, og derefter til det gamle Rom og Byzans. Da hver af herskere Chersonese ønskede at gøre byen mere befæstede og uindtagelig, middelalderen ved højden af voldene nået 5 meter, bredde - 4 m, og længden - 3 km.

Særligt bemærkelsesværdigt er opførelsen af flankerer tårne Zeno, en af de første ejere af slottet. Indtil vi også har nået og det antikke teater, som er den eneste i det tidligere Sovjetunionen, og det centrale torv - agora og basilikaen i basilikaen (middelalderlige kristne kirke). I slutningen af det 20. århundrede fæstning af Chersonese den blev indført i UNESCO World Heritage List som en af de 100 mest fremragende monumenter af verdens kultur.

fæstning calamita

Den første grundsten denne majestætiske strukturer blev placeret af grækerne i VI tallet på stedet af byen Inkerman. Fæstningen blev bygget for at beskytte Chersonese. I Calamita fremragende beliggenhed. Det er beskyttet på alle sider af fjender af de naturlige vogtere - klipper. Samme sted har også andre fæstning Krim. For at være sikker omkring dem ofte bygge en mur og gravede en voldgrav.

I dag, fra sin tidligere storhed var kun ruiner. Men de giver os en idé om, hvad der var en fæstning i de dage af sin herlighed. Under Kalamita kan du se hulen kloster. Han har to århundreder yngre end selve slottet. I middelalderen Calamita det tilhørte fyrstendømmet Theodoro, beskytter havnen Avlita af en ydre fjende. I nogen tid i byen-fæstningen var den vigtigste havn i fyrstedømmet, som efter faldet, faldt han under herredømme af genuesiske, tyrkere, tatarer.

Aluston

Ligesom de andre fort Krim Aluston det overlever i dag næsten helt i ruiner. Det er beliggende i centrum af Alushta, herunder boliger. Denne fæstning samt Calamita, blev bygget i det 6. århundrede e.Kr., efter pres fra den byzantinske kejser Justinian I. Det tjente til at beskytte de lokale folk fra nomaderne. I middelalderen en fæstning blev angrebet af genovesisk, tog det, og rekonstrueret i sin egen måde. I midten af det 15. århundrede blev det ødelagt Aluston beslaglagt af tyrkerne. Derefter er fæstningen ikke længere inddrives. I slutningen af 90'erne i forrige århundrede byggede de ukrainske myndigheder i fæstningen departementale sanatorium. I dag fra det var der kun én runde tårn Ashagi Kul.

Middelalderlige fæstning Krim

I de 12-14 århundreder har halvøen ofte blevet angrebet af genovesisk. At de er bygherrer af middelalderborge. Af den måde, et sted for deres arbejde, de ofte valgte ruinerne af byerne. Genovesisk Krim tillid instinkt i denne sag. Mellem moderne Alushta og Gurzuf flere fæstninger i middelalderen det blev bygget. Når angrebet af khazarerne, de ødelagde det næsten helt i VIII århundrede på Gorzouvites fæstning. Men sejlede til halvøen genovesisk på samme sted bygget et andet slot, men i en Middelhavet stil.

Den genovesisk fæstning i Sudak

Det har en vidunderlig faciliteter og gammel historie. I stedet blev de første bygninger lavet i 5-6 århundreder, netop på det tidspunkt, hvor de byzantinske herskere havde magt over halvøen Krim. Genovesisk fæstning, fotos, som du kan se i artiklen, blev bygget senere, jeg var kommet til øen med italienerne. Før vores tid til at spare nogle af sine fæstningsværker. I dag er vært for ofte en lang række festivaler, som tiltrækker til området store strømme af turister i disse dele.

Funa

Navnet på dette slot er oversat fra græsk som "dampning". Funa fæstning i Krim og er beliggende i Alushta - i dalen af bjerget Demerdzhi. Hun spillede rollen østlige forpost og var en hjælp til fæstningen Aluston. Funa er af særlig betydning for beboerne i Alushta, og Krim som helhed. Legenden siger, at her var begravet en af de dronninger klar. Det siges, at hun lå i en kiste med en guldkrone på hovedet. Selvfølgelig, at mange drømmer finde det blandt ruinerne af slottet, men søgningen har hidtil været forgæves.

osmanniske dominans

Yeni Kale oversat fra tyrkisk som "ny fæstning". Det stiger på klipperne på kysten af strædet Kerch. Forfatteren af bygningen var en italiensk arkitekt Goloppo. Det siges, at han ændrede sin kristne tro til islam, så mange ser hans "håndskrift" orientalsk spor. På det tidspunkt, det var placeret inde i fæstningen garnison. Den bestod af tusind mennesker. Siden 1771 tyrkerne besatte fæstningen gav det til Rusland, og i slutningen i 2000'erne, blev der opdaget en cache på 77 guldmønter. Yeni-Kale - den mest berømte på halvøen i den tyrkiske fæstning. Krim, selvfølgelig, havde hårde tider i løbet af osmanniske styre. Men efter afgang af tyrkerne i det område var smukke fæstning, som i dag er blandt de bedste lokale attraktioner.

konklusion

Det er kun en lille gruppe af forter, der blev bygget af forskellige mestre af halvøen. Det er derfor, deres arkitektur så meget. Dette kan ses selv gennem ruinerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.