HjemlighedHavearbejde

I sådanne grøntsager som peberfrugt, sorter adskiller sig ikke kun i farve

Peppers fik sit navn takket være det store arbejde af opdrættere fra Bulgarien, der formåede at bringe forskellige sorter af storfrugtede peberfrugter. Fødestedet for kulturen er Amerika, hvor han i øjeblikket er en plante findes i naturen. Bulgarsk sød peber smag og så forskellige fra den vilde chili, som er dens fjern forfader af, hvad mange anser deres forskellige kulturer. Men de har til fælles er meget mere, og landbruget teknikker til dyrkning store forskelle ikke noget.

Bulgarske peber sorter "en" er rød. Så giv det en lys farvepigmenter caroten og lycopen. Det er her, vitamin A er signifikant større end i peberfrugter, som har en grøn eller gul farve. Derfor ernæringseksperter anbefaler denne slags børn, som vokser meget hurtigt. Behovet for dette vitamin i dem er meget høj. Forskere har vist, at peber sorter "en" er meget nyttigt for folk, der ryger. Da det viste sig, deres krop har en alvorlig mangel på vitamin A.

Rød peberfrugt indeholder en stor mængde af lycopen, som gør det muligt at styrke immunsystemet beskytter mod kræft.

Grade gul peber kaldes "Indus". På grund af det faktum, at det indeholder en masse af kalium, anbefales det, at der er mennesker med hjertesygdomme. Denne sort har også en masse af fosfor, der er til gavn for næsten alle som er nødvendig for at afslutte arbejdet i nervesystemet og bygge knogler.

På grund af et relativt lille indhold af farvepigmenter grøn farve har en peberfrugt sorter "Atlantic". Det færre kalorier og så er det ofte anvendes i de forskellige udførelsesformer kostvaner. Dette indeholder en masse peber fitosterionov. Det er disse stoffer af vegetabilsk oprindelse reducere dårlige kolesterol indhold, og derfor beskytter blodkar fra åreforkalkning. Desuden bidrager de til den normale fedtstofskiftet.

Mærkeligt nok, men de fleste gartnere foretrækker at peber, hvilke sorter er røde. Måske er det fordi alt bare vænnet sig til det faktum, at den vegetabilske er moden til at blive malet på denne måde. I øjeblikket er dog, i haven, selvom gradvist, men der er gul og grøn peber farve. En kombination af forskellige sorter af denne grøntsag tillade at opnå en mere afbalanceret smag og få hele det kompleks af næringsstoffer.

I sådanne varme-elskende afgrøder som peber, sorter adskiller sig med hensyn til modning. Der er tidligt, midten og slutningen. De adskiller sig i antallet af dage, der passerer fra det øjeblik af fremkomsten til angivelsen i frugtsætning fase. Sene sorter dyrkes kun i de sydlige regioner i vores land, eller i væksthuse. Pepper tidlige sorter normalt ikke er store buske og behøver ikke at være bundet og dannelsen. Men der er undtagelser fra denne regel. Den største fordel ved disse sorter - tidlig høst. Det var i forsommeren kroppen har brug for vitaminer og mineraler, og peber kan hjælpe med at gøre måltiderne mere afbalanceret. Gennemsnitlige kvaliteter har normalt et højere udbytte og store frugter. Ofte har de brug for støtte og kompetent dannelse af buskene.

Den bedste mulighed - at sætte flere peber sorter og modning. Dette vil give mulighed for en hel sommer at nyde denne velsmagende og nyttig grøntsag. I øjeblikket vises et stort antal sorter med varierende form og størrelse af frugten. Der er masser af hybrider, der tillader at få en stabil høst i næsten alle regioner af landet. At tale om nogle specifikke sorter uden reference til regionen er vanskelig. Selv om sådanne sorter som "California Wonder", "gogoshary", "Cardinal" et al., Har fundet deres beundrere i de forskellige regioner. Hvert år er der en enorm mængde af nye sorter og hybrider af peber. De er kendetegnet ved god smag og høj modstandsdygtighed over for forskellige sygdomme, som har en masse af disse planter.

Valg af peber frø i butikken, bør du overveje de oplysninger, der er forpligtet til at have på hver pakke. Særlig opmærksomhed skal rettes mod holdbarheden og integriteten af pakningen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.