Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

"Skjulte Bar": begrebet, menu, adresse

I Moskva, i stand til at fungere godt, men resten er i stand til endnu bedre. For at gøre dette, i hovedstaden i alle forhold: ikke finde steder, hvor du kan tilbringe en hyggelig aften kvalitativt. Men der er nogle steder, som jeg ønsker at fremhæve blandt mange andre. Det handler om et sted og diskuteret i dag. Vi præsenterer vores "Skjult Bar", som ligger i hjertet af Moskva du kan lide dette liv i en af de travleste områder af det. Hvis du allerede er bekendt med denne behagelige etablering, vil du enig i, at dette er et værdifuldt sted at slappe af. Hvis ikke, skal du straks rette misforståelsen i den kommende weekend. I mellemtiden læse hvorfor du bør helt sikkert besøge skjulte Bar.

Hvad godt er linjen?

Selve placeringen af stangen allerede gør det attraktivt for besøgende. Det ligger i nærheden af den centrale station metro "Teater" foran Moskva Art Theatre i Kamergersky Lane. Men i løbet af dagen er det stort set usynlige for forbipasserende - en diskret skilt gør det umærkelig for øjet. Men alle ændringer natten, og "Skjult Bar" bliver, et sted for tiltrækning hovedstadsområdet menneskemængde. Fans af levende musik, fantastiske blues og jazz, dem, der ønsker at slappe af i en afslappet atmosfære til akkompagnement af DJ pladespillere - de alle fylde en bar med latter, smil og dejligt bekendtskab s dans indtil morgen. De siger atmosfæren her er befordrende for sjov og afslapning, og virtuose cocktails fra de dejlige bartendere til at hjælpe fange de rigtige bølge.

tilfældige musik

Hvilken slags musik bliver spillet i institutionen "Hidden Bar"? Anmeldelser af den musikalske akkompagnement kan høres oftest fra gæster institution. Dette er ikke overraskende, fordi på grund af hendes mange vælger at slappe af dette sted. Om aftenen, spiller ofte jazz eller blues, høj kvalitet rock and roll, eller fusion, folkemusik, etnofank og mere. I weekenden, ofte klingende akustiske coverversioner af kendte kunstnere fra de yngre grupper. Godt humør giver gæsterne en unik DJ sæt. Efter at have kommet her i aften, vil du springet ud i atmosfæren af positivitet og venlighed: høflige personale, hypnotiserende musik, gæster smilende, dans og selvfølgelig drikke. På det sidste punkt, måske dvæle.

bar menu

Cocktail kort i skjulte Bar vil glæde dig med sort og en interessant udvalg af drikkevarer. Hvorfor er der kun! For eksempel Skjult Coctails i afsnittet beder dig om at vælge en cocktail med en hemmelig ingrediens, som du kan (eller ikke kan) til at gætte, blot smagt det: "Punch plantageejer" på grundlag af mørk rom, Hurricane med passionsfrugt og to rom arter ingefær Dead Bustard bourbon , rom, gin og Bitter "Angostura", samt mange andre usædvanlige muligheder. Navne cocktails som en kombination af ingredienser i dem, meget interessant: "Moskva slynge", "Tula kage", "Fall missionær", "Cool Thai," osv ...

"Skjulte bar" tilbyder også et godt udvalg af spiritus: vodka, tequila og gin, whisky for enhver smag (skotsk og irsk, amerikansk og canadisk), rom, calvados, cognac, cognac, saft og likører, samt øl, vin og vermouth. Priserne for en bar menu er ganske god: enhver drikke (undtagen skjult) koste dig mere end 400 rubler. Lige fra 200 til 600 rubler varierer priserne for alle alkohol. Af den måde, er sagt af gæsterne, menuen er ikke begrænset tilbud - efter dit ønske flittige bartender nemt blande din individuelle cocktail.

Den snack?

Køkkenet i "Skjulte Bar" er ikke typisk for en normal pub og er ikke ringere end den bar i vælge Diversity. Ud over alle slags salater, kolde (kød delikatesser, ost, carpaccios) og varme snacks (quesadilla, kyllingevinger, blæksprutte ringe et al.), Er der forberedt sandwich og bruschetta (salami, roastbeef, ost og 4 ave.). Du kan føle dig fri til at gå i baren efter arbejde og middag, en af de varme retter, et valg, der også overraske: supper, pasta og risotto, svinekød medaljoner og barbeque ribben, wiener schnitzel, laks bøf, lad det stege, hjemmelavede burgere, oksekød i thailandsk - listen er lang.

Du vil ikke blive efterladt uden dessert: Hvad med chokolade fondue med frugt panna eller katte? Med hensyn til prisen, vil den dyreste hovedret koster ikke mere end 750 rubler for Moskva er meget demokratisk. Snacks vil blive udgivet som et gennemsnit af 250-300 rubler per portion. Af den måde, om eftermiddagen er der en frokost - kun 195 rubler. For dem, der arbejder i nærheden, en god mulighed for en forretningsfrokost. Forbered lækker.

Hvad folk siger om linjen, gæster?

Besøgende først mærke til den gode levende musik og venlige personale. Med bartender nemt gøre afslappet samtale, tjenere arbejde med et smil, smart krydse mellem bordene. Pleje af gæsterne kan ses selv i omklædningsrummet - det er især damerne sige. Hvor ofte ser du i toilettet steder udover standard flydende sæbe og håndklæder så vigtige ting som håndcreme, bomuld sticks og diske, og selv mælk makeup fjerner? Dette kaldes tjeneste. Køkken & Cocktails også holde en forudbestemt højde - næsten alle gæster er tilfredse med både valg og kvaliteten af fødevarer og drikkevarer.

konklusion

Ikke frataget deres opmærksomhed musical "Skjult Bar". Moskva sådanne institutioner er generøs, men at finde dem blandt de mange klubber og barer er ikke altid muligt. Dette er en meget behagelig, blottet for patos sted hvor du kan have det sjovt med en drink og en snack, nyde levende musik og dans.

Vi er ikke kun fortalte om det indre af restauranten, som er simpelthen ikke indlysende, men ikke irriterende, og gør det muligt helt at opløse i denne magiske atmosfære. Der er helt mørkt, selv kammeret, er der en lille scene, en bar og et par borde. Om aftenen, lettet af området for vilde danse. Du ser for dig selv når tilbringe din aften i en institution "Skjult Bar". Adresse - Chamberlain bane 6/5 side 3, nær metrostationen "Teater.".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.