HjemlighedHavearbejde

Stedsegrøn busk - hæk udsmykning station

Hvor bedre at leve i en lejlighed eller eget hjem? Dette spørgsmål bekymrer mange. Og vælger et hus med en baggård, opdager du uendelige muligheder. Du kan begynde at bygge, avl af husdyr eller landskab design. Siden ophøje dit websted bør gives tilstrækkelig tid til at plante hække, ved hjælp af stedsegrønne træer og buske.

De er ikke blot forskønne landskabet, men det vil hjælpe med at beskytte området mod nysgerrige blikke, gaden støj og vinden blæser kraftigt, hvilket bringer støv og snavs. Sådan en række plusser stedsegrøn busk gør en fremragende kandidat til en landing.

Ønsker at få ikke kun grønt, men også en blomstrende hæk, kan du kombinere den dekorative plantning, kunstfærdigt kombinerer stedsegrøn busk med andre planter, der vil være rart at blomstre i den varme årstid.

Stor popularitet tjente nåletræer. Plantet i fyrretræ linje, gran, lærk og Redwoods, kan du fortynde dem med enebær og buksbom. Flertrins hæk ser fremragende og dens beskyttelse af det indre rum er stigende. Brug på samme tid sådanne landinger bush kaprifolier, tjørn, lilla eller klatreroser du blot tilføje dekorative.

Stedsegrøn busk giver os mulighed for at beundre dens skønhed på et tidspunkt, hvor andre planter har allerede sluppet af deres blade eller blade stadig ikke frigivet. I betragtning af de klimatiske forhold i vores land, kan vi ikke råd til en lang række planter, og nogle af dem er tvunget til at læ om vinteren for at beskytte dem mod alvorlige frost.

Valg af indstillinger for plantning, betaler deres opmærksomhed på rosmarin. Dette anlæg hører til familien Ericaceae, slægten stedsegrønne buske. Det er gode vækstbetingelser i sumpområder og lave temperaturer i det fjerne nord, så i varmere klimaer vokser kraftigt og blomstrer perfekt. Bøsningen når en højde på en meter, og er egnet til lave hække eller første række flertrins.

Ledum har medicinske egenskaber og er meget udbredt i folkemedicinen til desinfektion af luft, som en diaphoretic og slimløsende. Det har en anden betegnelse - Dahurian rhododendron. Men de mange plantning stedsegrøn busk omfatter ikke det værd, fordi med berusende duft, det er giftigt.

Ved at vælge at afdække stærkt duftende sorter, et nærmere kig værd for Juniperus chinensis. Den kan blive op til 20 meter i højden, og samtidig skabe en uoverstigelig mur af tornede grene. Fra det andet år, vil Juniper give dig en blålig bær, der ofte bruges i madlavning. Plante fordringsløs til jord, men meget lunefuld forhold til omgivende fugtighed. Et par år efter plantning kræves enebær dækning om vinteren, men den ældre Bush, kan den lavere temperatur modstå.

Glem ikke, at brugen af i plantning kun stedsegrønne træer og buske vil skabe indtryk af "stagnation" i haven. Derfor er en sådan landing nødvendigvis vekslede med løvfældende.

Når enheden hække kan lære af Englands erfaring i at skabe en hel have af lyng. I naturen er der et stort udvalg af planter fra denne familie, der adskiller sig i farve og blad farve, teint og højde, der gør det muligt at skabe iøjnefaldende af disse præparater. Heather går godt med rhododendron, Erica og Kalma. Ved plantning lyng haven skal sørges god dræning portion , så tæt på overfladen egnet grundvand kan skade afgrøderne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.