Hjem og familieKæledyr

Cherry modhager - en stor fisk til små akvarier

Alle akvarister der lige er begyndt deres bekendtskab med interessante og mangfoldig verden af kæledyr fisk, guppyer foruden den velkendte, kan vi rådgive sådan en vidunderlig udsigt ligesom kirsebær modhager. I naturen, disse fisk lever i ferske srilankanske vande. Cherry modhager - en lille aktiv fisk, hvis længde er 5 cm, hendes krop strakt i længden, og ryggen er let hvælvet .. Fisk skelne ufuldstændig sidelinje og en lavere placering i munden. Cherry modhager har et par små antenner.

Disse fisk synes kønsdimorfisme. For eksempel mænd har en mere slank krop, rød rygfinne med to sorte striber. Dens farve er domineret kirsebær farve. I modsætning til hanner, hunner har gule finner og en bleg farve. Til salg er der også meget sjælden albino formular.

Barbus kirsebær - smuk, fredelig, men lidt genert fisk. Adskillige sådanne prøver (5-6 stk.) Kan med fordel omfatte en kapacitet på 10 liter og en lidt højere i akvariet. Gruppen bør dominere hunner. De kan leve og andre små fredelige fisk. Som regel disse modhager foretrækker at bo i de lavere og mellemste lag af vand. Vandtemperaturen bør være 20-26 ° C.

De havde en stor føler i lukkede tanke med god beluftning og filtrering. Barbus kirsebær foretrækker mørke jord og omgivende belysning. Tanken skal være mange vandplanter (ved bagvæggen og i kanterne), shelters (rifter, sten) og også et sted for en fritflydende. Hver uge, er du nødt til at erstatte 1/4 af vandet. Disse fisk villigt spiser både kunstige og levende fødevarer (koretra, krank, dafnier, trubochnik). Ofte er disse fisk absorbere og sarte væv i vandplanter.

Fish-modhager bliver kønsmodne relativt tidligt. Så allerede efter 6 måneder, de er i stand til at reproducere. Til dette formål gydning kapacitet 10-15 liter. Vand funktioner: hårdhed - 15 °, t - 24-28 ° C, pH - 7,0. Som et substrat anvendes bredbladet planter, fordi æggene er knyttet til dem ved hjælp af tynde filamenter. Til opformering i gydning otsazhivayut mandlige og kvindelige. Før gydning, bliver de holdt hver for sig. Mandlige fodret levende fødevarer, og kvinder - de levende og anlægget. Koblingen kan være ca. 250 æg. Producenter efter gydning deponeres. Inkubationstiden er 24-38 timer. Ungerne svømme og spise efter 3 dage. På 3 måneder er det allerede muligt at skelne hanner fra hunner.

Meget smukke fisk, noget i retning af et kirsebær barb - barb Schubert. Denne type ikke findes i naturen. Det bragte kunstigt T. Schubert. Denne fisk adskiller smuk gul farve og aktivitet. Der er eksempler på en gul-rød eller gul-grøn nuance. Langs kroppen de passerer bånd af grønlig farve med små mørke pletter. Kvinder på stedet til rådighed. Hannerne er lidt slankere og mindre. Længden af disse stimefisk nå 8 cm. I det indhold, de er uhøjtidelig, så selv en nybegynder akvarist kan med held avle dem derhjemme. I henhold til indkvartering og fodring, de minder om kirsebær modhager, så lever godt sammen. På akvariet bør dække, da disse fisk kan springe ud af vandet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.