FormationHistorie

Medal of Ushakov: historie og beskrivelse

Medal of Ushakov var en meget populær tildeling af Naval Forces i USSR 's store patriotiske krig og efterfølgende gange. Historien om dens oprettelse og beskrivelsen af emnet for denne artikel.

Medaljen blev indført som en militær award dekret af Den Øverste Sovjet i USSR 3 Marts 1944, efter at dekret har undergået mange ændringer, og kun den endelige prøve af medaljen er godkendt i slutningen af marts 1980.

Forordning om tildeling

Medal of Admiral Ushakov godkendt til priser for tapperhed og mod i forsvare fædrelandet i de sømilitære teatre i fjendtlighederne.

Denne medalje tildeles soldater og søfolk, sergenter og korporaler i søværnet og tropper maritime grænseområder.

Medaljen virkelig forpligtet til at tjene. Tildelt Medal of Ushakov, kommandoen styring af mange forhold. Her er nogle tjenester, som tildeles medaljen:

  • beskyttelse af statsgrænsen ;
  • opfyldelsen af ledelsen af kampmissioner i dele af Naval Forces af Navy;
  • udførelse af militærtjeneste med en vis risiko for liv og sundhed;
  • umiddelbart efter kampoperationer mod fjenden.

Ushakov Medaljen bæres på venstre bryst. Hvis der er andre militær honnør, bør det placeres efter medaljen "For Courage".

Historien om medaljen

Medal of Ushakov er faktisk analog Infantry Medal "For Courage" tildeles kun dens personale i søværnet.

Han indledte skabelsen og godkendelse af folkekommissæren af Navy medaljer i USSR Nikolay Gerasimovich Kuznetsov. Den endelige beslutning om etablering af kommissionen tog medaljer af den røde hær. Dekoration Medal har designet en gruppe kunstnere under ledelse af B. M. Homich. Direkte tegning designet AL Diodorov.

Under Anden Verdenskrig Medal of Ushakov tildeling enhed underlagt kommando af Navy (Fleet kommandør, eskadrille, artilleri beregninger Marine Brigade, og så videre. D.).

Tildelt Medal of Ushakov

De første Cavaliers medaljer Ushakov:

  • I den nordlige flåde - underofficer N. V. Fadeyev. Han blev tildelt en medalje ved dekret af 26 maj 1944.
  • Den Baltiske Flåde - Senior Rød A. K. Afanasev. Han blev tildelt en medalje ved dekretet af 26 Juni 1944.
  • Den Sortehavet Flåde - kadet VP Stepanenko. Han blev tildelt en medalje ved dekret af April 20, 1944.

Ved udgangen af juli 1945 i henhold til bekendtgørelsen af Den Øverste Sovjet i USSR, Medal of Ushakov 5 sejlere fra den amerikanske flåde blev tildelt.

Der er tilfælde, hvor en medalje tildeles igen. Dobbelt medalje fik P. K. Kladiev, VP Borisov, A. Fedorenko.

Beskrivelse militær award

Ushakova medalje er lavet i form af en cirkel, hvis diameter er 35 mm, i midten af billedet taget af admiral Ushakov, som er indrammet af punkter på en cirkel (i alt 84). På toppen af de medaljer i en cirkel plottet indskriften "Admiral Ushakov". Mellem disse to ord er en femtakket stjerne. Den nederste del af mønten ses to laurbærgrene.

Belønningen er lavet af høj sølv (I-925 test), slutprøven med blok vejer omkring 35 gram.

Hvis vi taler om medalje farvebånd, er den lavet af silkestof blå. Langs kanterne af tapen påføres langs de hvide striber (hver 2 mm). Den samlede bredde af medaljen tape 25 mm.

Medaljen har to muligheder. Den første var den vigtigste, de blev tildelt i krigsårene. Efter adskillige medalje opgraderet. Den anden mulighed er allerede blevet tildelt i 80'erne i sidste århundrede.

Således har vi undersøgt historien om Ushakov medalje, lærte navnene på soldater, der har fået tildelt denne medalje. Medal of Ushakov var en meget populær belønning de soldater, søfolk og officerer, belønne det blev opfattet som et tegn på tapperhed, heltemod og selvopofrelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.