TravelingRetninger

Metrostationen "Teater"

Metrostationen "Teater" er placeret på Zamoskvoretskaya linje. Den fik sit navn i området, som ligger i nærheden. Denne station har opnået status af en kulturarv, er det seneste projekt af arkitekten Ivan Fomin. Artiklen fortæller om de objekter placeret i nærheden af metrostationen "Teater." Desuden taler vi om historien om grundlæggelsen af denne station.

konstruktion

I 20-erne af det sidste århundrede, det område, der ligger i nærheden af afkørslen fra metroen "Teater", havde et andet navn end det moderne. Som med andre objekter i Moskva og andre byer i landet, blev hun kåret som en af de statsmænd. Det var under den Sverdlov pladsen i 1927, i henhold til udarbejdelsen, det var meningen at starte byggeriet af den nye station. Men denne plan ikke så gennemført. Byggeriet blev påbegyndt i 1936. Metrostationen "Teater" blev åbnet 2 år senere.

historie

Under Anden Verdenskrig stationen blev stadig kaldes "Sverdlov Square". I disse år, metroen "Teater" fungerede som en bombe husly. I midten af 70'erne. Genopbygning underkastet central hub overførsel. Resultatet er en to overgange. Den første førte til den "Revolution Square" station, og den anden - i "Okhotny Ryad". Fra metroen "Teater", og nu kan du gå til Sokolnicheskaya eller Arbat-Pokrovskaya linje.

I 1990 blev den Teaterpladsen oprindelige navn tilbage. Omdøbt og en metrostation. Men spor af de bogstaver, der gjorde op det gamle navn, har overlevet til i dag.

arkitektoniske træk

Metro "Teater" henviser til et dybt niveau station (35 m). Udformningen af tre-sidet, pylon. Når du opretter en plan, Ivan Fomin brugte den anvendte teknologi for første gang, når de prektirovke station "Red Gate". Selv om "teater" Metro oprindeligt havde et andet navn, design, han gjorde vægt på de teatralske temaer.

Det indre af stationen ligesom tempel Melpomene, minde beboere og besøgende om de arkitektoniske og historiske monumenter, som ligger på overfladen. De hvælvinger i den centrale hal dekoreret med diamant-formede sænkekasser. Den nederste række af dekorerede porcelæn indlæg. Alt dette er designet i teatralsk stil af de sovjetiske folk.

Tallene, der kan ses på hvælving af den centrale hal, har en højde på omkring en meter. Hver af dem repræsenterer en karakter i nationaldragten, danse eller spille et musikinstrument. Da projektet blev skabt i USSR det bestod af 11 republikker. Her er 7 af dem. Tal er etableret baseret på skitser af billedhuggeren keramiker Natalya Danko på Leningrad Porcelænsfabrik.

I udformningen af lyse farver sejre station. REDD suspenderede lamper lavet af krystal i en bronze ramme. Over bænkene og i nicher er sfæriske lamper med nuancer. I den centrale hal gulvet er foret med sorte plader af gabbro.

Metrostationen "Teater" i Moskva er en af de historiske vartegn. Beliggende i hjertet af hovedstaden. En af de lobbyer er bygget i en tidligere lejlighed hus og er beliggende på gaden Bolshaya Dmitrovka. Fra metroen "Teater" adgang til byen fra den sydlige side, der fører til Revolution Square, og fra nord - til Teaterpladsen.

Det skal sige et par ord om de objekter, der er i nærheden af stationen.

Kulturelle og historiske monumenter

I nærheden af stationen er en masse attraktioner. Denne Grand Theatre og Lille Teater og Moskva Kunst Teater opkaldt efter Chekhov. Hvis du afslutter fra stationen mod Teaterpladsen, er det kun et par minutter at komme til Central Department Store. Det er tæt på den Røde Plads, State Historical Museum og hotellet "Metropol".

Teaterpladsen

Et par århundreder siden, var der Petrovsky Teater. Han blev opkaldt efter en af gaderne i Moskva. Således, mens området kendt som Peters.

I dag er det område, hvor stationen er placeret under jorden "Teater", er en af de mest komfortable og smukke i Moskva. Men et par hundrede år siden, dette område så lidt anderledes. Situationen blev forværret af brande, den værste, der forekom i 1812.

fremtidig plads projekt blev skabt i begyndelsen af det XIX århundrede. Ifølge planen, blev det formodes at være i form af et rektangel, og på kanten begrænset til symmetriske bygninger. Det er bemærkelsesværdigt, at det meste af Teaterpladsen var ikke til rådighed for borgerne indtil 1911. Der var placeret parade jorden, omgivet af reb.

Grand teater

Historien om denne kulturelle og historiske monument begyndte i slutningen af det XVIII århundrede. Oprindeligt var det et lille teater, som havde kejserlige status. Fra tid til anden han gik ind i underordning af generalguvernør, Direktoratet for St. Petersborg. I 1917, hele ejendommen, som er kendt, blev nationaliseret. Komplet adskillelse af Bolshoi og Maly Teatre skete lige da. Det område, hvor stationen er beliggende, som i mange år dækket i denne artikel er en koncentration af den teatralske liv i hovedstaden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.