Nyheder og SamfundBerømtheder

Nadezhda Kosheverova: biografi, filmografi, fotos

Kosheverova Nadezhda Nikolaevna, biografi, der er beskrevet i denne artikel, var en filmskaber, historiefortæller i sovjettiden. Hun fik titlen hædret kunstner af RSFSR. Hendes film er stadig relevante og elsket af publikum. Mange gik ind i statskassen af den nationale biograf.

formation

Kosheverova Nadezhda Nikolaevna blev født i St. Petersborg, treogtyvende september 1902 har det tiltrukket siden barndommen kreativitet, nemlig et dukketeater. Efter eksamen fra high school gik Nadezhda til at handle skole, som blev åbnet i teatret "Fri komedie." Hun er uddannet fra det i 1923. I 1925-1928. Nadezhda fortsatte sine studier på kinomasterskoy FEKS (Factory af Excentrisk skuespiller).

De første kreative skridt

Efter eksamen fra skuespillerskole (1925-1928). Kosheverova spillede i St. Petersborg Theatre of Satire og nogle andre. Efter at han gik på arbejde på en filmstudie "Lenfilm" assisterende direktør. Efter nogen tid, begyndte jeg at engagere filmredigering.

Start lede aktiviteter

Første gang Nadezhda Kosheverova, hvis biografi er tæt forbundet med filmen, var involveret i skabelsen af omkring Maxim film, der blev filmet i 1937 ( "The Return of Maxim"), i 1934 ( "Unge for Maxim"), i 1938 ( "Vyborg side"). Den første selv-shot maleri "En dag i efteråret" af Maxim Gorky roman var klar ved 1937, men desværre har filmen ikke overlevede.

Arbejdet med en

Da Nadezhda begyndte at arbejde på "Lenfilm" udtrykket betød kun mænd "direktør". Og i den kvindelige inkarnation af dette indlæg var ikke almindeligt. Men Kosheverova stædigt gik til sit mål om at blive en filmskaber.

Hun flittigt producerer en mandlig karakter. På det sæt det var hårdt, men sætte det meste komedier. En humoristisk sans har hun stort set fraværende og manifesteret ekstremt sjældne. Hun omgav sig med en masse på konventioner på eget initiativ og fast holde sig til dem. I sine film, er det svært at finde en sentimental scene.

Anerkendelsen af instruktørens talent

I 1939 Kosheverova fjernet lyriske komedie "ARINC". Filmen ikke kun kom ud, men også vundet offentlighedens opmærksomhed, at blive en box-office leder i 1940 år. "Galia" - før krigen, Nadezhda Nikolayevna formået at skyde en anden film. Det fortalte om den finske krig. Men filmen blev forbudt. Og det var grunden til, at Kosheverova gået fra alvorlige genrer og begyndte at filme børn.

Kreativ instruktør duo

Det første billede af hendes eventyr "Slippers" blev skudt i 1944 i form af en opera-version. Og forfatteren af manuskriptet var Nadezhda Kosheverova. På dette tidspunkt, mødte hun med Mihailom Shapiro, også en filmskaber. Under de vanskelige krigsår, er de blevet en fremragende arbejdsmiljø duo. Og i 1947 på skærmene ud et eventyr, der blev den legendariske "Askepot".

Men for at engagere sig i at skyde børnefilm har været vanskelig på grund af konkurrencen. Denne genre er stadig engageret i to store instruktør: Ptushko og Rowe. Deres fortælling "Vasilisa," "bølge af staven," og mange andre gik på skærme med vanskeligheder. Myndighederne mente, at det er useriøst genre, skal du oprette en alvorlig dokumentarfilm.

Ikke desto mindre er den "Stone Flower", som tog Ptushko, vandt en pris i Cannes. Og efter krigen, på skærmene ud fortællingen er Kosheverova - "Askepot".

Under scenariet for heltinden bør være i alt seksten år. Men Nadezhda Kosheverova at overtale myndighederne til at tage på en større rolle i historien hans ven, 38-årige skuespillerinde Yaninu Zheymo. Shapiro og Kosheverova formået at hente en stor kreativt team til at filme eventyr. I 2009 filmen var restaurering og er nu gemt i to versioner: farve og sort-hvid.

Tvunget til at bryde i at arbejde på filmen, et eventyr

Efter "Askepot" Nadezhda Nikolayevna ikke fik lov til at skyde et eventyr i femten år. Men Kosheverova fundet ikke mindre interessant genre, og i 1954 blev udgivet en anden legendarisk billede filmet med A. Ivanovski - "Tiger Tamer". Filmen blev en instant box-office leder.

Næste Nadezhda Kosheverova, filmografi, som fra den tid begynder at vokse hurtigt, trak melodrama "Bryllupsrejse", komedien "Chaufføren fangenskab" og "Forsigtig, Bedstemor!".

Retur til eventyr og afskedigelse

Skyd et eventyr igen Nadezhda fortsatte kun i 1963. Igen, en duet med Shapiro, blev filmen udgivet, "Kain XVIII». Maleriet kombinerer eventyr og en politisk pamflet. "To Venner" - grundlaget for den anden blev taget. På grund af censur scenarie jeg svarede flere gange.

Ved premieren på Khrushchev vendte uheld. En del af filmen, han bare sov, men stadig formået at opfatte korrekt i ét fragment. I denne episode, at en mand klædt som en kvinde komme ind prinsessens kamre. Khrushchev "pyrogen og rasede" for korruption af moral. "Blue" blev vist efter hans mening, på skærmen. Han afviste for dette stykke ikke kun Kosheverova, men også til hele gruppen. Et billede viste kun begrænset oplag.

Nadezhda Kosheverova hvis billeder er i denne artikel, har besluttet at endnu engang at fjerne cirkus komedie. Som et resultat, skærmene ud filmen "I dag er en ny attraktion." Det F. Ranevskayas spillet en rolle. Efter denne Nadezhda er vendt tilbage til genren eventyr. Således blev det født i 1968. "Den gamle, gamle historie." Den vigtigste rolle i det af Oleg Dal spillet, og verden blev bekendt med en ny skuespillerinde - Marinoy Neelovoy.

Denne film er elsket ikke kun børn, men også voksne. Som et resultat, er billedet blevet meget populære, som de fleste film skudt Kosheverova. I "gamle, gamle fortælling" Nadezhda først, før Zakharova, brugte moderne tekstur dialog.

Kosheverova: view udefra

Mikhail Boyarsky fortalte hvilket indtryk Kosheverova. Ifølge ham, var det som hun kommer fra et eventyr eller ligne en beboer i det nittende århundrede. Han havde kun lange kjoler, altid bar cardigans, hvorfra udstrålede hygge og antikken. Nadezhda var altid meget høflig og rørende. Jeg skælder aldrig. Fra hendes ingen havde hørt ikke så meget grimt sprog, men selv litterære forbandelser.

Og årsagerne er så nervøs ved Kosheverova ikke var. Hun blev betragtet som en top-klasse instruktør. Hendes film har altid været i efterspørgslen, og mange er blevet legendarisk over tid og tidløst. Så de penge er afsat til skyderiet er altid at Nadezhda Nikolayevna.

Fortsat drift direktør

Efter "gamle, gamle fortælling" Nadezhda Kosheverova vendte tilbage til denne genre på en regelmæssig basis. I 1972, screener ud den musikalske film "Skyggen", filmet på skuespil af E. Schwartz og skrevet forklaringer af Anderson. I denne film, igen hovedrollen i hovedrollen Marina Neelova og Oleg Dal.

I 1974 var der en ny musikalsk billede - komedie "The Prince Prosha". Nadezhda filmet hendes russiske folkemusik motiver. Dette blev efterfulgt af yderligere to fortællinger: "Nattergalen" og "Som Ivan Fool for mirakel af at gå."

I 1982 screener ud billedet "Donkey hud" af M. Perrault eventyr. Denne film vandt hovedprisen på Kiev filmfestival "Eventyr". I 1984, publikum var i stand til at sætte pris på den nye film "Og så kom Bumba" på en historie af Kuprin. Filmen var en masse marionet scener, monteret parallelt med virkeligheden.

Afslutning af de kreative måder

Han afsluttede sin karriere Nadezhda Kosheverova i 1987, filmet det sidste billede i livet i eventyr af Makar "Tale of maleren i kærlighed." Samlet talentfuld instruktør har leveret mere end tyve film. Mange af dem er blevet juveler i statskassen af den nationale biograf. Kosheverova blev den bedste sovjetiske filminstruktør, historiefortæller. Hendes fans husker, værdsætte og elske Hope stadig. Billedet af den talentfulde instruktør til at leve i hendes film fortsætter.

Nadezhda Kosheverova (direktør historiefortæller) foretrækker at tage billeder børns. De er forskellige fra værker af andre direktører blid humor, lyrik, musikalitet og underholdende historie. Alle historierne var smukt udklædte. Et slående eksempel på dette - "Askepot".

Mens der i Leningrad var det næsten umuligt at finde ikke så dejligt stof, men selv hverdagen og utiltrækkende. Som senere mindede skuespillerne blev kostumer syet til eventyret næsten "ud af den blå luft." Men Kosheverova stand til at skabe et mesterværk fra næsten tomrum, hvilket giver en luksuriøs gruppe i disse dage rekvisitter.

Personlige liv

Kosheverova første gang gift N. P. Akimova, Folkets kunstner af Sovjetunionen. De arbejdede sammen på film som "Askepot" og "skygger". Men senere indså de, at det ikke er egnet til hinanden, og skilt.

Anden mand blev Kosheverova AN Moskvin. Han var en berømt sovjetisk direktør for fotografering. De var gode venner i lang tid. For at samle deres fælles kærlighed til kreativitet. Over tid, besluttede de venner til at blive gift, så længe drømt om Nadezhda Kosheverova. Søn, født af ægteskabet, blev opkaldt Nicholas. Ninety-femte år døde han.

død Kosheverova

Kosheverova Nadezhda døde toogtyvende februar 1989 Moskva. Den blev begravet i landsbyen. Komarovo, der ligger i nærheden af St. Petersburg. Grave beskedne gravsten nr. Han begravede nær søn Kosheverova.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.