Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Gennemgang af de bedste pizzeriaer i Chelyabinsk

I enhver by pizzeria betragtes som en institution, hvor du kan ikke kun velsmagende og hurtig måltid, men også en stor tid med deres venner, organisere en familieferie eller et forretningsmøde.

I Chelyabinsk er der flere pizzeriaer er meget populære blandt beboerne i byen og dele. De vigtigste kriterier i udvælgelsen var den positive feedback fra borgerne i de køkkenfaciliteter, samt atmosfæren og komfort indendørs.

Lidt nysgerrig fakta om pizza

  • Pizza - en parabol oprindeligt fra Italien. Den er skabt på grundlag af de græske kager med løg, hvidløg og oliven. Denne pizza har optrådt mere end hundrede år siden og var oprindelig en skål for de fattige.
  • Afhængigt af ingredienserne er der et stort udvalg af pizzaer. Den klassiske version - "Margarita", med basilikum, tomater og mozzarella. Opkaldt efter grundlæggeren af landets dronning retter.
  • Napoli - den by, hvor han først åbnede et pizzeria. Under navnet "pizzeria Antica Port Alba" det virker siden 1738 til i dag.
  • Nu fadet er blevet populært ikke kun i Europa, men i hele verden. I 1994 Californien har sin første hjemmeside med mulighed for elektronisk bestilling pizza. Og i 2013 i Padova kokke foreslået i stedet for en konventionel add opnået fra korn og bælgplanter mel. Resultatet var en 30% lavere kalorieindhold produkt!

Pizzeria i Chelyabinsk: Best of the best

"PitstsaManiya" forbruger mening - en af de bedste pizzeriaer i byen. I institutioner hyggeligt interiør, venligt personale og hurtig service. Dette er en af de få pizzeriaer i den nordvestlige del af Chelyabinsk. Sortimentet omfatter omkring 12 typer af pizza: klassiske og originale muligheder, herunder en skål af samme navn "PitstsaManiya". Desuden er det muligt at designe din egen pizza: tilføje til det nogen af de foreslåede ingredienser. Restaurantens menu har et udvalg af drikkevarer, desserter, supper og varm.

Papa Carlo - en anden populær blandt de besøgende institution. Det hører til de store restauranter holder RESTOSTAR. Dette er et godt sted for en familieferie: der er gratis underholdning for børn i et pizzeria i Chelyabinsk, madlavningskurser for voksne. I det indre, er der en legeplads, og der er endda en lille biograf for de yngre gæster.

Pizza i forskellige områder af byen

I forskellige dele af byen er der seks cafeer selskab "Doc Pizza." Dette er en af de ældste pizzeriaer i Chelyabinsk - først åbnet i 1994. Besøgende siger overkommelige priser og en positiv kvalitet af pizza. Du kan bestille hjem levering. Institution på gaden. Novorossiysk blev anerkendt som en af de bedste pizzeriaer i Leninsky distriktet i Chelyabinsk.

"Pitstsburg" - pizzeria, som har to grene. Besøgende siger anstændig kvalitet-pris forholdet, højt serviceniveau. Institutionen spiller en diskret musik, et børneområde. I menuen er der endda flere typer af pizza for børnene. For voksne - et stort udvalg af cocktails (alkoholiske eller ikke), italiensk, japansk køkken og endda ossetiske tærter.

store netværk

En stor kæde af pizzeriaer "Dodo Pizza" hører til mange institutioner i hele landet. Det er en moderne virksomhed, der repræsenterer muligheder for at levere pizza. Nu kan du bestille en la carte måltid, og afhængigt af, hvor lang tid forløbet efter tilberedning, prisen varierer. Hvis pizza er klar til mere end 45 minutter - omkostningerne reduceres. Virksomheden forbedret i intervallet fremkomsten af sådanne nye produkter som dodstery, ost pinde, Hawaii pizza med ananas.

Andre udviklede netværk PIZZA MIA har en masse fastfood omkring Uralbjergene føderale distrikt. Den arbejder i midten prissegment og fokus på fødevarekvalitet. Selskabet åbnede to pizzeriaer i Chelyabinsk. Kunder behageligt tilfreds med den lave pris og høj hastighed af tjenesten.

Kontaktoplysninger

Adresser pizzeriaer i Chelyabinsk:

  • "PitstsaManiya" str. Ak. Dronning, 23; Str. Unge Guard, 27B.

  • Papa Carlo: Liberty, 88D; Str. Kommune 100.
  • "Doc-pizza": Zwilling, 55B; Str. Eltonskaya 2nd, 47; Str. Blucher, 51; Str. Khmelnytskoho 13; Str. Lenin, 14; Str. Novorossiysk, 122.
  • "Pitstsburg" str. S. Razin, 2; Str. Komarova, 127A.
  • PIZZA MIA: Str. Lenin, 83; Str. Zwilling, 38.
  • "Dodo Pizza": st. Tyve, 60; Str. Tchaikovsky, 16A; Str. Salyutna 2.

Som i alle andre megabyer, i Chelyabinsk er der mange forskellige restauranter og fastfood virksomheder. God pizza kan du finde i hvert område, at vælge en række priser, rigdom rækkevidde, det serviceniveau. I de bedste institutioner i byen omhyggeligt overvåge billede af virksomheden, der er nyskabelser i kundeservice, bedre service.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.