Nyheder og SamfundKultur

Credo - en model af svar på problemet

Tillid og tro - relaterede begreber. Men der er et ord, absolut de ikke er ens, men har en meget lignende betydning. Kredit - en latinsk form, hvilket betyder "Jeg tror." Og det fortsætter med at sige præcis, hvad en person mener. Det er let at lægge mærke til ligheden af ordet "kredit" og "trosbekendelse" - hvad de har til fælles? Når en person er udstedt et lån, hvilket betyder, at den er betroet. Det er ikke tilfældigt, fordi bankerne er så nøje kontrollere alle, der kommer for at låne penge. Beslut om at have tillid til.

Alle af dem er ...

Kredit - dette, i moderne forstand, en kort udtryk for menneskelige værdier. Nogle viden om verden, som allerede har været pilot-testet i livet. Det udviklede system af tro udvikler sig i mennesker i midten af livet, og nogle elementer er begyndt at dukke op i alderen 21-28 år.

Selvfølgelig kan tro være absurd. For eksempel alle muzhichiny - er en særskilt type af heste. Eller at alle kvinder - altid dårligt menneske mild opførsel. Dette er også credo.

vital information

Fra den faktiske viden om den kendsgerning, at konceptet er anderledes, idet den har praktisk værdi. Både mænd og kvinder bekendende tro nævnt ovenfor, så prøv ikke at kommunikere med det modsatte køn, eller i det mindste ikke meget fascineret, derefter til ikke være frustrerende. Det vil sige, at den blotte viden om noget, selv at have en base i den praktiske erfaringer med mand, kan ikke altid betragtes som en trosbekendelse. Du bør altid praktisk del. Ellers vil ordet blive henvist ikke til det punkt.

God smag i tungen

For ikke at nævne begrebet i hverdagens samtaler - det lyder alt for prætentiøse. Men i højtidelige situationer eller i brevene er det muligt at råd til det. Betydningen af tro indebærer lærerens position i forhold til den studerende. Ikke alle er enige om at tolerere instruktion, så en god form, vil blive betragtet som kun relevant brug af denne uden tvivl høje, koncept.

Cite samtidige!

Hvis din smag ikke fornærme de "døde mennesker citerer" det er muligt at spise med dem, ordet "credo". Dette er naturligvis diskuteres - om det er nødvendigt at fordybe sig i mærkelige sætninger taget ud af kontekst.

Det ser ud til, at det kun er berettiget i tilfælde af dybe og dunkle tanker, men dem i Internet alder er ikke nok. Dog kan vi anbefale at trække fra hinanden i citater af vores nutidige Niklas Nassim Taleb. Han har en meget lyse og stærke tanker på samme tid, er nogle sætninger endnu ikke overskrives.

så forskellige

Og nu til eksemplerne. Hvad er de trosretninger? Det er ikke sandt , at lånet skal være kort. Aforistiske god, men nogle gange er det umuligt at forenkle. Selvfølgelig, den klassiske "Mens jeg indånder, håber jeg" er fint, men der kan være et motto: "Kærlighed har skabt vores verden, hendes åndedrag han bevæger sig, og liv, og fortsætter." Lang, men meget tæt på den overbevisning af Dante, der troede, at kærlighed er årsagen til bevægelsen af solen og andre stjerner.

af smerte

Credo er aldrig let, de er resultatet af flere fejl og nederlag, ikke sejre. Hvorfor så få unge i trosbekendelse. Og modne nok hele systemet vises.

Jo højere intelligens, jo sværere trosbekendelsen, de mere dybtgående begreber. Den gamle mand kommer til enkelhed, men det skal være let at lide - det er derfor, det er sjovt at tale med ældre mennesker, der har levet et rigt og aktivt liv. Højt udvikling af de mennesker, selv i alderdommen, behøver ikke rulle ned til en gentagelse af de samme historier alle irriterende. Nogle gange er der kun undrede hvor mange og enkel trosbekendelse nogle markante personligheder, der har levet i en moden alder.

Kredit kan støtte dig i vanskelige situationer. Fra synspunkt psykologi, er det ikke ordet, det er en model reaktionsmønster. Kun du beslutte, hvordan bedst at nå deres mål, som bruger overtalelse til livet var anstændigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.