HjemlighedHavearbejde

Tomat Hindbær elefant: anmeldelser. Salat tomat sorter

Oprettet af besværlige avlsarbejde mange forskellige sorter af tomater er forbløffende. Ikke desto mindre, hver gartner altid har deres egne præferencer, men Crimson tomater elsker de fleste gartnere for deres skønhed, stor smag og en blid tynd hud. I dag lad os tale om nogle af de sorter af denne gruppe, deres dyrkning og særlig pleje.

Tomat Raspberry giant F1: grundlæggende egenskaber

Srednerosloe hybrid tidligt modning og nåede 130 cm i højden, giver frugt på 100-105 dage efter spiring. Denne sort er universel: det er lige så god til at vokse både i åbne senge, og i væksthuse. Variety har meget høj produktivitet (18-20 kg / kvm.) Og fremragende frugter - store, velsmagende, med en lille rund rib lyse blodrød farve nå 250-280 gram. Udover tomat Hindbær giant er resistent over for en lang række dårligdomme fra forskellige kilder. Dannelse af bøsningen finder sted i to stilke: den ene er en midterleder fremgår af de øvrige sideskud dannet under den første børste. Gennem hele sæsonen, resten ser ud til at være fjernet stedsønner. For væksten af mellem- og høje tomater obligatorisk garter buske i en lodret eller vandret understøtning.

Tomat Hindbær elefant: beskrivelse

På trods af, at sorten ikke adskiller en god holdbarhed, fans fået nok. Handsome tomat Crimson elefant, anmeldelser af som, selv om modstridende, men er tilbøjelig til at tro, at dens fordele - Det er en drøm elskere af søde tomater med tynd hud, er en stor-frugter plante, smukt vokset både i åbne kamme varme regioner af landet, og i væksthuse af forskellige typer . dyrkningsproces påvirker ikke udbytte (20 kg / sq. m).

Hindbær sorter af tomater elefant, som en repræsentant for den gennemsnitlige kvaliteter af modning, der giver de første frugter gennem 115 dage efter spiring af kimplanter. Kultur adskiller ubegrænset vækst af skud, og vokser op til to meter. For at opnå høj kvalitet, stor frugt busk formet til en pisk, systematisk afrivning sideskud, stedbørn, og sørg for ikke at gå glip af deres genvækst. Stedbørn trak de næringsstoffer, væsentligt reducere vægten af frugten. tomater danne afrundet eller let fladtrykt. Modne tomater har en blank blodrød farve, fantastiske sød smag og fremragende kød.

Typisk en børste er fastgjort til 6 frugt. Da massen af hver af dem et gennemsnit på 400-500 g, kan 1-2 fjerne æggestokkene, lette multiple børste planter. Så du kan få tomater på endnu mere vægt. Begrunder sit eget navn, tomat Crimson Elephant (anmeldelser gartnere bekræfte) når ofte rekordniveauer, øge vægten på op til 700-750 g

Funktioner omplantning

På trods af de sorter forskelle, mange ligheder i voksende tomater. Såning af kimplanter udføres i marts anvendelse plastbeholdere. Deres præ-fremstillet: de skal være rene og har drænhuller at forhindre stagnation af vand, hvorved uønskede sygdomme (for eksempel sort ben).

Primer til fyldning af beholderen kan købes i butikken eller forberede jorden blandingen fra efteråret, der består af lige dele havejord og humus blanding med træaske og sand. Frø klædt med en halv time i en opløsning af mangan modne kirsebær farve, hvorefter de blev omhyggeligt vasket. Fældet, forsænket ikke mere end 1 cm i brønden befugtede substrat, plant underlag og lukkede beholdere for at skabe en film drivhusklima og fremskynde spiring af frø. Det er vigtigt ikke tykkere plantning, og plantning frø i rillerne i intervaller på 1-1,5 cm. Som regel skuddene vokse med 3-6 dage.

Lys til kimplanter

Tomater i et drivhus eller på kamme er lange dage og kulturer skal være yderligere fremhævning. For den normale udvikling af tomatplanter bør modtage foruden lyset i løbet af dagen og stadig fremhæve om aftenen. Lamper anbragt over kasserne med kimplanter i en afstand af 8-12 cm fra toppen af planten, forsøger at placere for at sikre selv lysudbytte.

sværdkampe

5-6 uger efter spiring af frøene med fremkomsten af kimplanter 3-5 løvblade planterne transplanteres i en separat beholder. Dette gøres for at sikre, at planterne ikke er strakt, og ingen mangel på mad. Kom picks, kimplanter grundigt vandes. Potterne til transplantation, hældt jord, let kondensere og midten af hver fordybning, der enkelt arrangere kimplante efter at fjerne det kotyledone og to første sande blad. Plantet så kimplanterne vandes med en opløsning af tørv-humus gødning "Fitop" eller "Flora", og derefter fylde op til kapacitet for lidt af jord og lidt pulveriseret aske. Raspikirovat planter stadig fortsætte med at fremhæve. Det er vigtigt at vælge kun plukke de stærke og sunde planter.

hærdning kimplanter

2-3 uger før den endelige udplantning i jord eller et drivhus planterne begynder at bære det fri spænder fra 1-2 timer og gradvist øge den tid. I stærkt sollys i de tidlige dage er det bedre at holde de planter i skyggen, undgå forbrændinger, beskadige bladene.

Hvis der ikke er risiko for frost, kan de planter stå på altanen, gemmer sig i filmen nat. Perfekt modtagelig for hærdning af tomat Crimson elefant. Feedback fra dem, der plantede det på de planter, er entydige: Det modstår picks, reagerer på fodring og bemærkelsesværdigt udholdende.

Landbrugsmaskiner og Bedding

Favorit jorden tomater - godt varmet, let sandet lerjord med en pH-niveau af pH 6-6,5. De bedste prækursorer til dyrkning af tomater er squash, agurker, løg. Plantet tomater i drivhuset i slutningen af maj, på sengen af en åben - afhængig af regionen under tilbagetrækning af forårsfrost.

En kultur ifølge skemaet 60 x 40 cm, dvs.. E. Per kvadratmeter er ikke anbragt over 4 buske, ellers vil ophæve hinanden som tomat hindbær elephant (ratings hvilket også antyder, at det er ganske store anlæg) meget patula. Jord beplantet med præ-fremstillet: plantning huller gravet i en dybde på 25 cm (længde orienteret til kimplante rødder) hældes humus eller gødning rådnet.

Gryder med planter helt dyppet i en spand løsning mullein eller tørv-humus gødning, så klump jord gennemblødt. Bræk de nederste blade. Forsigtigt dreje potten, fjerne planten med en klump jord og sæt den i hullet. Gennemvædet i en opløsning af jorden bevarer formen af beholderen og er ikke spredt. Hver brønd blev drysset lidt jorden og derefter godt vandes planter, og først derefter permanent forseglede kimplanter komprimeret toplag og derefter vandet.

Værdien af jord bioklip

Denne metode til plantning anses for at være den mest smertefri, fordi det lukkede rodsystem ikke lider, tomater i drivhuset til hurtigt at tilpasse sig de nye forhold og begynder at vokse. God effekt, ifølge producenternes anmeldelser tilvejebringer anvendelsen af barkflis, som humus påført rådnet savsmuld, tørv eller planterester. Under et lag på 5-6 cm planternes rødder ikke tør og ikke er udsat for stress af overophedning og overnedkøling. Hertil kommer, at anvendelsen af barkflis stimulerer multiplikation af regnorme, hvis levebrød i høj grad bidrager til udviklingen af høj kvalitet tomater. En anden fordel ved at bruge barkflis - jord ikke er dækket af en skorpe, og løsne efter vanding er ikke påkrævet, frigøre en betydelig mængde tid og kræfter. Hvis plantet i et drivhus er ikke kun høj, men også undermålere tomater, de er plantet i den første række, og bag dem - høj.

Befrugtning og kunstvanding

Tomater fodres en gang om dagen 10-15 god organisk: dag insistere opløsning af 1 gødning spand og 100 liter vand og hældes - 1 bøsning 2-3 liter opløsning. En sådan forbinding stimulere udviklingen af Bush, til samme tidspunkt begynder de falder sammen med massen af frugt sæt. Generøse vanding udføres hver 5-7 dage. De bør være regelmæssig, men rimelig. Overdreven vandmætning tomater markant skader, der forårsager forekomsten af kartoffelskimmel. Og mens den misundelsesværdige modstand mod sygdommen i betragtning af sorter, der er udviklet på artsniveau, bedre at holde plantens sundhed.

Som det fremgår af de mange udsagn, der er anført sorter af tomater til forstæderne er ganske velegnet, har de vist sig perfekt i Sibirien, og Fjernøsten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.