TravelingRetninger

Kreml i Rostov: fotos og anmeldelser. Katedraler af Rostov Kreml

Det er svært at forestille sig en gammel russisk by uden sit eget Kreml. Dette er et system af urban befæstninger med tårne, voller og templer. I alt blev 14 Kremlines fuldstændigt bevaret på Ruslands territorium, hvoraf fem var medtaget på Verdensarvslisten. Mere end et dusin lignende genstande er forblevet fragmenteret.

Besøgende Rostov-kort (ikke forvekslet med denne by med Rostov-til-Don) er Rostov Kreml - et unikt arkitektonisk ensemble i Yaroslavl-regionen, som er en del af den gyldne ring i Rusland. Det handler om ham, der vil blive diskuteret i denne artikel.

Museum-Reserve "Rostov Kremlin"

Billederne i ensemblet, der præsenteres i artiklen, illustrerer perfekt skønhed og pragt af dette monument. Det ligger i et malerisk område ved kysten af Lake Nero. Metropolitanen, eller biskoppernes domstol, blev tidligere kaldt Rostov Rostov, trods alt var det faktisk bopæl for Rostov-bispets storby.

Det arkitektoniske ensemble tilhører monumentene til defensiv arkitektur, selvom Rostov selv ikke havde nogen strategisk militær betydning på tidspunktet for opførelsen af Detinets. I dag er Rostov Kreml et museum, der kan besøges dagligt, fra kl. 10 til 17. Men fæstningsvæggene er kun tilladt i den varme årstid. Entrébilletten til reservens område koster 300 rubler til en voksen og 180 rubler til børn eller pensionister. Fans af gammel arkitektur bør altid besøge Rostov Kreml. Billederne nedenfor vil kun understrege storheden af dette fremragende historiske monument!

Ud over alt dette kan det arkitektoniske kompleks stadig kaldes en filmstjerne. Så landskabet for den berømte sovjetiske tape "Ivan Vasilyevich ændrer erhvervet" var netop Rostov Kreml.

Kompleksets historie

Historien om Metropolitan Court er ganske interessant, ensemblet overlevede flere vanskelige øjeblikke i sin biografi. Rostov Kreml blev bygget i det 17. århundrede i 14 år - fra 1670 til 1683. Det var planlagt ifølge bibelske kanoner: i centrum - en paradishave med en sø, omgivet af høje mure.

En vigtig og ubehagelig begivenhed for Kreml fandt sted i 1787, da metropolen blev overført til Jaroslavl. Herefter falder hovedstadsretten i Rostov gradvist. Det gik endda så langt, at biskopperne ville overgive det til analyse. Heldigvis blev i slutningen af XIX århundrede det arkitektoniske ensemble med købmænds penge genoprettet. Et par år senere blev der etableret et museum for antikke antikviteter.

En anden trist side i Rostov-Kremlens historie fandt sted i 1953: mange kompleksstrukturer blev derefter beskadiget af en kraftig tornado.

Sådan en stormfuld og tornet historisk sti var Kreml i Rostov. Heldigvis formåede vores forfædre at redde det til vores dage. Og allerede i 2013 kom Rostov Kreml ind i den ærefulde top ti af "Symbolerne i Rusland".

Struktur af komplekset: katedraler i Rostov Kreml

Det arkitektoniske ensemble blev utrolig succesfuldt blandet ind i det omkringliggende område, beliggende på kysten af den maleriske Lake Nero. Som en del af det historiske kompleks: 6 templer, Samuel Corps, Hvide og Røde Chambers, Holy Gate, elleve tårne og andre bygninger.

Lad os liste alle kirkerne i Rostov Kreml:

  • Assumption Cathedral;
  • Frelserens Kirke Ikke Lavet af Hænder;
  • Kirken af St. Gregory theologen;
  • St. John's Evangelistkirke;
  • Hodegetria Kirke;
  • Opstandelsens Kirke (Gate).

Hodegetria Kirke

Dette er det seneste på tidspunktet for opbygningen af Rostov Kremls struktur. Templet blev bygget i barokstilen i Moskva, i den nordvestlige sektor af komplekset. Fra de øvrige templer i Kreml er Odigitria-kirken præget af tilstedeværelsen af en åben altan på anden sal. Udenfor er væggene dekoreret med et mønsterformet ornament, der skaber effekten af relief, hvis man ser på strukturen langtfra.

Det indre af templet er også specielt: Interiøret er dekoreret med 20 støbte kartouches med malerier. På et tidspunkt, hvor biskopens ret var i øde, blev muralerne hårdt beskadiget. De restaurerede dem først i 1912, især til besøg af tsar Nikolaus II. Re- painting templet blev opdateret i begyndelsen af det tredje årtusind. I dag er kirken Odigitriya et af museerne.

Frelserens Kirke Ikke Lavet af Hænder

I 1675 inden for rammerne af Rostov-Kreml er templet for Frelseren på Senj vokset. Dens væsentligste forskel fra andre er tilstedeværelsen af et otte lag dækning i kirkens design. Templets indretning er slående: en arkade understøttet af forgyldte støtter. Kirkens vægge er dekoreret med smukke malerier, lavet i samme 1675 år. Helligåndens Frelser blev fornyet og restaureret to gange: Første gang - i slutningen af XIX århundrede og den anden - i slutningen af det tyvende århundrede.

Kirkens centrale kuppel er dekoreret med et vidunderligt maleri kaldet "Faderland". Det skildrer de seks ærkeengler med profetiske ruller, og buerne er dekoreret med store begivenheder fra evangeliet. På den vestlige mur af templet er afbildet den "sidste dom", og på den modsatte er ikonostasen.

Church of St. Gregory theologen

Denne kirke blev bygget i 1670'erne på grundlag af Grigorievsky-klosteret, som eksisterede tidligere på dette websted. Desværre blev templets første interiør brændt under en brand i 1730. Derefter blev interiøret i kirken Gregorius Theologer opdateret, især ved hjælp af stukkestøbning.

I slutningen af XIX århundrede var en ny ikonostase udstyret i kirken, som var dekoreret med fine forgyldte udskæringer.

St. John's Evangelist Church

Et af de sidste templer i Rostov Kreml, bygget i 1683. Eksperter siger, at dette tempel er kendt for sin elegance i forhold til andre kirker i det arkitektoniske kompleks. Facaderne er smukt indrettede og karakteriseret ved en fantastisk harmoni af figurer. Templet overlevede flere tragiske begivenheder: to brande (i 1730 og i 1758) beskadigede det alvorligt, og i 1831 tabte det sit tag på grund af en stærk vind. Og kun i slutningen af XIX århundrede alvorligt engageret i restaureringen af denne struktur. Men allerede i 1953 i Rostov var der en stærk tornado, hvorfra St. Johannes teologens kirke igen led meget. Men på trods af alle skift af skæbne lykkedes templet at blive bevaret og bragt til eftertiden.

Opstandelsens Gate Kirke

I 1670 blev Opstandelsens Kirke rejst på Rostov Kremlens område. Det er placeret over porten på en høj podklet. Fasaderne i kirken er kompliceret af rektangulære tårne, som stikker lidt ud fra vægernes plan.

Assumption Cathedral og dens kloster

Uspensky-katedralen i Rostov-Kreml er den vigtigste monumental struktur af ensemblet. Det blev bygget i 1508-1512 på stedet, hvor hans forgængere plejede at være. Templet ligner meget Assumption Cathedral i Moskva i sin arkitektur: Fem-domed, indrettet i enkle men ædle former. Den er bygget af mursten, såvel som hvid sten, den samlede højde af katedralen er 60 meter.

Assumption Cathedral er dekoreret med en række indretning elementer: paneler, bælter og vandrette tårne. På grund af dette er templet meget smukt og ekspressivt, selv i det XXI århundrede ser det ud til at være elegant.

I nærheden ligger klosteret til Assumption Cathedral, som blev bygget meget senere i slutningen af det XVII århundrede. Det er kronet med fire kapitler. Metropolitan Iona bestilte for denne kløft at kaste 13 store klokker, der hver især var udstyret med sin tonalitet. Generelt er klokkerne i stand til at producere en harmonisk og behagelig ringing. Til dato er 15 klokker blevet bevaret på klosteret i katedralen i Rostov Kreml.

Det er også værd at bemærke, at i 1991 blev både Assumption Cathedral og dens kloster returneret til den russisk-ortodokse kirke.

klokker

Klosterne i Rostov Kremlin fortjener nogle ord. Den allerførste - for biskopens domstol i Rostov - blev støbt i 1682. Det hedder "Svanen" og vejede kun 500 poods (i sammenligning med de efterfølgende klokker af Kremlin var det en lille vægt). Et år senere blev følgende støbt - "Polyeley", hvis vægt allerede var 1000 poods. Begge klokker er arbejdet hos en mester - Philip Andreev.

Den største klokke af Rostov Kreml (vejer i 2000 poods!) Blev kastet af en anden mester - Flor Terentyev i 1688. Kun en tunge vejede mere end et ton, så det var nødvendigt at svinge det til to stærke mænd. Men skønheden i lyden, ifølge eksperter, er han ikke lige i Rostov.

En anden stor klokke - "Holodar" - vejer 172 poods. Det blev kun brugt under lånet. Alle andre klokker af Rostov Kreml er forholdsvis små og vejer ikke mere end 30 poods. Næsten alle blev kastet i det 17. århundrede, siger historikere.

Klosterne i Rostov Kreml har en unik ringing, hvor skønheden på én gang blev beundret af Berlioz og Shalyapin. Med ankomsten af sovjetiske magt blev alle kirkeklokker forbudt. Og klosterne i Rostov Kreml var planlagt at blive ødelagt. De skylder deres frelse til AV Lunacharsky, der mirakuløst så befandt sig i Rostov og reddet disse værdifulde monumenter.

konklusion

Rostov Kreml er et storslået monument af historie og arkitektur. Dette er et af landets mest betydningsfulde ensembler og tiltrækker op til 200 tusind turister årligt. Kreml i Rostov er ikke kun en unik arkitektur og smukke templer. Overraskende og attraktivt og den mest utroligt elskværdige atmosfære, der hersker på dette kompleks område.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.