BilerBiler

Vinduesviskerne knuser: hvordan man løser problemet?

Vagterne er den ting i bilen, som bilister bruger næsten hver dag. Mange mennesker står over for problemet med at knalde. Og hvis korte ture kan overleve dette problem, så på lange afstande kan denne irriterende lyd være ret irriterende. Sådan løser du dette problem? Hvorfor sletter ridserne glaset? Svar på disse spørgsmål er på udkig efter i vores nutidens artikel.

Produktkvalitet

Den mest almindelige årsag til, at viskeren knirker er selve børstenes kvalitet. Forestil dig situationen - på vejen fik du en kraftig regn, og de gamle viskere kan ikke rense glasset. Du går til nærmeste supermarked og køber et sæt nye.

Men efter installationen hører du en karakteristisk knæk. Men hvor kom det fra, fordi børsterne er helt nye? Krybben af nye produkter antyder, at elastikken ikke er i stand til at klare sin opgave og "smøre" på glasset. Producenten er imidlertid ikke altid skyldig. Hyppige situationer, hvor føreren simpelthen glemmer at snappe fastgørelsesmekanismen til enden. Som følge heraf, børsten "går" på glasset, der udløser en dødelig lyd.

Naturligt slid

Hvor lang tid tager det at skifte viskere? Der er ikke et eneste svar på dette spørgsmål. Producenterne selv anbefaler at ændre disse elementer mindst en gang hvert andet år. I løbet af denne tid tørrer børstens gummielement og bliver mindre elastisk. Skel også viskere til sæsonen. Der er vinter og sommer muligheder. Mange bruger en slags hele året rundt. Dette er ikke helt korrekt. Producenten beregner trods alt styrken og egenskaberne af forrudeviskeren i henhold til det temperaturregime, hvori det betjenes. Hvis du ikke har ændret dem i mere end to år, og du har scratchers wipers på glasset, årsagen til det naturlige slid. Du bør erstatte dem med nye.

Børste type

Der er to typer vindrudeviskere:

  • Prefab.
  • Frameless.

Vagterne af den første type knager oftest. Hvorfor sker det her? Børsten er fastgjort i en metalbase. Hvis den deformeres, ændres gummipositionen også i forhold til overfladen. Børsteforbindelserne kan også ruste eller smage. Især ofte sker dette om vinteren, når skeletet bogstaveligt omslutter isskorpen. Føreren skal bogstaveligt talt rive børsten fra overfladen, så den kan fungere igen. Frameless analoger er berøvet denne mangel. Derfor, hvis du erhverver nye, så kun rammeløs.

Andre situationer

Af hvilke årsager er knibene ridsede? Lyd forekommer også på grund af tilstedeværelsen af snavs under gummibåndet. Og dette støv ophobes på børsteens overkant. Inkluderet visker tæller bilens ejer ikke engang, at glasset snart vil blive dækket af mikroskrabber, og gummiet vil mislykkes på grund af slibestoffet af vejstøv.

Selv efter et kort ophold under viskeren ophobes et lag snavs. For at beskytte glasset mod små ridser og tyggegummi mod beskadigelse skal du derfor regelmæssigt rense dette sted med en blød, blød klud.

En anden grund er en dårlig kvalitet fastgørelse. Vagtmanden bør ikke spille. Hvis dette er tilfældet, skal du hente nyt fastgørelsesmiddel, eller trykke på metalpartiet af vagtmanden med tangen (hvor plastklammeret er installeret). Desuden er deformationen af selve "buen" ikke tilladt. Elementet skal være ved siden af glasset i en ret vinkel.

Wipers creak: hvad skal man gøre? Måder at løse problemet

Hvis forrudeviskeren pludselig begynder at udlede en karakteristisk lyd, er det først nødvendigt at vaske glasset grundigt. Det er bedre at gøre dette med bilshampoo. En del af skummet påføres selve gummibørsten. Sørg for, at alt snavs er fjernet. Denne enkle procedure hjælper med at eliminere skruen af viskeren i 50% af tilfældene.

Det næste skridt er at kontrollere børstens fastgørelse. Som vi sagde tidligere, skal det fastgøres uden tilbageslag. Hvis det er tilfældet, skift plastiklåsen, eller tryk på torkerens kanter med tænger.

Kontroller mekanismen for viskere

Hvis buen støder op til stelaen skævt, vil viskerne i hvert fald knuse. Og det er ligegyldigt hvor meget du har købt dem og hvilken type de er. Den elastiske vil altid være i den modsatte retning. Det kan korrigeres ved at udskifte buen eller bøje den væk fra det andet hjørne. Som følge heraf bør børsten være strengt vinkelret på glasset. Kun i dette tilfælde vil elastikken ikke kravle over overfladen og producere en grundig lyd.

Det er ikke overflødigt at tjekke foråret, som presser buen til glasset. Hvis overfladen rengøres med mærker, skifter viskeren på samme tid, udskift dette element.

Foråret ændres på den tidligere fjernede bue. Det er ret nemt at demontere det - for dette har du brug for en karabinernøgle på 13. Det vigtigste er at huske placeringen af dens relativt roterende krave. Udskift foråret, vi sætter alt på plads. Stram stærkt møtrikken er ikke værd. Hvis vagtmesteren er slukket i slukket stilling, er det ligegyldigt - du kan altid justere det igen. For at gøre dette skal du skrue møtrikken og ændre metalbogens position. Proceduren tager ikke meget tid.

Producenter - hvad er det bedste valg?

Hvis problemet ikke tør, prøv at udskifte børsterne ved først at måle deres længde. Vær opmærksom på, at det kan være anderledes på venstre og højre visker. Hvad producenterne angår, er de bedste kvalitetsprodukter fremstillet af det franske mærke "Valeo". Helt meget på markedet for vaktmænd firma "Bosch". Men anmeldelserne om dem er meget tvetydige. Faktum er, at der er mange forfalskninger på markedet. Virkelig originale børster koster mindst 700 rubler per sæt. Blandt andre producenter noterer vi firmaet "Champion" (USA) og "Hallo" (Østrig).

Det er bedre ikke at spare på kvaliteten af vaktmænd, da de ikke varer længe. Ofte, når den anden dag klipper bilisterne forrudeviskerne. Hvad skal jeg gøre? Kun udskiftning vil hjælpe. Af den måde, når du vælger det, er det vigtigt at være opmærksom ikke kun på pris og mærke, men også på tilgængeligheden af adaptere. Trods alt har hver bil sin egen type fastgørelsesanordninger. De mest populære af dem er en "krok" eller "klo". Peugeot og Mercedes biler bruger en side pin eller side pin. På "Volvo" og nogle modeller af "Citroen" - Push-knappen. På biler med mærket "Renault" anvendes den laterale fastgørelse eller sidemontering. Når du vælger den rigtige børste, skal du sørge for at angive dette punkt. Du kan jo ikke installere en del uden adapter.

konklusion

Så vi fandt ud af årsagerne til, at skrubberne knirker. I de fleste situationer skyldes fejlen naturligt slid eller ringe kvalitet på gummibåndene selv. Ak, ingen er immun fra forfalskning. Men det er muligt at skelne mellem et produkt af høj kvalitet. Først og fremmest er det prisen. Men hvis wiperne knuser for 2 eller flere tusinde rubler, er årsagen en deformeret shackle. Kontroller vinklen mellem børsten og glasset. Vi håber, at disse enkle tips hjælper dig med at løse dette problem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.