Kunst og underholdningFilm

Dzhessi Ayzenberg (Jesse Eisenberg): filmografi, biografi og privatliv (foto)

Maykl Sera, og Dzhessi Ayzenberg er lovgiverne til stede mode i moderne Hollywood. Billeder af krigslignende giganter, som var Sylvester Stallone og Arnold Schwarzenegger, men stadig dominerende i den moderne verden, men viser, hvordan man Olympus for sine slanke håndtag scrambling nye idoler og erobre kvinders hjerter. Og selv hvis de indrømmer de nuværende smukke mænd halvtreds kilo i vægt, de har den karisma, der rammer plet for mange mennesker i det enogtyvende århundrede - århundredet af informationssamfundet.

ny Hollywood

Ikke for første gang i Hollywood ændre den måde, tiltrækningskraft og skønhedsidealer. Men i fortiden, de handlede hovedsagelig de skuespillerinder. Mand er en ideel aldrig gik ud over alpha mandlige med en stærk hage, at væksten på ikke mindre end 180 cm, brede skuldre og store hænder. Nu, i løbet af de "nørder", når edb-programmører er multibillionaires i deres Tyve-plus års mode er under forandring. Tendensen til et billede af en ung mand der søger grand i en af de prestigefyldte Ivy League universiteter, velbevandret i litteratur, computere, chips, værker af Umberto Eco, Zhana Bodriyyara , og måske endda Alberta Eynshteyna med hans kvantefysik.

Biografi. Hvordan det hele begyndte

Berømte Hollywood skuespiller Dzhessi Ayzenberg blev født den femte oktober 1983. Det er meget svært at tro, at en mand, der spillede i filmen "Velkommen til Zombilend" i tredive år. Jesse blev født i et af af USAs USA smukkeste byer - New York. Denne landsby som en masse skuespillere og Hollywood-instruktører. Er det tilstrækkeligt at minde om den geniale idé om lys og mørke i byen Martina Skorseze "Taxi Driver".

I blodet, Dzhessi Ayzenberga flyder jødisk, polsk og ukrainsk blod. I øjeblikket, en berømt skuespiller bor i hjertet af New York, nemlig i Manhattan, misundelse af forsanger i "Banderas". Ifølge skuespilleren, denne by har at hans smag, fordi det altid kan forblive anonyme og undgå kontakt med indgribende medier.

I en alder af tretten, Dzhessi Ayzenberg begyndte at optræde i musicals på Broadway. I slutningen af "Vær dig selv" af det tyvende århundrede, han og uforlignelige Catwoman Enn Heteuey debuterede på tv i serien. To år senere, Dzhessi Ayzenberg Filmfestival modtog en præmie i byen San Diego. Han fik prisen som "mest lovende skuespiller." I referatet af de fremtidige stjerner i Hollywood filme i flere uafhængige film. Så han medvirkede i filmen "En favorit af kvinder" og "Kejserens Club."

Dzhessi Ayzenberg bryder box office

I 2009 Dzhessi Ayzenberga skuespillerkarriere begyndte at vokse, såvel som hans talent. Han medvirkede i flere box office film som "Adventureland" og "Velkommen til Zombilend". Det næste år var guld til en aktør i form af priser og gebyrer. Filmen er Devida Finchera "The Social Network" Jesse lavet af internationale stjerner og en favorit af mange piger som skole og college alder. Autentisk genvinde rolle yngste milliardær i verden er faldet som nogensinde, ved den måde at handle og ekstern data Eisenberg.

I øjeblikket flere film kommer ud med skuespilleren. I 2015 venter vi på maleriet "American Ultra", og i 2016 en anden blockbuster tegneserie DC "Batman vs. Superman". Dzhessi Ayzenberg overraskende mange spille rollen som den vigtigste antagonist af Clark Kent, kendt som Superman. I tredive år havde skuespilleren tid til at deltage i eftersynkronisering af den animerede film med titlen "Rio 2", som er indsamlet i verden ansætte omkring 350 millioner dollars. Dzhessi Ayzenberg, hvis filmografi omfatter 76 malerier, allerede formået at tage del i både komiske og dramatiske roller i.

"The Social Network" og popularitet

Lad os tale nærmere om et af hans bedste værker. Dette er den "sociale netværk" David Fincher. Som vi allerede har nævnt ovenfor, Jesse på filmstrimlen medvirkede grundlægger af "Facebook" Mark Zuckerberg. Han gjorde det så godt, at engang blev nomineret til "Oscar" og "Golden Globe" for de vigtigste mandlige rolle - to prestigefyldte handler priser.

Devida Finchera film har indsamlet kontanter i millioner $ 225 i budgettet for 50 millioner af dollars. Tre priser og fem nomineringer "Oscar", fire "Golden Globe" og to nomineringer til denne pris lavet filmen en af de mest berømte i 2011.

Skuespiller i en rolle

Plakater med billedet af en skuespiller kan findes på mange sider i magasiner. Vi håber, at Dzhessi Ayzenberga ikke vil lide det problem, at der stadig står foran en storslået Daniel Radcliffe. Vi taler om et fænomen kaldet "en aktør i en rolle." Denne sygdom har ødelagt mange. Således i den russiske film er Dukalis rolle i tv-serien "The Streets of Broken Lights" af Selina Sergei Andreyevich.

Personlige liv

Med herlighed skuespilleren kunne ikke holde irriterende "gul trykke på" og paparazzi. Ifølge Jesse selv, var han ikke forberedt på sådan meget opmærksom på sin person, og blev tvunget til at søge hjælp fra en psykoanalytiker. Eller for at være mere præcis, de to psykoanalytikere. For nylig, medierne aktivt overdrevet romantik Kristen Stewart og Dzhessi Ayzenberga. Begge skuespillere benægte enhver spekulation om deres affære. Husk på, at de sammen har allerede spillet i en film kaldet "Adventureland" og "Project X:. Dorval"

Dzhessi Ayzenberg, hvis personlige liv er kommet under stigende angreb fra pressen, ikke mister sin tidligere stil af adfærd og manerer af kommunikation. Med journalister, han er høflig og velvillige. Amerikansk skuespiller, forfatter og fortsætter teater-også til at handle i en uafhængig film, med hvilken han begyndte sin succesfulde karriere.

Dzhessi Ayzenberg som dramatiker

Ud over skuespillerkarriere, Isenberg forsøgte sig som dramatiker og manuskriptforfatter. Fra hans pen kom to skuespil, hvor han spillede en vigtig handler rolle, "Asuncion" og "revisionistisk". Husk på, at Asuncion er Paraguays hovedstad. Fra tid til anden en berømt skuespiller skriver humoristiske og ironiske historier, der er offentliggjort på hjemmesiden udgave af den berømte "New Yorker". Indtil videre er den herlighed ikke besøgt Jesse som forfatter, men du kan være sikker på, at en stor aktør i fremtiden kan lykkes, og i marken, hvor en masse fjer blev brudt, brændte en masse papir, dækket med skrift, revet og smidt ud af andre.

De vigtigste funktioner

Lad os opsummere alle de ovennævnte. Det er indlysende, at film med Dzhessi Ayzenbergom vil blive populær i den nærmeste fremtid. Overdrevent talentfuld fyr med sølle skuldre og korte statur betager skarer af attraktive piger og blive en rollemodel for mange drenge, der bor i et informationssamfund. Pleasant ansigtstræk, der handler evne, samt det hårde arbejde og skydning opregning film hjulpet skuespilleren til at opnå stor succes, ikke kun i Hollywood, men også på Broadway. Vi kan sige med tillid til, at skuespillerkarriere af den velkendte "nørd" og "nørd" bare er begyndt, og i fremtiden vil vi se en masse arbejde med sin deltagelse. Vi håber og ønsker, at Dzhessi Ayzenberg, hvis filmografi er utrolig varieret, før eller senere vandt alle mulige pris.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.