SundhedPræparater

"Paracetamol MS": brugsvejledninger, analoger, anmeldelser

På trods af den overflod af medicin på apoteket netværk, en af de mest populære og billige antipyretika er de lægemidler på basis af paracetamol og ibuprofen. Andre analgetika er ordineret af læger sjældnere. Dette sker som regel i situationer, hvor anvendelsen af disse forbindelser ikke er mulig eller er kontraindiceret.

Denne artikel vil fortælle dig om stoffet med handelsnavnet "Paracetamol MS". Vejledning til brug, vil kommentarer om det blive præsenteret for din opmærksomhed. Du vil også lære, hvad kan erstattes af medikamentet. "Paracetamol MS" med en flerhed af forskellige analoger i form af produktionen.

funktion

Hvad er det stof "Paracetamol MS"? Vejledning til brug rapporter om, at lægemidlet har samme navn aktive stof - paracetamol. Ved hver tablet har 200 eller 500 mg af denne komponent. Yderligere komponenter i den betragtede stof har ikke. Dette kan ikke siges om dens store modparter.

Udgifterne til medicin er ganske lav. Produceret lægemidlet i pladerne 10 og 20 stykker. Den gennemsnitlige pris for et sådant lægemiddel er på niveau med 30 rubler. For at købe betyder, at du kan i næsten alle netværk apotek. For at gøre dette, behøver du ikke en recept fra en læge. Mange brugere foretrækker at holde sådanne medikamenter i dit hjem medicinskabet i tilfælde af en nødsituation.

absolut erstatning

Hvis vi taler om analoger af lægemidlet, er det primært betragtes lægemidler med identisk sammensætning. På salgsstedet af narkotika, du kan købe medicin "paracetamol". dens værdi kan variere fra 50 til 100 rubler. Hvad betyder "Paracetamol MS" i modsætning til "paracetamol"? Hvis du omhyggeligt læse instruktionerne, kan det konkluderes, at begge lægemidler har identiske indikationer og begrænsninger. Det aktive stof er paracetamol to lægemidler. Så hvad er forskellen?

Modsætning lægemiddel "Paracetamol MS" fra "paracetamol" i doseringen. Som du allerede ved, betragtes lægemidlet frigives på 200 og 500 mg pr tablet. Præparat "Paracetamol" er lavet ved 200, 375, 500, 750 og 1000 milligram. Vær opmærksom på dette, på grund af mængden af aktivt stof i formuleringen afhænger af ordningen for dens anvendelse.

andre analoger

Blandt analoger af lægemidlet har lægemiddel-baserede aktivstof paracetamol. Men i deres sammensætning er også inkluderet og yderligere stoffer. De mest populære og sælger medicin - "Panadol". Prisen af lægemidlet er omkring $ 100. I dette tilfælde kan du købe de sædvanlige piller (50 rubler.), Brusende opløselige tabletter (100 gnide.), En sirup til internt brug (120 gnide.). Der er også en rektal stikpille stof "Panadol". Prisen for dette stof vil være omkring 150 rubler.

I Pediatrics har brede anvendelse erstatte andre midler beskrevet. Det er et stof med handelsnavnet "Tsefekon D". Prisen på en pakke af medicin vil være omkring 70 rubler. Det stof er tilgængelig i doser på 100 og 250 milligram acetaminophen pr stearinlys.

yderligere medicin

Det har en lægemiddel "Paracetamol MS" og andre erstatninger. Deres sammensætning kan omfatte yderligere eller endda andre stoffer. Blandt de mange forskellige stoffer er følgende: "Theraflu", "Fervex", "Antigrippin" og så videre. Mange medikamenter har form af pulver til at lave te.

Også analoger af lægemidlet omfatte "Ibuprofen", "Nurofen", "Nise", "nimulid" og så videre. Omkostningerne ved disse lægemidler vil være meget højere end den sædvanlige "paracetamol".

"Paracetamol MS": hvad gør stoffet?

Medicin har antipyretisk virkning, i nogen grad midler reducerer inflammation. Det er også vigtigt, at stoffet også lindrer smerte. Mange forbrugere kalder medicin universalmiddel. Indikationerne for anvendelsen heraf følgende situationer:

  • virale og bakterielle infektioner (som symptomatiske lægemidler);
  • smerter af forskellig oprindelse, herunder hovedpine, tandpine og gynækologi;
  • feber;
  • neurologisk smerte;
  • sygdomme i led og muskler;
  • skade (forbrændinger, blå mærker, nedskæringer).

Medicinen kan anvendes til børn, mens begyndervanskeligheder, og efter immunisering.

Kontraindikationer for brugen af stoffet

Hvornår er det bedre at opgive brugen af "Paracetamol MS" af lægemidlet og at give fortrinsret til sine jævnaldrende? Medikamentet er aldrig ordineret til patientens overfølsomhed over for dens komponenter. I sygdomme i blod, lever og nyre medicin kontraindiceret. Hvis du tidligere har været afbrydelse af urin eller blod-system, før du bruger er det nødvendigt at konsultere en læge.

Medicin i tabletform er ikke nødvendigt at udnævne yngre børn. Spædbørn foretrække at give en suspension eller suppositorier administreres "Panadol" eller "Tsefekon D". Prisen for disse lægemidler er lidt højere end i konventionelle tabletter. Forsigtighed i brugen af lægemidlet skal overholdes i alkoholisme. Du kan aldrig kombinere brugen af lægemidlet med alkohol.

bivirkninger

Ved forkert eller overdosis af lægemidlet kan give bivirkninger. Hvis du overholder alle de foranstaltninger af forsigtighed og lægens recept, så er du ikke bange for nogen.

Den hyppigst optræder reaktion - det er en allergi. I dette tilfælde er det nødvendigt at opgive brugen af lægemidlet til gode. Sandsynligvis har du en overfølsomhed over for det aktive stof. Mindre almindeligt, er der følgende effekter: kvalme, mavesmerter, krænkelse af en stol. De kan også forværre nyresygdom, lever og blod. Læs og følg tips kontraindikationer forsigtigt. Ved detektering af ubehagelige symptomer, skal du kontakte en læge kvalificeret hjælp.

dosering medikament

Tabletter indtages med en tilstrækkelig mængde væske. Børn og voksne patienter, der vejer mere end 60 kg anbefales af 500 mg aktiv forbindelse pr enkelt dosis. Dagen kan anvendes op til 2 gram af lægemidlet.

Børn i alderen 6 til 12 år vist 250-500 mg af lægemidlet ved modtagelse. Fra 1 til 6 år udpeger 100-250 mg paracetamol. Nyfødte babyer og børn første leveår anbefales at individuel beregning af lægemidlet. Standarddosis - 10 mg per kg legemsvægt.

Det kan bruges på receptpligtig medicin "Paracetamol MS" under graviditet. I dette tilfælde skal den vordende moder tage den mindste dosis af lægemidlet. Typisk er læger rådes til at starte med børnenes former for medicin. Hvis ingen effekt kan øges del af lægemidlet til voksne.

anmeldelser

På præparat "Paracetamol MS" rapporterede Forbrugerne, at tabletterne begynder at handle hurtigt. Inden for 10 minutter efter indtagelse af smertelindring overholdes. Hvis det er nødvendigt antipyretisk effekt, det begynder cirka 20 minutter. Trods de oplysninger fra undervisningen, siger eksperter, at lægemidlet har stort set ingen antiinflammatorisk virkning.

Læger rapporterer, at der er beskrevet stoffet er den mest overkommelige blandt alle overflod af varer. Det stof er kendt i lang tid, holdt han en række test og forskning. medicin sikkerhed gør det muligt at tildele sine små børn og vordende mødre. Men ved høje doser kan forårsage ubehagelige konsekvenser. Derfor under behandlingen bør ikke tage andre midler på grundlag af paracetamol.

Læger anbefaler ikke at tage din egen medicin, når svære smerter i underlivet. Dette symptom kan være en indikation af en farlig tilstand. Hvis du fjerne markeringen af det, vil lægen ikke være i stand til at diagnosticere og tid korrekt at træffe det rigtige behandling. Resultatet kan være Smertens udfald.

For at opsummere ...

Det stof sælges under navnet "Paracetamol MS" er en af de mest tilgængelige og sikre midler til at lindre smerter og at eliminere feber. Dette stof er til salg. Læger rådes til altid at holde denne medicin i medicinskabet. Efter alt, du aldrig vide, på hvilket tidspunkt du kan have brug for det. Det vigtigste bestyrelse læger er en foreløbig høring med en specialist, før behandlingen påbegyndes. Varigheden af brugen af de beskrevne midler bør ikke overstige 5-7 dage. Jeg ønsker dig sundhed!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.