KarriereKarriere ledelse

Ltd "Farmperspektiva" Samara: staff anmeldelser

Spørgsmål vedrørende jobsøgningen, folks interesse i Rusland er meget stærk. Mange mennesker ønsker at finde en sådan arbejdsgiver, fra hvem ønsker ikke, og behøver ikke at forlade. Derfor er det nødvendigt at engagere sig i en analyse af de synspunkter, der allerede arbejder i en organisation af mennesker. I dag vil se, hvad der får "Farmperspektiva" (Samara) personaleomkostninger anmeldelser. Hvad synes de om virksomhedens underordnede? uanset om de er tilfredse med det? Eller om nogle "faldgruber" ingen undtagen den umiddelbare personale vil ikke fortælle?

beskrivelse

Først og fremmest nødt til at forstå, hvad virksomheden "Farmperspektiva" (Samara). Anmeldelser indikerer, at virksomheden er beskæftiget inden for farmaci. Mere specifikt organiseringen af engros medicinske og farmaceutiske produkter, og sælger også ortopædiske tilbehør.

Følgelig er virksomheden beskæftiger sig med to felter - sundhed og handel. Organisationer konstant brug for nye underordnede. Men om der skal tage arbejde? Det kan være bedre at finde en anden chef?

løfter

For at forstå dette, er det vigtigt at sammenligne virksomhedens løfte til den virkelige billede af, hvad der sker. Ltd "Farmperspektiva" (Samara) tjener anmeldelser af forskellige typer. Hvis vi taler om, hvad arbejdsgiveren lover at garantere til alle ansatte, har sagsøgerne og medarbejderne er tilfredse.

Hvad du kan få et job i virksomheden:

  • høje, konkurrencedygtige løn;
  • ansættelse i henhold til en ansættelseskontrakt;
  • karriereudvikling;
  • opnå erfaring i perspektiv af virksomheden;
  • faglig udvikling;
  • soc. pakke;
  • venligt personale;
  • lydhør og loyal chef.

Der er intet overraskende eller særligt - standard løfter til de fleste virksomheder. Men det er sandt, og at - nej? Hvad folk siger om deres arbejdsgiver underordnede?

interview

"Farmperspektiva" (Samara) tjener positive anmeldelser til interviewet foretaget af selskabet. Det bemærkes, at ansætte ledere er temmelig venlige. Samtalen finder sted i en ren og komfortabel kontor. Under dialog fortæller om, hvad ansøgerne har til ansigt.

Ikke desto mindre, nogle gange det bedste får "Farmperspektiva" (Samara) personaleomkostninger anmeldelser. Nogle fremhæver, at HR-chefer ikke taler om alle nuancerne i beskæftigelse. I stedet ansøgere blot beskriver de imaginære beskæftigelsesmæssige fordele.

registrering

Ved udformningen af medarbejdere som regel har ingen klager. Selvom underordnede holdninger til dette spørgsmål er forskellige. Nogle siger, at alle kandidater vil trække på etablerede regler - med indgåelsen af kontrakten og indtaste den tilsvarende post i "arbejder". Nogen siger det modsatte - angiveligt i virksomheden er der ingen formel beskæftigelse.

Hvad skal man tro? "Farmperspektiva" (Samara) personaleomkostninger anmeldelser tjener anden plan. Men vi kan sige med sikkerhed, at arbejderne er her med ansættelseskontrakter. I dette tilfælde en periode uden at udstede engageret præstation på jobbet stadig er nødvendig. Denne praksis arbejdsgiverne er ganske almindelige.

Uddannelse og træning

Det handler om at lære. Til denne funktion "Farmperspektiva" modtog blandede synspunkter. Nogen siger, at undersøgelsen i virksomheden kun gavne, men nogen understreger tvivlsomme udbytte af processen. Efter at dokumentere ikke garantere den samme, men ansøgeren vil udføre hvervet en borger er officielt ansat.

Også organisationen har en såkaldt prøveperiode. Eller, som nogle kalder det, træning. For hende, Ltd "Farmperspektiva" (Samara) personaleomkostninger vurderinger er ikke den bedste modtaget. Efter alle disse funktioner ikke sige ved aftalens indgåelse. I løbet af prøvetiden (det tager omkring 2-3 måneder) løn er lavere og belastningen er den samme som for alle de "erfarne" personale. Det frastøder asylansøgere.

Karriere og udvikling

"Farmperspektiva" (Samara) anmeldelser personale modtager ofte negativ plan for karriereudvikling og medarbejderudvikling. Løftet om at løfte corporate stigen ikke er her. På samme måde, samt udviklingen i princippet.

Vi kan sige, at "Farmperspektiva" - en organisation, hvor man placerer borgeren bliver nødt til at arbejde i lang tid. Derfor er det nødvendigt at huske, at den almindelige medarbejder, og som sådan vil forblive her. Du bør ikke tro ghost og attraktive karrieremuligheder i virksomheden.

Om arbejdet

"Farmperspektiva" (Samara) negativ feedback fra personalet planen som helhed modtager for tilrettelæggelsen af arbejdskraft. Hvad gør de underordnede?

indikerer det oftest, at tidsplanen er afbrudt, og alvorlig. Ansættelseskontrakten er ordineret på en gang, men i praksis viser det sig at arbejde længere. Sociale garantier er ikke tilgængelige for begyndere, uden deres problemer er kun "faglærte" arbejdstagere.

Selvfølgelig, den behandling, der ofte klager ikke betalt. Nogle arbejdere siger, at "Farmperspektiva" - dette er ikke en god arbejdsgiver.

løn

Særskilt, folk taler om indtjeningen i selskabet. Sagen er, at virksomheden "Farmperspektiva" (Samara) svarene er ikke det bedste i dette område. Hvorfor?

I stedet for de lovede høje afkast skal modtage en lille løn. For eksempel i beskæftigelse lovede 40.000 rubler om måneden, men i virkeligheden - 20. Alt dette under hensyntagen til en konstant belastning og overarbejde. Også, når de praktik løn nedenfor. For at få gode penge (selvom de kaldes lavtlønnet) nødt til at arbejde i organiseringen af ca. 3 måneder.

fund

Nu forstår jeg, hvad det virkelig "Farmperspektiva" (Samara). Feedback fra personale om tilrettelæggelsen af den negative typen har ført til, at organisationen er i den sorte liste over arbejdsgivere.

Det bør erindres, at alle meninger fundet intet bekræftet. Man kan kun håbe, at folk ikke lyve. Anyway, masser af negative udtalelser sår tvivl om den gode tro arbejdsgiveren. Resten af "Farmperspektiva" - er den mest almindelige leder af Samara. Virksomheden modtager standard klage, der viste mod mange organisationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.