TravelingRetninger

"Vodnik" - hostel (Saratov): beskrivelse og anmeldelser

"Vodnik" - hostel (Saratov), som er karakteriseret ved en gunstig geografisk placering, tilbyder sine gæster en vifte af tjenester og underholdning. På grund af denne ferie vil være en mindeværdig én. "Vodnik" - hostel (Saratov), hvor du kan tilbringe tid sammen med din familie. Der er også en mulighed for at arrangere forskellige firmaarrangementer og særlige lejligheder.

Indkvartering på fritidsklubben "Vodnik"

Turbaza (Saratov) kan rumme op til fyrre rejsende.

Tre muligheder for placering:

 • Dobbelt værelser på hotellet. Denne ene værelse standard komfort niveau. Rummet har alt for en kvalitet ferie: varme og aircondition, en nødvendig sæt af møbler med en dobbeltseng, satellit-tv, trådløs internetadgang (Wi-Fi), køleskab og badeværelse med bruser.
 • Femdobbelt vinter hjem. Overnatning er udstyret med varme og aircondition. Huset har to soveværelser giver en stue og en veranda og badeværelse med bruser. Ud over moderne møbler er der et tv med tilsluttet satellit, trådløst internet og et køleskab.
 • Ti-vinter hjem. Ud over de lokaler, som i de fem-sæders kabine, er der også et tekøkken, en sauna og en swimmingpool. Hertil kommer, en mikrobølgeovn.

Hvis det er nødvendigt, kan du installere en ekstra seng i en hvilken som helst af de typer af boliger til rådighed til turist base "Vodnik" (Saratov). Overnatning Priserne afhænger af sæson og antal personer. Mindsteværdi er 2 500 rubler.

service

For elskere tilgængelige tjenester såsom parkering, flere hyggelige pavilloner, legepladser med grill og picnic grunde, legeplads for volleyball, udstyret sandstrand, mole og parkering for både, sauna og swimmingpool. Det er inkluderet i "Vodnik".

Chalet (Saratov) har også en bar, et konferencerum udstyret med moderne teknologi, en spisestue med en pejs og karaoke. Alt ligger i hotellets bygning.

Tillæg campingplads personale tilbyder rejsende leje lystbåde, snescootere, sport og fiskeudstyr, organisere sommer og vinter fiskeri, samt banketter, firmafester, bryllupper, konferencer og andre arrangementer.

mad

Da Vandrerhjemmet er beliggende i et boligområde landsby, her kan du nemt købe en lang række fødevarer, herunder hjemmelavet. For self-catering tilstedeværelsen af et minimum af køkkenredskaber og grill. Men hvis du ikke ønsker at engagere sig i den kulinariske virksomhed, kan det pålægges for et ekstra gebyr måltider i caféen, som er placeret i bunden. Spisestuen er designet i en jagt stil. Det har et stort tv og en pejs til hyggelige sammenkomster kolde efterår eller vinter.

Bygningen af hotellet desuden en bar med et bredt sortiment af forskellige alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer.

Gæstevurderinger

Allerede en masse mennesker besøgte "Vodnik" (Saratov). Chalet anmeldelser af alle tider fik de mest forskelligartede. Her er et eksempel på positive kommentarer, der fejrer resten:

 • Virkelig ligesom at hostel ligger i nærheden af Saratov.
 • Før destinationer kan nås ikke kun en personlig bil, men også med offentlig transport.
 • Det omkringliggende atmosfære har at hvile: skoven, ved bredden af Volga, og talrige grønne områder på selve territorium.
 • moderne reparation er lavet i husene, det har alle de nødvendige møbler til et behageligt ophold.
 • Stranden er ren, da vandet i floden.
 • Mange træ pergolaer, ved siden af hver enkelt grill.
 • På stranden er der særlige steder for at vaske fødderne af vedhængende sand.
 • I hele territorium rekreative steder for at ryge. "Røg", så det vil ikke være en i nærheden af dig.

Til dårlig øjeblik gæster omfatter følgende:

 • Prisen er ikke meget lav pris.
 • Pavilloner er små, for højst otte personer.
 • Indgang til stranden, samt leje pavilloner, ikke for betalte gæster.
 • Ubehageligt at svømme: bunden er ujævn, dybden begynder næsten tæt på kysten. Barnet ikke svømme.

Hvis du tegner en konklusion på alle de anmeldelser, viser det sig, at "Vodnik" - det er et fantastisk sted at slappe af virksomheder til grill. Hvis du kommer for en dag solbadning på stranden og svømme i dammen, så højst sandsynligt vil du ikke få ordentlig glæde.

Beliggenhed

Fuldstændig adresse, hvor vandrerhjemmet "Vodnik": Saratov, Factory-området, Vodnik landsby. Turen i bil fra byen tager cirka 40 minutter. Campingpladsen ligger kun tyve kilometer.

Offentlig transport kan nås fra gaden Vasylkivska bus nummer 39. Vejen fra denne station tager et gennemsnit på tyve minutter.

Arbejde vandrehjem "Vodnik" hele året rundt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.