Af teknologiMobiltelefoner

Nokia 630 Lumia - fotos, priser og anmeldelser

I april i år, inden for rammerne af «Microsoft Build 2014" konferencen blev officielt præsenteret tre smartphones, der opererer på Windows Phone 8.1 operativsystem. Det mest interessante af dem, ingen tvivl om, blive kaldt Nokia Lumia 630 model Anmeldelser Eksperter foreslår, at verdens første model er udstyret med to SIM-kort, og fungerer på nævnte operativsystem.

generel beskrivelse

Denne enhed er en såkaldt "offentlige sektor", er typisk for enheder fra denne producent, tankevækkende og enkelt design. Udseende model er noget der ligner sine forgængere, men blev afrundede hjørner her. Smartphone har dimensioner 129,5h66,7h9,2 millimeter, mens dens vægt er 134 gram. Tilgængelige «Nokia 630" i sort, hvid, lys grøn, orange og gul version af sagen. Bagsiden af hans dækning er lavet af mat polycarbonat, lidt ru at røre ved. Ud over linsen hul i det kan du se de barer i musikalske dynamik. For modellen ikke giver en front kamera, til en direkte knap tage billeder, samt blitz. Grundlæggende systemnøgler, i modsætning til tidligere versioner, der ikke er placeret på et enkelt panel, og på skærmen.

På højre kant er monteret volumenkontrol og en knap til at aktivere og lås, der er malet i farven på bagpanelet. Med hensyn til den venstre kant, den er tom. På oversiden kan du finde en åbning for et headset, og i bunden - microUSB-porten. Kan ikke rigtig lide funktionerne i brugerens enhed, som er, at for at få adgang til SIM-kortet, og den ekstra hukommelse er nødvendig for at udtrække batteriet.

Ergonomi og byggekvalitet

Aftageligt betræk er lukket stramt og vil ikke udsende nogen ubehagelige knirkende lyde. Opbygningen kvalitet er også høj. Ingen krav til ergonomi og Nokia Lumia 630. model bedømmelser sine ejere viser, at på grund af sin lille størrelse, kan du nemt styre din smartphone med kun én hånd. Desuden virker telefonen komfortabelt i hendes seng og ikke glider selv under længere tids samtale.

udstilling

Display størrelse 4,5 inches. Han arbejder med en opløsning på 854x480 pixels. Det er umuligt ikke at nævne det faktum, at en sådan beskeden figur, som regel, er karakteristisk kun for billige smartphones , der opererer på Android styresystem. Gennem brug af proprietære ClearBlack teknologi, sort farve tydeligt på forskellige synsvinkler, selv når de udsættes for direkte sollys. Den smartphone 630 er offline Nokia lyssensor, så brugeren vil blive konfronteret med manuel justering af lysstyrke - høj, middel og lav.

Den berøringsfølsomme overflade af displayet kan samtidig håndtere fem berøringer. Dette var resultatet af arbejdet MultiTouch testprogram. Den øverste del af skærmen deaktiverer sin baggrundslys at røre (fx øret), hvilket sparer batterilevetid. Skærmens overflade er beskyttet mod stød takket være glasset Gorilla Glass 3. Fabrikanten har ikke givet god oleofobisk belægning for smartphone Nokia 630. Bruger enhed angiver den overflod af fingeraftryk, som forbliver på skærmen.

kamera

Modellen er udstyret med et kamera på 5 megapixel med autofokus, men ingen flash. Dens brændvidden er 28 millimeter. Ved at bruge digital zoom, kan billedet øges fire gange. Snapshots er skabt med den højeste opløsning, der er 1456h2592 punkt. Manglen på front kamera er ikke den bedste måde påvirker ratingmodel. Videooptagelse sker med en hastighed på 30 billeder i sekundet i HD.

Start kameraet i Nokia Lumia 630 kan ske ved hjælp af to særskilte ansøgninger. Driftstilstande kan vælges for hver af dem i indstillingerne. Det samme gælder for værdierne af ISO, hvidbalance, eksponering værdi, billeder format, og så videre. Hertil kommer, at brugeren er i stand til at hente det bekvemt for programmer der er associeret med kameraet arbejde gennem "Shop".

tekniske egenskaber

Anordningen er baseret på Snapdragon platform 400 fire kerner. Smartphone kører med en frekvens på 1,2 GHz, mens de grafiske operationer anvendes til coprocessor Adreno 305. RAM størrelse, hvilket er 512 megabyte, er det nok til at arbejde med Windows Phone 8.1 operativsystem. Samtidig, mange populære spil i dag, kan ikke trække maskinen. Som for den indbyggede hukommelse, dets mængde i Nokia 630 er 8 GB. I dette tilfælde er det umuligt ikke at bemærke, at brugeren er til rådighed for mindre end halvdelen af denne mængde, fordi alt andet er et sted forbeholdt systemressourcer. Hvis det imidlertid ønskes, kan du købe et udtageligt hukommelseskort (medieenhed understøtter en kapacitet på op til 128 GB).

batteri

Modifikationen bruger et lithium-ion batteri aftagelig 1830 mAh type. Ifølge repræsentanter for producenten, bør denne kapacitet vare maksimalt 16 timers telefonsamtaler. I virkeligheden, i praksis i op til moderat drift enhed, kan brugeren regne med en dag brug. Nokia 630 smartphone er fuldt opladet på blot et par timer. "Saver" Det nuværende niveau af status indretning kan ses i menuen. På samme tid i fanen "Brug" indeholder oplysninger om de programmer og applikationer, der bruger mest strøm.

klingende

Til den maksimale lydstyrke på telefonen alvorlige påstande ikke kan være. Temmelig god kvalitet er forskellige, og lyden som bliver spillet via hovedtelefoner. Samtidig bør vi fokusere på det faktum, at de ikke er inkluderet i standard enhed. Ikke være i stand til straks at lytte til radioen, da det spiller rollen som antenne hovedtelefoner.

Version med to kort

Som nævnt ovenfor er et af de vigtigste elementer i de nye produkter blev ændring heraf, understøtter to SIM-kort. Det hedder - Nokia 630 Dual Sim. Det skal bemærkes, at for hver af de to anvendes i indretningen af starter packs mobiloperatører individuelt faste fliser med lister over opkald og SMS - henholdsvis kan "Telephone" og "Meddelelser", ikke siges om mange andre lignende modifikationer. Tilstedeværelsen af en anden SIM-kort har absolut ingen indflydelse på den autonome drift modellen som et valgfrit radiomodul ikke er til rådighed. Derfor taler på samme tid på to af hans start pakke brugeren ikke kan.

fund

Sammenfattende bør vi fokusere på det faktum, at de vigtigste fordele ved smartphone har Nokia 630 bliver ganske attraktive og stilfulde udseende, brugen af den nyeste version af et moderne operativsystem, relativt lave omkostninger, og, selvfølgelig, den version med to SIM-kort. Uanset hvad det var, de mangler er så mange. I dette tilfælde er det en lav opløsning skærm, med fraværet af den forreste kamera lyssensor og en automatisk flash, og en meget beskeden mængde hukommelse. Af alt dette den konklusion, at repræsentanterne for producenten besluttet at spare penge på banalt "til staten". Med hensyn til prisen på enheden, den vejledende udsalgspris, som kommer til at betale for muligheden med en enkelt SIM-kort er 7990 rubler, mens det for en model med to mobiloperatører - 8490 rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.